Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-08-18, 12:20 PM   #11426
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
佢而家個營運模式係hea活動放兩set限突set賣睇死你哋手痕抽,到強敵/進擊就放9800羊set屈你冇石時焗買
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 12:56 PM   #11427
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
有時抽爬山都係不可抗力
我都覺佢放newcomer同限突set係一齊係幾醒的

舊 01-08-18, 02:48 PM   #11428
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
呢兩個月d new comer真係超神,唔同前排黑白膠都等好耐先有勁野,而家可能真係完全唔爬好過,成日跌死,new comer起碼150保1隻
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 03:14 PM   #11429
J+1
望過黎呀!!!!!!

https://twitter.com/srw_xomg/status/950263231557206016
由手機版發出
舊 01-08-18, 05:32 PM   #11430
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家改到兩滴時間都打唔到一下???

不過0 dmg都改埋可以打卡拎獎品??記得之前0 dmg冇得拎...

由手機版發出
舊 01-08-18, 11:59 PM   #11431
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
未試過第一日已經開始打lvl 3

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 12:38 PM   #11432
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
想問下PVP見到MF蘭卡大哥+激勵哥+拳4G+盾杯+DESOTRY應該點打? 好多人咁擺, 我試過用白交響打, 但唔夠4突大哥快...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 01:46 PM   #11433
ShinDou

佢盾筆頭buff邊隻先?如果係buff destroy既話你1隻gb都夠打其他,只係要出隻射機打拳gggg,我通常出晒yf29純白,yf29唔好彩中左都有純白打到佢,但要小心唔好俾destroy秒左先
舊 01-09-18, 01:49 PM   #11434
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次活動2隻紫nono,1隻紫天威,1隻紫gggg
由手機版發出
舊 01-09-18, 02:14 PM   #11435
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
想問下PVP見到MF蘭卡大哥+激勵哥+拳4G+盾杯+DESOTRY應該點打? 好多人咁擺, 我試過用白交響打, 但唔夠4突大哥快...
X destory 盾筆
gggg 蘭卡 大激勵哥

呢種?
盾筆+射新美少年+帶珠機+destory+nu
射新美少年掃走蘭卡同大激勵哥之後nu牛油秒gggg
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 04:01 PM   #11436
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
X destory 盾筆
gggg 蘭卡 大激勵哥

呢種?
盾筆+射新美少年+帶珠機+destory+nu
射新美少年掃走蘭卡同大激勵哥之後nu牛油秒gggg
我掃走之後比盾杯秒佐新少年同1隻指揮, 順便重創destory, 之後就比對面果隻desotry清場

此篇文章於 01-09-18 04:04 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 01-09-18, 04:09 PM   #11437
ShinDou

用gb純白穩陣咁打算啦,係慢d要磨,而家都冇幾多陣可以快秒, 佢落拳gggg已經封晒你堆cri開場砲
舊 01-09-18, 04:29 PM   #11438
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
我掃走之後比盾杯秒佐新少年同1隻指揮, 順便重創destory, 之後就比對面果隻desotry清場
係阿,我目的係等對面盾筆出必燒走D珠以防NU爆擊事故,俾GGGG出必打到自己部盾筆
我部destory用雙life嚴選異常付與
我平時用呢個陣打流程係食番盾筆必之後新少年死左,destory剩一半,之後自己部盾筆信賴補destory

防盾筆出必可以射新少年用魂普攻殺大激勵哥,應該都夠秒,但咁做拖長戰鬥時間,我自己好難正確預判後面d機行動順序,所以我無咁做

岩岩醒起師兄有大積加,out destory in大積加,反死盾筆+destory咪得

此篇文章於 01-09-18 05:07 PM 被 dragonar226 編輯。
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 05:21 PM   #11439
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
係阿,我目的係等對面盾筆出必燒走D珠以防NU爆擊事故,俾GGGG出必打到自己部盾筆
我部destory用雙life嚴選異常付與
我平時用呢個陣打流程係食番盾筆必之後新少年死左,destory剩一半,之後自己部盾筆信賴補destory

防盾筆出必可以射新少年用魂普攻殺大激勵哥,應該都夠秒,但咁做拖長戰鬥時間,我自己好難正確預判後面d機行動順序,所以我無咁做

岩岩醒起師兄有大積加,out destory in大積加,反死盾筆+destory咪得
盾杯buff新少年嗎, 再打都係輸, 食佐盾杯buffdestory兩次必

我用大積加再試試先, thx
舊 01-09-18, 08:52 PM   #11440
ShinDou

部V10無啦啦死左,幾驚入唔番而家個ACCOUNT,重打應該有排都冇而家D機 @@
舊 01-09-18, 09:43 PM   #11441
clie

引用:
作者: J+1 查看文章
今次活動2隻紫nono,1隻紫天威,1隻紫gggg
由手機版發出
抽咗幾多轉?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 09:58 PM   #11442
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3隻彩coin, 一隻5萬4....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-09-18, 10:18 PM   #11443
ShinDou

3隻彩COIN都中機﹖我9成係必肥黎 @@
舊 01-09-18, 10:31 PM   #11444
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

inf....

oh my god.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-09-18, 10:32 PM   #11445
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
OMG機 之前唔係話一個月一隻既速度咁加既咩⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 10:33 PM   #11446
ShinDou

O MY GOD真31又係拳﹖另外3隻鐵甲唔係大器﹖鐵也係BANNER應該係獎品﹖
舊 01-09-18, 11:21 PM   #11447
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
3隻彩coin, 一隻5萬4....
課長專屬機率,我抽親彩COIN都係肥
辛苦打200隻好心直接俾SSR機必中啦,家吓仲衰過SP券
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 11:33 PM   #11448
ShinDou

所以今次我都冇乜心機拎晒3個彩COIN,救得幾十個,淨係MVP2百算 @@
舊 01-10-18, 11:47 AM   #11449
ShinDou

鬥滅大佬第1次金箱ssr premium飛
舊 01-10-18, 12:39 PM   #11450
J+1
望過黎呀!!!!!!

未試過咁快...已經打緊lv 8....
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:16 AM

手機版 | APP版