Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
<<繼續談情>>>是不是代表正式承認左?
D.K. 05:25 PM 11-30-15
作者: Hunter:
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)

=================================

以上幾點同我之前追果個差不多
唯一唔同係我無拖手, 只有搭膞頭

當面講左, 佢話"做朋友唔好咩?"
雖然都KEEP住關係, 又繼續單獨出街, 繼續搭膞頭
我以為時間耐左就OK

不過關係維持左1年半
之後發覺佢開始用好多藉口唔聽我電話 (其實我1星期先會搵佢1至2次)
最後我發覺唔可以繼續, 最後1次同佢慶祝生日就無再搵佢
佢亦無再搵我

其實好早已經見到樓主個POST
但同我個CASE太似, 唔想打擊你
我都希望樓主會有好結果, 點知樓主同我一樣FAIL
同一個!!?!
Hunter 07:08 PM 11-30-15
作者: D.K.:
同一個!!?!
咪咁多幻想啦
我件事好多年前啦, 佢都做左人媽媽啦
kita 11:40 AM 12-01-15
作者: 犬夜叉:
被拒,但仍未game over
因為過去,佢有點陰影
樓主慢慢放手,等下一個目標吧,呢個世界好大,大把好女仔

一個自稱有陰影未ready既人唔會因為你在佢身邊不斷陪住佢而感動到... (timing呀,過去不如意既關係呀... 呢D原因聽得太多
timing呢樣野永遠都只係一個用來reject人既藉口, 鐵柱磨成針呢D只會在電視劇先會出現...

有緣既話,完全斬纜之後,最後都總會有機會可以一齊,藕斷絲連就只有一條路(男方繼續沈淪,女方覺得男方好煩,loop死...)
犬夜叉 11:58 PM 12-15-15
更新

身體接觸依舊冇抗拒過
比較親暱既動作佢都冇抗拒過
最近佢亦開始問D更深入既問題

不過如果係一個多熟人既地方佢會唔想拖手
碧咸廿三 02:12 PM 12-16-15
狗仔你學人溝囡囡啦?加油喎~GAF足球隊會支持你的....應該~
犬夜叉 02:24 PM 12-16-15
作者: 碧咸廿三:
狗仔你學人溝囡囡啦?加油喎~GAF足球隊會支持你的....應該~
我知錯了…我引誘左一個唔應該比佢睇到嘅廿三上黎…
yeah yeah 03:05 PM 12-16-15
暫時睇落都仲有機既...
但最好set個時間比自己...
如果唔係真係得個等字..
sonic 05:05 PM 12-16-15
唔好再浪時間做兵啦,搵個第二個把啦
kimtch 01:37 PM 12-17-15
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

唔好成日都做兵唔做兵:o)

咁你係要投資先有回報
咁贏唔到既話咪當自己眼光唔好囉
kin~kin 01:52 PM 12-17-15
其實我都唔知咩心態, 除非對方真係拿著數, 否則根本冇野輸 (前題係要冇其他對象)
下下唔得就縮, 咁咪永遠都唔會得囉
sonic 05:07 PM 12-17-15
作者: kimtch:
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

咁你係要投資先有回報
作者: kin~kin:
其實我都唔知咩心態, 除非對方真係拿著數, 否則根本冇野輸 (前題係要冇其他對象)
如果做朋友當然無問題,但係而家樓主重有希望,如果佢打消左交往的念頭,就唔駛係度問啦
有時學識斬纜好重要
犬夜叉 01:12 AM 12-21-15
作者: sonic:
如果做朋友當然無問題,但係而家樓主重有希望,如果佢打消左交往的念頭,就唔駛係度問啦
有時學識斬纜好重要
作者: kin~kin:
作者: yeah yeah:
暫時睇落都仲有機既...
但最好set個時間比自己...
如果唔係真係得個等字..
作者: kimtch:
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

咁你係要投資先有回報
到現時為止, 我很多謝大家既忠告及壯膽

"對不起! 青春"其實我都有睇
第1集其實係忠告大家要撞板要糗就趁早, 咪等到十年廿年後先黎後悔

其實成功與否, 去馬唔去馬, 我既結論
最重要都係你有冇失敗左就GAME OVER, 即係朋友都未必有得做既覺悟
冇就繼續做朋友
有就即管橫衝直撞, 撞爛哂D板吧

FILE CLOSED
fiendray 09:57 AM 12-21-15
到現時為止, 我很多謝大家既忠告及壯膽

"對不起! 青春"其實我都有睇
第1集其實係忠告大家要撞板要糗就趁早, 咪等到十年廿年後先黎後悔

其實成功與否, 去馬唔去馬, 我既結論
最重要都係你有冇失敗左就GAME OVER, 即係朋友都未必有得做既覺悟
冇就繼續做朋友
有就即管橫衝直撞, 撞爛哂D板吧

FILE CLOSED
最緊要知道自己做咩同唔好俾自己日後有後悔同違憾就得
既然file closed,尋找下一個目標繼續進發
D.K. 10:02 AM 12-21-15
作者: fiendray:
係咪誤會左?
犬爺明顯係因為廿三爺出現而close file咋喎
犬夜叉 10:13 AM 12-21-15
作者: fiendray:
其實係MISSION COMPLETE
搖搖 12:13 PM 12-21-15
恭喜?
kimtch 12:43 PM 12-21-15
如果無理解錯既話係咪應該話
係呢個毛文 除左恭喜都
fiendray 01:38 PM 12-21-15
原來係complete,講清楚 = happy ending
file closed正常理解明明係 = bad ending
恭喜
點攻略成功?
yeah yeah 10:25 PM 12-21-15
我除左講恭喜之外 都唔知應該講乜野好.JPG

sonic 11:15 AM 12-22-15
complete左都要講埋架,話曬需然我地意見有d有用有d無用,但上得黎問當然要付責講曬佢XD
犬夜叉 11:09 PM 12-22-15
其實要講既都講左, 想佢做GF就唔好諗住可以返轉頭做番朋友
下下留後路比自己就唔會成功
Gundam MK-2 11:39 AM 12-23-15
等等,對方FB有無轉status先?
如果佢唔轉,小心會再縮沙
kin~kin 11:48 AM 12-23-15
作者: Gundam MK-2:
等等,對方FB有無轉status先?
如果佢唔轉,小心會再縮沙
轉左都可以縮架喎

anyway, 恭喜樓主, enjoy 聖誕假
jason_kasim 06:42 PM 12-23-15
態度正確
抵你成功
碧咸廿三 04:08 PM 12-27-15
但凡有廿三同MK2同時出POST既地方,果度就會變得怨念好濃烈而導致失敗收場~

不過今次竟然破例比狗仔成功入貨~
1 2 3 4 

返回主題版面