Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-13, 12:07 PM   #576
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
大家是不是都在日SER多?@@ 想去訂隻GAME
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-13, 12:15 PM   #577
hokhin

請問問日本SE ACCOUNT駛唔駛填日本地址+_+
是亂填嗎
舊 06-26-13, 12:40 PM   #578
Wath
一匹羊

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: hokhin 查看文章
請問問日本SE ACCOUNT駛唔駛填日本地址+_+
是亂填嗎
當然要, 不過如果冇可以申請美版 account 買美版package
反正 game client可以改日文

舊 06-26-13, 02:29 PM   #579
hokhin

引用:
作者: Wath 查看文章
當然要, 不過如果冇可以申請美版 account 買美版package
反正 game client可以改日文
但美版係咪又要美國地址@@
舊 06-26-13, 05:38 PM   #580
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
na 亂填都得, 因為ultrapay visa part 係唔check 地址~

舊 06-26-13, 09:21 PM   #581
hokhin

引用:
作者: Eking 查看文章
na 亂填都得, 因為ultrapay visa part 係唔check 地址~
VISA係用黎交月收費?
咁無日本地址係咪會玩唔到日SER?@@因為本身有用日本SE ACC了><

此篇文章於 06-28-13 11:57 PM 被 hokhin 編輯。
舊 06-28-13, 11:54 PM   #582
hokhin

請問如果我而家係用日本SE ACCOUNT玩緊BETA TEST +_+
繼續用日本ACC玩日本SERVER, 日後交月費可唔可以用VISA?(無日本地址)

如果要玩美版是不是買左美版後再係NA SE開過ACC再REGISTER?+_+""
對不起咁多問題
舊 06-29-13, 09:09 AM   #583
Wath
一匹羊

註冊日期: Feb 2004
引用:
請問如果我而家係用日本SE ACCOUNT玩緊BETA TEST +_+
繼續用日本ACC玩日本SERVER, 日後交月費可唔可以用VISA?(無日本地址)

如果要玩美版是不是買左美版後再係NA SE開過ACC再REGISTER?+_+""
對不起咁多問題
WEBMONEY咪得LOR

舊 06-29-13, 09:22 AM   #584
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
入game 標題 白畫面, 看来要浪費時間重装了

舊 06-30-13, 01:14 AM   #585
hokhin

引用:
作者: Wath 查看文章
WEBMONEY咪得LOR
係WOR@@
大家WEBMONEY係咪係YAHOO買
定係有無咩店有得買?
@@有師兄可以PM我嗎?
舊 07-08-13, 09:13 PM   #586
yrtxc
Junior Member

註冊日期: Dec 2010
我地有一堆約20人玩家會去新2.0日本server開公會, 有冇人有興趣加入?
會用teamspeak吹水
yrtxc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 10:19 PM   #587
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: yrtxc 查看文章
我地有一堆約20人玩家會去新2.0日本server開公會, 有冇人有興趣加入?
我有興趣!不過如果呢度多d人一齊join就最好
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 11:31 AM   #588
hokhin

今日是不是PHRASE 3的LAST ROUND~~~ PHRASE 4是不是會KEEP進度?
舊 07-10-13, 11:34 AM   #589
hokhin

引用:
有興趣但需唔需要固定上線時間??

自問不是爆肝類@@"
舊 07-10-13, 01:57 PM   #590
SkyGod

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDSkYGoD_1010
XBox Live Gamertaghk1010
引用:
有興趣加入
SkyGod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 03:55 PM   #591
Uesugi

註冊日期: Apr 2010
引用:
今日是不是PHRASE 3的LAST ROUND~~~ PHRASE 4是不是會KEEP進度?
是的, 7月15日會完結整個phase 3, OB 就待定日期
Uesugi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 05:31 PM   #592
yrtxc

引用:
有興趣但需唔需要固定上線時間??

自問不是爆肝類@@"
公會冇咩特別要求啦, 唔好攪事就得 XD
志在一堆香港人一齊玩, 而家唔係好多香港人知隻game, 希望遲的夠人打到24人raid

而家beta3我地係ifrit server, 你呢幾日可以黎搵下我地, 密我 Yi Rito
舊 07-10-13, 05:33 PM   #593
yrtxc

引用:
作者: SkyGod 查看文章
有興趣加入

歡迎呀!
繼續係度聯絡, 或者呢幾日黎ifrit server搵我地都得! 我game id: Yi Rito
舊 07-10-13, 05:49 PM   #594
yrtxc

引用:
作者: minekaoru 查看文章
我有興趣!不過如果呢度多d人一齊join就最好
歡迎! 多的人一齊玩熱鬧的!
舊 07-12-13, 12:53 PM   #595
SkyGod

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDSkYGoD_1010
XBox Live Gamertaghk1010
引用:
歡迎呀!
繼續係度聯絡, 或者呢幾日黎ifrit server搵我地都得! 我game id: Yi Rito
我起ifrit server 加你ID 好友和PM你, 但server回應搵唔你個ID
SkyGod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-13, 05:02 PM   #596
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
我起ifrit server 加你ID 好友和PM你, 但server回應搵唔你個ID
冇online add唔到人 邀唔人到入公會/ ls
我覺得呢個設計好差...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-13, 05:23 PM   #597
yrtxc

引用:
可能我唔係online緊, 要人地online先search到. 你係咩id? 我今晚9點打後都應該係game
舊 07-12-13, 05:33 PM   #598
Eking

等ob先add吧....add完一ob就冇哂~

舊 07-15-13, 04:28 PM   #599
eric4000

註冊日期: Aug 2010
我想問呢 其實呢+係bate 幾呢? 最近先收到mail 話中左公測
但睇佢詳細話 bate3 最後會刪記錄 bate4先正式繼承 是這樣嗎?
我係米bate4 先開始好d呢?
同埋呢度多人玩咩ser? 太多ser唔知揀邊個 XD"

無得放暑假的番工一族
eric4000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-13, 05:39 PM   #600
Eking

BETA 3-4 OP (beta 4) 應該 8月8-8月9左右

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:19 AM

手機版 | APP版