Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後
電視遊戲討論版>Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機
LLW 10:35 PM 07-24-13
作者: gcwind:
打到邊道先有馬屋嫁
出晒8關~~
劍仔 10:36 PM 07-24-13
作者: 暗黑騎士:
本特典係咪日版至有? 真心問值唔值一舊水, 日版要5xx
行日會有, 係藍店有訂$388會有埋
赤兵尉SETH 10:40 PM 07-24-13
本書講神谷社長1998已經想整Dragon's Crown,上面個設定最後變左Fantasy Earth ZERO
原來capcom隻d&d 當時佢都有份整
Jockey 11:12 PM 07-24-13
現在公開可能な情報!

以前之資料
http://gaforum.org/showpost.php?p=10...&postcount=455

よくわかるドラゴンズクラウン -13夜目-
-迷宮中拾到武器Crossbow石弓要常活用
-因應敵人及自角色調節,石弓一定係強過敵人
-有三種類,火炎放射器,爆彈,石像之体
-松明(普通火把)對怕火的敵人有效果
-兩種騎乖物巨獸劍齒虎及噴火小型速龍
-毆打到跪底就可以騎
-能dash及sliding攻擊
-NPC會自動騎野,用游標按騎緊野NPC就下未
-Sorceress技スケルトン生成(骸骨戰士生成)要有骨才能召喚
-遺骨變成骸骨戰士,就執骨唔成
-Wizard技ウットゴーレム生成(木人生成)要有木箱木製物召喚
-上網組法師時,可能要留箱,打爆左就召喚唔到
-Amazon速度快攻擊範圍廣,但防禦低
-連續攻擊敵人而沒受傷下,會進入狂戰士狀態
-Berserk狂戰士狀態移動及攻擊速度加...
-但一到受傷害就變回普通狀態
-最後,雲呢拿社請你'以自已喜好的遊玩方式去享受DC'
-跟巡故事引領,或瘋狂練功,或追求技術,或與網友組隊,
-六種class不同玩法,換角色已經很有趣
-還有如探索混沌之迷宮深處...等等等待你

結語:
終於十三夜完結正式發售~感動!
始終由SEGA帶大的雲呢拿社繼秉承正統王道~

絕對係性,暴力,反社會之大作!!
11281984 12:54 AM 07-25-13
岩岩開左連線~
但都搵唔到room既..
同點開room拉人?
minekaoru 05:22 AM 07-25-13
香港psn是否11點更新後先有得買?
另外可唔可以我用香港psn買完用番日本psn login 玩?
flymanhaha 07:07 AM 07-25-13
想請問下大家邊度見到仲有特典賣? 好想要
pet3 09:31 AM 07-25-13
作者: minekaoru:
另外可唔可以我用香港psn買完用番日本psn login 玩?
11點是日服
香港多數1-2點
fiendray 10:30 AM 07-25-13
作者: minekaoru:
可以的
武藤遊戲 10:49 AM 07-25-13
ヴァニラ坊や @vanillaware_boy

【ドラゴンズクラウン発売日】
実は弊社作品の中で初めて、開発費が一億円の壁を超えた大プロジェクト「ドラゴンズクラウン」。
無事に発売日を迎えられ、感謝の気持ちでいっぱいです。お客様の御眼鏡に適う作品である事を願っております。

http://twitter.com/vanillaware_boy/s...27461847478272
bsky666 11:46 AM 07-25-13
作者: Jockey:

絕對係性,暴力,反社會之大作!!
Ha, 我睇倒盒底寫尼句時都笑左.
ayato 11:49 AM 07-25-13
想問PS3版行價位幾多?~~
一陣出MK買~
DQGUNDAM 12:05 PM 07-25-13
作者: ayato:
想問PS3版行價位幾多?~~
一陣出MK買~
正常價係388
NexTony 12:05 PM 07-25-13
PSNJP出左,HKPSN仲未有。。。
holsety 12:13 PM 07-25-13
hmv會唔會入?
DC 97 12:14 PM 07-25-13
今日系咪有正常貨源返?
pet3 12:21 PM 07-25-13
作者: NexTony:
PSNJP出左,HKPSN仲未有。。。
正常等2點啦
小雨 01:04 PM 07-25-13
有無AMAZON玩家知道アドレナリン呢個技能效果係點?
佢寫話HP減少時攻擊力上昇
但又無講減幾多HP先會發動技能, 諗緊學唔學好
謎之天音 01:33 PM 07-25-13
啱啱行信和地庫見到行469,有d鋪就賣晒
有鋪頭單賣書198……
W!LL 01:45 PM 07-25-13
作者: holsety:
hmv會唔會入?
香港hmv算吧啦, 去hkrecord仲有機會有
fiendray 01:51 PM 07-25-13
作者: 謎之天音:
啱啱行信和地庫見到行469,有d鋪就賣晒
有鋪頭單賣書198……
388都抄到上469
買DL版好過
holsety 02:22 PM 07-25-13
藍店都起價, 4xx orz
ist 02:26 PM 07-25-13
觀塘藍店有未?
4百幾?
DC 97 02:42 PM 07-25-13
HK PSN幾時有得D/L?
矢吹丈 02:55 PM 07-25-13
1:15左右南豐藍店walkin幫朋友原價入多隻V版
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後

返回主題版面