Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-17, 09:17 PM   #7701
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
打到而家得40萬未夠....
今次咩事又唔知要燒幾多水....

舊 03-21-17, 09:27 PM   #7702
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
60萬慢打中.....

引用:
作者: ShinDou 查看文章
好正,而家愁哥黑妹盾指陣夠 雙面具佬+胸鳥+射CC+愁哥打了,黑妹好堅,俾佢殺晒咁濟,最緊要自己隻愁哥開到砲SLOW對面愁哥,之後就好好打,對面D珠又俾偽馬沙燒左好多 XD
其實都唔太明....通常天帝兇鳥唔會放前排,前面實放cc/假馬沙比你殺再加佢迴...根本冇可能第一時間殺事旦一隻,而且黑妹冇必中仲要射盲之下又係基本打唔中....點可能逐點擊破 ,,,而且你遂個殺得黎隻盾都已經打左你......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-21-17 09:31 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 09:40 PM   #7703
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
60萬慢打中.....

其實都唔太明....通常天帝兇鳥唔會放前排,前面實放cc/假馬沙比你殺再加佢迴...根本冇可能第一時間殺事旦一隻,而且黑妹冇必中仲要射盲之下又係基本打唔中....點可能逐點擊破 ,,,而且你遂個殺得黎隻盾都已經打左你......
就係佢胸鳥放前所以1開波秒左佢,胸鳥放前係想屈避拎珠開砲,我見D陣多數放前,天意就多數中後

有人死天意係加命中唔係加回

黑妹有直感,我仲有感應,盲左都打得中

隻盾都打左我呢度唔明,你指愁哥﹖佢D珠俾D射機玩晒啦邊開到砲 XD

佢個陣冇記錯既話係:

空,愁哥,射CC
空,空,空
天意,偽馬沙,胸鳥

愁哥同CC有機會係調轉,下面就應該冇錯

其實你照砌隊盾隊打下就明,根本佢D機放邊都冇用胸鳥放前咪黑妹秒佢先,放後咪愁哥開砲秒剩佢最多食1下黑洞,黑妹死唔去就秒番佢

此篇文章於 03-21-17 09:46 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 12:59 PM   #7704
Crazy Gamer
馬弓手

1484排43....今星期無人打?
真係要多謝迴陣有返果時洗拳隊既感覺

舊 03-22-17, 01:03 PM   #7705
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
[腦殘] 我呢兩日係不停咁輸 依然理解唔到上面講嘅逐個擊破

發現企喺GGGG後面嘅突爆大器雙hp愛麗絲唔識打古爛衫都係炸唔到一半...
由手機版發出

此篇文章於 03-22-17 01:08 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:15 PM   #7706
ShinDou

我13xx好似排2百幾,好少人打我,同埋d人都好似低分過以前,應該個個掛住刷大神唔得閒鬥雞?

黃光武用黑妹扣多過愁哥,我靠愁哥都係打到佢唔夠1半佢又係咁開技補血,係黑妹先秒到,5下幾千咁扣

不過我愁哥得凸2打唔到雙甲凸爆雙子,激勵強襲先岩岩打穿,但俾人殺左其他機又少幾隻指就唔入

打完gggg先打佢唔得咩?

我盾隊係愁哥,黑妹,盾雙貌女,朱古力cc,黃光武(普攻80%送彩珠),如果冇胸鳥黑妹可能會換蝦毛,愁哥第1次郁就夠珠開砲,如果有胸鳥又企最前就俾黑妹秒左佢先,愁哥夠珠就開唔夠就黑妹繼續秒

此篇文章於 03-22-17 02:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-22-17, 02:19 PM   #7707
J+1
望過黎呀!!!!!!

因為佢係盾射混...冇落拳打佢....結果佢不停幫gggg回血直到永遠....
由手機版發出
舊 03-22-17, 02:23 PM   #7708
ShinDou

我呢幾日咩隊都係用愁哥打,我愁哥都磨得死得番1隻既gggg,不過後期大把珠佢中晒slow疾暗都唔係點郁到
舊 03-22-17, 03:12 PM   #7709
Crazy Gamer
馬弓手

痴左線?屈課長比3萬羊.....
用黎突光武?

