Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
影音館>播放器討論區 (06)
シェンムー 07:34 PM 11-29-16
作者: 陸奧 貴志:
我都入左,但係DP-X1用唔到(個DRIVE冇問題電腦用到)

一駁落去部機就係咁問係咪一駁就開APP,乜碟都讀唔到.....

SET到DEFAULT,一入CD就出botプロトコルが失敗しました
竟然 ? 我都係用同廠100R , 完全無問題
不過佢個專用app真係唔太穩定
直接聽cd 又無得飛: (
陸奧 貴志 07:22 AM 11-30-16
作者: 朝霧 海斗:
FE 335DW 配咩PLAYER好

中價位 Under 10000~14000 好似無乜選擇咁
Sony 黑磚
AK320

有咩Suggestion
買金磚啦
陸奧 貴志 07:23 AM 11-30-16
作者: シェンムー:
竟然 ? 我都係用同廠100R , 完全無問題
不過佢個專用app真係唔太穩定
直接聽cd 又無得飛: (
之後又得番,又噴左血
sgouki 10:58 PM 11-30-16
買左A30, 機都要開聲? 煲左日D聲已經好左, 消左D齒音.......
KUTAR# 01:21 AM 12-01-16
作者: sgouki:
買左A30, 機都要開聲? 煲左日D聲已經好左, 消左D齒音.......
我覺得要丫

我部ZX100開頭又朦又散
用一排又好似實返D清D
シェンムー 08:06 PM 12-02-16
一定要煲少少,剛開機同10 個 8個鐘後已經有明顯分別
KUTAR# 08:12 PM 12-03-16
mora 又攪 Hi-res Sales 
http://mora.jp/special/hirespriceoff...d=TOPMAINV01#1

邦楽
http://mora.jp/special/hirespriceoff...d=TOPMAINV01#2
アニメ
http://mora.jp/special/hirespriceoff...d=TOPMAINV01#6
X&Y 07:52 AM 01-10-17
日本雨林咩事
XDP-300R 連直運埋單2150HKD
忍唔到手
Reishin 10:07 AM 01-10-17
作者: X&Y:
日本雨林咩事
XDP-300R 連直運埋單2150HKD
忍唔到手
咁平? 而家睇都差唔多要4萬YEN喎
X&Y 10:18 AM 01-10-17
作者: Reishin:
咁平? 而家睇都差唔多要4萬YEN喎
https://www.amazon.co.jp/gp/product/...=AN1VRQENFRJN5

拎埋張5000yen coupon, ship HK 扣埋稅, 加返500yen 運費
埋單32000 yen左右
Reishin 11:22 AM 01-10-17
https://www.amazon.co.jp/gp/product/...=AN1VRQENFRJN5

拎埋張5000yen coupon, ship HK 扣埋稅, 加返500yen 運費
埋單32000 yen左右
多謝提醒,自己禁入去完全無留意有COUPON
自己SEARCH個賣家變咗其他本地SELLER嘅
KUTAR# 12:39 PM 01-10-17
咁平,差唔多性能抵玩過DPX1A 好多
ouki 11:29 PM 01-10-17
一個星期落左差不多一千=.=
朝霧 海斗 03:39 PM 01-12-17
聽完黑磚同金磚D聲+335 SR 換埋4.4頭
DP1X 簡直係玩具級數Player..
シェンムー 12:57 AM 01-16-17
已放100R ,重放到2K 算係咁
想玩新玩具, 近期太多機出,但想返返SONY 懷抱
sgouki 07:57 PM 01-16-17
罪大吾駛諗, 一定係玩金磚.
KUTAR# 10:55 AM 01-17-17
作者: sgouki:
罪大吾駛諗, 一定係玩金磚.
黑磚都好丫

已放100R ,重放到2K 算係咁
想玩新玩具, 近期太多機出,但想返返SONY 懷抱
呢排興上日森買DPX1A, XDP300R
個價還要算平
你還放到2K 真係算係咁
シェンムー 05:37 PM 01-17-17
作者: KUTAR#:
黑磚都好丫

呢排興上日森買DPX1A, XDP300R
個價還要算平
你還放到2K 真係算係咁

睇黎都係買DPX1A , 黑磚都近皮,過唔到自己果關XD
情願用果啲錢黎買歌買碟
求其買條平衡線返黎玩下先

Sent from my iPhone using Gaforum
X&Y 06:22 AM 01-18-17
睇黎都係買DPX1A , 黑磚都近皮,過唔到自己果關XD
情願用果啲錢黎買歌買碟
求其買條平衡線返黎玩下先

Sent from my iPhone using Gaforum
黑磚飯音都係做緊8k初
費不了多少 緊內黑磚啦

另,未runin好既黑磚4.4 VS 300R 2.5都幾大距離
シェンムー 12:43 PM 01-19-17
黑磚飯音都係做緊8k初
費不了多少 緊內黑磚啦

另,未runin好既黑磚4.4 VS 300R 2.5都幾大距離
好毒
師兄係指黑磚未run好已屈機 ? XD
KUTAR# 01:07 PM 01-19-17
好毒
師兄係指黑磚未run好已屈機 ? XD
去試左先就知囉

我上次上熊仔試黑磚,有2.5轉4.4插一齊試用
朝霧 海斗 08:27 PM 01-21-17
買左黑磚 用緊FE 335

一開始D聲好亂,係咪未RUN夠?
C.Ryo 09:16 PM 01-21-17
$ony自ZX2開始啲黑科技係要run in的,煲200個鍾先穩定
シェンムー 09:18 PM 01-23-17
作者: KUTAR#:
去試左先就知囉

我上次上熊仔試黑磚,有2.5轉4.4插一齊試用
咁真係要試下佢個平衡 ,THANKS
驚寂 08:06 PM 01-25-17
請問大家,$ONY的A30、A20及PCM M10哪一部隨身聽會比較適合我使用?

我的預算大約是二千,不使用AMP,常聽的音樂類型是ROCK及JAZZ。現使用$HURE的SE215或鐵三角的ATH-ES7耳筒。
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 

返回主題版面