Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 試過鍾意一個人幾耐、先至/都無表白
最長一星期 0 0%
最長一個月 2 6.90%
最長三個月 1 3.45%
最長半年 1 3.45%
最長一年 1 3.45%
超過一年 2 6.90%
超過三年 8 27.59%
一鍾意人就會即刻同對方表白 2 6.90%
永遠都唔打算向對方表白...... 12 41.38%
投票者: 29. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 06-25-08, 05:31 PM   #1
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
試過鍾意一個人幾耐、先至/都無表白

試過鍾意左一個人幾耐、最後先至/都無表白
不論明愛、暗戀,
不論係起埋一齊、無疾而終、定係仍然做朋友......
同埋,
點解會唔表白呢?

我最長試過六年,
原因,可能我都唔係真係鍾意佢

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 05:40 PM   #2
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
十X年【紀錄更新中】

好明顯自己都知道當時只係單純俾佢外表所吸引...(而家都係好靚...XD)

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 07:57 PM   #3
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
示愛仲駛鬼好似D卡通片同肥皂劇咁婆媽?!見o岩就去馬啦!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 08:01 PM   #4
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
合適時間~
不過一定不會太快(一兩個月內)~太快根本未能認識到對方真身~
最長半年左右啦~喜歡一定要表達~我唔係d發白夢的人!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 08:08 PM   #5
Toshi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
一年倒...
因為覺得對方對自己冇乜意思, 與其表白自爆, 倒不如繼續等待機會突破...

舊 06-25-08, 08:29 PM   #6
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我完全諗唔起

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 08:51 PM   #7
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
十X年【紀錄更新中】

好明顯自己都知道當時只係單純俾佢外表所吸引...(而家都係好靚...XD)
哈哈,當時仲未諗到、唔只睇外表?

引用:
作者: Toshi 查看文章
一年倒...
因為覺得對方對自己冇乜意思, 與其表白自爆, 倒不如繼續等待機會突破...
咁而家依然鍾意對方嗎?

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
我完全諗唔起
完全無記性......

舊 06-25-08, 09:34 PM   #8
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
我都鐘意左人成年,但無表白過.....
因為覺得表白都無好結果,不如唔好表白
暫時做下通普FD好過

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 09:49 PM   #9
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: mario0606 查看文章
暫時做下通普FD好過
x2
沒有自信會成功

舊 06-25-08, 10:45 PM   #10
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Middle 查看文章
完全無記性......
咁就代表一樣野︰
就係個時間唔慌長得去邊
如果以年計算的話好難唔記得

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 11:44 PM   #11
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 怪人 查看文章
x2
沒有自信會成功
x3
感覺無可能 + 無自信

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 12:28 AM   #12
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: mario0606 查看文章
暫時做下通普FD好過
引用:
作者: 怪人 查看文章
x2
沒有自信會成功
引用:
作者: Kaiser 查看文章
x3
感覺無可能 + 無自信
唔係叫你地去送死、
但...... 唔試過點可以就咁下定論! ~____~

舊 06-26-08, 12:29 AM   #13
Toshi

註冊日期: Nov 2005
引用:
咁而家依然鍾意對方嗎?
是上一個了~
依家呢個, 識左半年, 依然無從入手....性格太唔同了

舊 06-26-08, 12:33 AM   #14
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Toshi 查看文章
是上一個了~
依家呢個, 識左半年, 依然無從入手....性格太唔同了
哈哈,
咁希望你今次唔駛等足一年而又終於成功入手

舊 06-26-08, 12:37 AM   #15
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
唔係叫你地去送死、
但...... 唔試過點可以就咁下定論! ~____~
not much different apart from 送死....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 12:46 AM   #16
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
not much different apart from 送死....
喇,就算試完一次衰左,
個故事唔係就真係完架嘛;
再儲多次氣,拎住上次o既經驗,下次再試過,
可能你會更駕輕就熟? ~___~

此篇文章於 06-26-08 01:33 AM 被 Middle 編輯。
舊 06-26-08, 02:20 AM   #17
KARO
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
其實大家覺得咩係鍾意...咩係好感..兩樣野好似好難分開咁 , 好感係指有好感再了解...先會變鍾意?
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 09:51 AM   #18
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: KARO 查看文章
其實大家覺得咩係鍾意...咩係好感..兩樣野好似好難分開咁 , 好感係指有好感再了解...先會變鍾意?
好感可能只係想同果個人接近多d,
鍾意就比較有心跳、緊張o既感覺......
唔一定要了解好多先會變鍾意,有時對方可能只係會做一d 小事/或者合你某d 條,
你就會不知不覺鍾意上了

舊 06-26-08, 10:58 AM   #19
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
"永遠都唔打算向對方表白......"
都嫁左人啦, 仲表乜鬼白

舊 06-26-08, 11:03 AM   #20
Cherrie
Junior Member
Cherrie

註冊日期: Jun 2008
超過三年啊~因為對自己無信心啊....
直到人地都換左兩次女朋友了...
那幾年真係過得好辛苦呢....

舊 06-26-08, 11:36 AM   #21
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: Cherrie 查看文章
超過三年啊~因為對自己無信心啊....
直到人地都換左兩次女朋友了...
那幾年真係過得好辛苦呢....
可能有時死心眼,
於是錯過一些身邊人呢? =p

舊 06-26-08, 01:06 PM   #22
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
喇,就算試完一次衰左,
個故事唔係就真係完架嘛;
再儲多次氣,拎住上次o既經驗,下次再試過,
可能你會更駕輕就熟? ~___~
衰左兩次...現在沒那種心情...
有點放不下之前的傷痛

何況現在本鬼喜歡的人和本鬼分隔兩地...打算永遠都唔向對方表白的了

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 06-26-08 01:13 PM 被 PTX-003C 編輯。
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 01:23 PM   #23
Cherrie
Cherrie

引用:
可能有時死心眼,
於是錯過一些身邊人呢? =p
但我那時候真的只喜歡他啊...
看見他他會發光的....現在想來真不可思議....
而且比客觀上比他好的男生很多啊...
原來真的喜歡一個人, 他是不必很帥很完美的....

舊 06-26-08, 01:38 PM   #24
CCC

一年到啦!
明知都唔得架喇!不過話佢知只係想知佢知道,
又其實都唔算表白,因為唔表都估到啦!
CCC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 07:39 AM   #25
小白

註冊日期: Dec 2002
基本上一定要肯定對方都有意思先表白...........
如果唔知佢有冇我會永遠唔出聲
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:43 AM

手機版 | APP版