有時我都殺剩4G,愁哥單挑失敗可能加左雙甲
黃光多數開炮就秒左

舊 03-22-17, 03:34 PM   #7710
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
[腦殘] 我呢兩日係不停咁輸 依然理解唔到上面講嘅逐個擊破

發現企喺GGGG後面嘅突爆大器雙hp愛麗絲唔識打古爛衫都係炸唔到一半...
由手機版發出
突爆雙life黃光武打過3次,次次都係愁哥一炮秒
秒唔到係咪因為俾佢開左鐵壁先咋?

盾隊打射隊既話,兇鳥天意新安邊部擺出黎就黑妹秒邊部先
中暗闇就用大神個絆解,無輸既要素

兇鳥天意新安 3缺1就機能停止架啦,唔駛諗得咁復雜
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 06:29 PM   #7711
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 03-22-17, 08:44 PM   #7712
Crazy Gamer
馬弓手

原來黑妹真堅野食自己秒左凶鳥
之前一直用fiona送珠
但真係得送珠用途已經唔係太知點用佢sosad

刷剩萬幾分,自然體應該夠數

舊 03-22-17, 11:10 PM   #7713
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

CROSS OVER???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-23-17, 03:42 PM   #7714
J+1
望過黎呀!!!!!!

三隻光武Ω都好微妙.....感覺正版光武實用度都比呢三隻高.....呢三隻除了是ev通行證仲有咩用..?
由手機版發出
舊 03-23-17, 04:33 PM   #7715
ShinDou

75石保1ssr,佛心左,d光武就係弱化版,不過鬥雞黎講唔算差既當指用,已經好過好多機,得28石,遲d先決定射唔射
舊 03-23-17, 04:43 PM   #7716
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來先頭update將全部ev獎品機都加番晒星......好彩隻拳師傻抽得快
另外沙沙比同創聖變成星黑又代表咩....?

咁d多出黎倉管嘅星機係唔係可以廢置左佢....大大話話都有十幾廿隻....
由手機版發出

此篇文章於 03-23-17 04:52 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-23-17, 05:38 PM   #7717
ShinDou

我早幾日冇位賣晒d活動多出黎既ssr,唔好同我講之後有其他用呀=.=

出黑星?即係下次又復刻?又有新野?
舊 03-23-17, 07:58 PM   #7718
ShinDou

今日鬥雞有隻凸3LOCKON好屈,愁哥都俾佢1野必射左萬8
舊 03-23-17, 09:39 PM   #7719
clie

極後悔之前一直拖無將弱沙食落射沙度,仲有射GB食落盾度,唉。。。少左好多SS CHIP,出大器盾沙既話無得一黎凸爆
營運今次好毒唔似之前命運會單聲
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-17, 09:42 PM   #7720
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
手痕抽咗個step,橙綠油桶各一,差男主齊10個油桶,但呢隻唔會追喇

未用過突移落堆獎品度

此篇文章於 03-23-17 09:46 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-17, 11:10 PM   #7721
ShinDou

D獎品就算俾你凸其他舊機都冇用,佢新出果隻大器肯定唔俾你凸啦,D舊機而家都冇乜邊隻可以拎到出黎打,除左D指揮 XD
舊 03-24-17, 08:25 PM   #7722
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

留意大器大神原來都有DROP率特效,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-24-17, 09:03 PM   #7723
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
D獎品就算俾你凸其他舊機都冇用,佢新出果隻大器肯定唔俾你凸啦,D舊機而家都冇乜邊隻可以拎到出黎打,除左D指揮 XD
射命運唔可以用盾黎凸?盾食爆隻EV拳
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 09:52 PM   #7724
ShinDou

真係唔知最近出果隻射路人可以食盾凸 XD

唔怪得成街1係冇,1有就係凸爆啦,咁今次真係好衰喎
舊 03-24-17, 10:57 PM   #7725
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
盾命運係石抽機嚟,而之前拳命運可突盾版,而且改名前又有事前公告
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:11 AM

手機版 | APP版