Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-16, 10:22 PM   #15101
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
????抽咩池出?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:26 PM   #15102
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
見講起工作室...貪得意買左個帳抽來爽下

結果....狂戰狗哥.......

主號出俾我啦好心
都不知祝不祝賀你好。。。。。

不是限定池出的吧?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:32 PM   #15103
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
當然係故事池wwww

一帳846石抽哂

5星英:
狂戰狗哥
吾王
貞德
4星英:
一堆+ 第5章戈位ラーマ

5星禮:
寶石
理想王聖 x 3

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:39 PM   #15104
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
買帳抽

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:41 PM   #15105
T.K.
很黃很暴力

有進度咁多石,過癮w

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-05-16, 10:41 PM   #15106
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

15元(人仔)一個而已w 但竟然中到....

此篇文章於 05-05-16 10:46 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-05-16, 10:51 PM   #15107
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
有咁好中咩

但我唔會再中計
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:54 PM   #15108
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
有咁好中咩

但我唔會再中計
小嘉30元收左佢啦
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:54 PM   #15109
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
收黎做咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:54 PM   #15110
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
15元(人仔)一個而已w 但竟然中到....

反而想知佢點打到第5章
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 10:59 PM   #15111
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

睇下巴哈 工作室好似唔使打的

舊 05-05-16, 11:00 PM   #15112
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
講真要剩抽買石帳好玩D(食住美沙銅先啦

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 11:26 PM   #15113
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: axe1292 查看文章
反而想知佢點打到第5章
話明工作室

FGO既戰鬥系統是花費AP→跑狗下載戰鬥資料→OFFLINE戰鬥→贏左就會話俾SERVER聽玩家贏左→出報酬

工作室佢地有程式,可以係進入戰鬥後直接SEND個勝利結果俾SERVER話俾佢聽自己贏左,直接拎報酬

工作室都係賣呢D帳號
所以可以零練度FULL進度

其實呢D帳號有風險就是了
你永遠唔知幾時營運會唔會翻舊帳

我玩千年戰爭上年就見識了一次
翻舊帳大量封鎖呢類ACC,當時一堆買帳玩家賴野,當時一個字爽www
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 11:32 PM   #15114
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

冇所謂w 封咪封w 反正單純為左爽下

主帳繼續打章刷錢去~

舊 05-06-16, 07:30 AM   #15115
gingq7

註冊日期: May 2008
呢d acc買黎爽下無所謂,但認真玩就好危險

$15人仔買800石係幾爽,唔掛之得傳聞個工作室老細賺倒3層上海樓

而另一則傳聞係上次死server係因為有另一間工作室一次過比營運鎖晒d acc心生不忿,用佢套刷acc software狂刷刷死個server
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:09 AM   #15116
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
今早剛剛出埋第5張禮裝,成功突爆兩張,仲有大量QP,成績唔錯~

我同GN大大一人一個15蚊(人仔)我果個中5隻5星,孔明孔明呆毛jack難J, 4星有2隻UFO 愛迪生 其他幾隻

另外我終於見識到必出5星英既金毛珠,
原來金珠特效有兩種,普通版係d金珠發光,會出4or5星英
甩毛版除左金色仲會有d金毛飄出黎,有呢個效果就必中5*
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:34 AM   #15117
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: z96282424 查看文章
今早剛剛出埋第5張禮裝,成功突爆兩張,仲有大量QP,成績唔錯~

我同GN大大一人一個15蚊(人仔)我果個中5隻5星,孔明孔明呆毛jack難J, 4星有2隻UFO 愛迪生 其他幾隻

另外我終於見識到必出5星英既金毛珠,
原來金珠特效有兩種,普通版係d金珠發光,會出4or5星英
甩毛版除左金色仲會有d金毛飄出黎,有呢個效果就必中5*
係咪我地講所謂既虹光

舊 05-06-16, 10:53 AM   #15118
T.K.
很黃很暴力

虹光好似都唔係必出5星

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-06-16, 11:05 AM   #15119
z96282424

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
係咪我地講所謂既虹光
虹光就唔知,但毛就一定有,仲要好明顯多毛到睇唔到粒金珠咁
舊 05-06-16, 11:44 AM   #15120
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: z96282424 查看文章
虹光就唔知,但毛就一定有,仲要好明顯多毛到睇唔到粒金珠咁
有羽毛應該就係我地講既虹光了 應該

我印象中都好似TK大所講
試過虹光出四星 好似係槍龍女

不過大部分虹光都係出五星既
印象中二定三次出貞德都係虹光

舊 05-06-16, 11:51 AM   #15121
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

自己都未試過虹光出4星@@

舊 05-06-16, 12:03 PM   #15122
z96282424

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
有羽毛應該就係我地講既虹光了 應該

我印象中都好似TK大所講
試過虹光出四星 好似係槍龍女

不過大部分虹光都係出五星既
印象中二定三次出貞德都係虹光
下,虹光出4星,咁有咩意思……
等水著ev再買多個吉acc玩下再試真d先
舊 05-06-16, 01:06 PM   #15123
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
金光仲有分, 真係沒留意
虹光出4星, 初期我試過一次
虹光可遇不可求.....

舊 05-06-16, 01:13 PM   #15124
T.K.
很黃很暴力

有次出虹光
:神來臨了!!
結果--女神降臨…

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-06-16, 02:23 PM   #15125
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
召喚見過以下情況:

白光->銀卡->3星確定

白光->金卡->4星或5星

白光->銀卡->有電變金卡->4星或5星

金光->金卡->4星或5星

虹光->金卡->4星(?) 或5星

自己出過3次虹光,未試過中4星......

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:51 AM

手機版 | APP版