Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 66 116 156 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 176 216  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
GP01Fb 01:50 AM 07-05-19
作者: shingo18:
我义左4-5hrs都開唔翻。。。
要放去docking度,佢會著咗個MON (所以叉唔到電),然後要禁實power制10秒左右佢會熄MON。
放住半個鐘你部機就會復活
shingo18 09:28 PM 07-05-19
作者: GP01Fb:
要放去docking度,佢會著咗個MON (所以叉唔到電),然後要禁實power制10秒左右佢會熄MON。
放住半個鐘你部機就會復活
無電,無著mon ..只有左下角燈不停閃,禁實power制 over30sec都無反應。。。
風間鈴木仁 01:07 AM 07-09-19
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1193828.html

有翻譯。

任天堂、Twitterにて「公式サポートアカウント」を開設

任天堂製品やサービスに関するサポート情報を公開するアカウント
andyng111 04:12 PM 07-10-19
無日本信用卡有無咩辦法可以係Nintendo Store買野?
野良猫 05:44 PM 07-10-19
作者: andyng111:
無日本信用卡有無咩辦法可以係Nintendo Store買野?
master同visa已經可以
andyng111 06:53 PM 07-10-19
作者: 野良猫:
master同visa已經可以
thanks
唔係estore買game,係佢個mynintendo store買野
fantasy俊仔 08:10 PM 07-10-19

taichu2 08:28 PM 07-10-19
作者: fantasy俊仔:
無人討論?
由手機版發出
野良猫 08:30 PM 07-10-19
耗電量細咗可以玩多一粒鐘

以純手提機嚟講只係冇咗HD震,價錢又唔貴的確幾吸引
陸奧 貴志 08:30 PM 07-10-19
平得10000唔吸引
Gundam MK-2 08:31 PM 07-10-19
Pro呢?
harakuma 08:32 PM 07-10-19
把家用機變返做手提機, 好嘢喎, 仲要無重大降spec
jason 仔 08:36 PM 07-10-19
睇落細唔到幾多,吸引力真係一般
leungky1 08:43 PM 07-10-19
作者: Gundam MK-2:
Pro呢?
估計出埋2019堆遊戲先有機會
畢竟升級必須有新野護航
由手機版發出
okabe 08:47 PM 07-10-19
價錢唔係平好多,而且又唔係細幾多輕好多
無左TVMODE
吸引力真係唔大
亍 ◣ 08:57 PM 07-10-19
其中一部擺明係pjd 專用機
HAKAIDER 09:00 PM 07-10-19
部Lite 真係得啖笑

講得好聽叫Lite, 講得唔好聽叫公公式粗暴閹割版

取消Joy-Con 手制省去兩塊電池同兩組藍芽, 也無法連接電視

而且取消Joy-Con 即係將Switch 最大(唯一?!) 賣點單機雙打一手抹殺

老任班marketing 今次真係對自己噤有信心...............
wsx360 09:13 PM 07-10-19
作者: HAKAIDER:
部Lite 真係得啖笑

取消Joy-Con 手制省去兩塊電池同兩組藍芽, 也無法連接電視

而且取消Joy-Con 即係將Switch 最大(唯一?!) 賣點單機雙打一手抹殺

老任班marketing 今次真係對自己噤有信心...............
之前呢度先有人話199美金呢個市場好大

雖然佢冇講錯,但係我唔讚成cut晒推重點功能
charcsc2000 09:37 PM 07-10-19
部Lite 真係得啖笑

我又不同意,大把人買switch係當psv咁玩,打下機戰,zelda,跟本不玩tv mode,
如果賣到$12xx一定有市場,最重要做多d portable game~

我反而想老任出專用十字制,hori個隻玩不到zelda
[X-MEN] 09:58 PM 07-10-19
部Lite 真係得啖笑

Lite嘅最大賣點係輕便,單機雙打呢個特色係講緊原版Switch啫,況且Lite為咗輕便啲個Mon係細過原版,就算佢保留拆joy con雙打咪一樣畀人話個Mon咁細點雙打,最簡單要雙打嘅咪買原版,又唔係出新版就買唔到原版.
neo2046 10:23 PM 07-10-19
Nintendo Switch Lite首度公開影片
https://youtu.be/aFHh5XZM6J4
作者: :

neo2046 10:25 PM 07-10-19

[IMG][/IMG]

iu fu pig 10:30 PM 07-10-19
個宣傳片
玩mario個姐姐同太空人叔叔係咩關係

已經有switch嘅玩家應該唔會有興趣,我一直都當手提機咁玩
N0T51B 10:37 PM 07-10-19
我又唔覺得有問題喎
部機擺明就係用嚟轉移3DS/2Ds玩家 ga la
佢平成萬yen如果仲有咁多功能咪即係變相淘汰joy-Con
lodoss 11:03 PM 07-10-19
最大問題RL制好易壞, joy-con跟主機一體化, 冇得換都幾大問題.

另平左果個價錢係, 冇dock, 冇霎, 改細左mon, 只剩手提mode

同埋冇tv mode, CPU/GPU同ram重可以用慢速, 重平d
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 66 116 156 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 176 216  ... 最後

返回主題版面