Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-17, 12:38 PM   #226
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
FB睇信和、好景同黃金都做$528-$538
聽講有間訂$399,今日拎加入120,正日先$399

舊 04-26-17, 12:39 PM   #227
CCemi

註冊日期: Dec 2003
D舖搶錢搶咁HIGH

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:42 PM   #228
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
我試左,去得到呢個畫面(我只係試,無CLICK埋去俾錢)

你去到邊個位NG?

呢個畫面

Sent from my iPhone using Gaforum

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:55 PM   #229
CCemi

試下轉一下其他上網wifi?
好似係看到你ip明顯係香港地區

舊 04-26-17, 12:58 PM   #230
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: CCemi 查看文章
試下轉一下其他上網wifi?
好似係看到你ip明顯係香港地區
IP應該無關係
我一直都係就咁香港上網買野
但問題或者係日本地址
先轉返做主地址再睇下

仲有,有無入埋個郵編(即係ZIP CODE)?

舊 04-26-17, 01:00 PM   #231
thomthomchan
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
引用:
作者: initial 查看文章
呢個畫面

Sent from my iPhone using Gaforum
我頭先都上去買, 見到呢個畫面後, delete左香港地址, 加返個日本地址, 將佢設為預設地址就買到了。

不過入左香港信用卡, 信用卡地址用左個日本地址, 唔知會唔會扣唔到數 XD
thomthomchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:02 PM   #232
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: thomthomchan 查看文章
我頭先都上去買, 見到呢個畫面後, delete左香港地址, 加返個日本地址, 將佢設為預設地址就買到了。

不過入左香港信用卡, 信用卡地址用左個日本地址, 唔知會唔會扣唔到數 XD
預設係重點

信用卡地址可以用返香港果個
btw號碼同人名無錯就一定扣到
因為日亞一直都受理海外信用卡(前提係貨品唔係由其他店舖寄賣)

舊 04-26-17, 01:04 PM   #233

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
預設係重點

信用卡地址可以用返香港果個
btw號碼同人名無錯就一定扣到
因為日亞一直都受理海外信用卡(前提係貨品唔係由其他店舖寄賣)
謝謝, 今晚等單撈
舊 04-26-17, 01:04 PM   #234
CCemi

呀, 呢個又係, 因為我都係日本地址預設的

舊 04-26-17, 01:06 PM   #235
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: CCemi 查看文章
呀, 呢個又係, 因為我都係日本地址預設的
我都係,因為之前買嘅野9成都無得直送香港,要用代運
所以一直都set預設地址係日本

不過我仲有set定一個香港地址

舊 04-26-17, 01:08 PM   #236
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
1:09@188,未返貨。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:09 PM   #237
CCemi

呢點我都係, 但set 香港地址係因為之前有諗過直接買amazon 既switch
而家變左冇用了

舊 04-26-17, 01:24 PM   #238
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 阿聰 查看文章
1:09@188,未返貨。

又要等收工去搶
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:26 PM   #239
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: thomthomchan 查看文章

只留返日本地址都係唔得。。。
唯有去eshop 買

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:30 PM   #240
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 野良猫 查看文章
又要等收工去搶
如果係五字頭我就唔買住,一陣再去睇。

舊 04-26-17, 01:30 PM   #241
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
唯有去eshop 買

一問
你之前有無係日亞買過野?

舊 04-26-17, 01:34 PM   #242
野良猫
肥倫

引用:
作者: 阿聰 查看文章
如果係五字頭我就唔買住,一陣再去睇。
行都428,水要5字頭唔奇
收工嗰時可能上到6字頭
舊 04-26-17, 01:35 PM   #243
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
大家多謝 Men club, Unwire 尼D粉腸
造到個勢炒早一日半日, 之後正日想walkin 都貴幾十

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:37 PM   #244
阿聰

引用:
作者: 野良猫 查看文章
行都428,水要5字頭唔奇
收工嗰時可能上到6字頭
6字頭就誇張少少,$599啦!
我估主機、JOY-CON、PRO掣、套等等,
全部加多一百幾十,「五一長假補唔到貨」係加價嘅理由。(笑)
引用:
作者: 信長 查看文章
大家多謝 Men club, Unwire 尼D粉腸
造到個勢炒早一日半日, 之後正日想walkin 都貴幾十
UNWIRE不值得睇,老任D料實錯,錯到離晒譜,馬車上一隻係「WII版」。

此篇文章於 04-26-17 01:42 PM 被 阿聰 編輯。
舊 04-26-17, 01:38 PM   #245

引用:
唯有去eshop 買

頭先我加左個日本地址後, 入去YourAccount --> Your address 設佢做預設地址, 你會唔會漏左呢步?
舊 04-26-17, 01:45 PM   #246
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
好彩估中實抄+NS想轉成主力玩dl版 yen升左都只係430到

我從使用 Tapatalk 的 F8132 發送
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:46 PM   #247
koreating
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
信和二樓428,一上電樣嗰間
koreating 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:47 PM   #248
野良猫
肥倫

引用:
作者: koreating 查看文章
信和二樓428,一上電樣嗰間
428行定價嚟喎,行派咗?
舊 04-26-17, 01:52 PM   #249
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
無訂想walkin實體,AEON 正日應該有貨

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 01:52 PM   #250
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
諗返起以前N64第一日出送手掣賣$1500
我拎住$1000上好景竟然唔夠錢買,空手而回,
之後過咗5-6日喺黃金買,好似$12xx
嗰次任天堂送手掣反而害咗香港玩家...
諗返起以前物價同而家比,$1500真係痴線~
反而現在原裝game定價仲係6000-8000yen,點解好似冇乜加過價.....
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 05:27 PM

手機版 | APP版