Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 01-01-10, 08:23 PM   #101
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 阿聰 查看文章
當年原版果對AJ14紅白,我唔記得喺冇行貨定喺點樣了,買唔到,我自己著緊果對喺RETRO,
對鞋好輕身,著去行街覺得好舒服,同埋襯公牛隊波衫波褲衛衣都好容易。

對全白AJ12果個外側邊位,好似有層光面嘅膠咁樣的,會變黃唔出奇,你可以再問下D專家。
我自己一定比較鍾意紅白色AJ,易襯衫同埋多數比較容易打理。全對鞋都白色的話,一污槽就好心痛。
係旺角見到有對金金地色0既AJ14....完全唔靚...
真係好難搵呀....

對AJ12可以唔駛諗了....馬拉松0個sales 呃我話有8折...
點知買時先話"公價無折"....拎上手0個時又唔見佢講...買時先講.....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-10, 09:28 PM   #102
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 魚伕 查看文章
係旺角見到有對金金地色0既AJ14....完全唔靚...
真係好難搵呀....

對AJ12可以唔駛諗了....馬拉松0個sales 呃我話有8折...
點知買時先話"公價無折"....拎上手0個時又唔見佢講...買時先講.....
AJ14你想要邊隻色?要咩US SIZE?我上拍賣網八卦睇鞋時幫你留意一下。

如果大型運動店﹙例如運動家﹚d鞋標明「公價貨品、恕無折扣」,或者「一人限買一對」果d,
就算你去nike shop都喺要用正價買的了,否則有d鞋款一早就俾人掃晒。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-10, 09:33 PM   #103
魚伕
Moderator

引用:
AJ14你想要邊隻色?要咩US SIZE?我上拍賣網八卦睇鞋時幫你留意一下。

如果大型運動店﹙例如運動家﹚d鞋標明「公價貨品、恕無折扣」,或者「一人限買一對」果d,
就算你去nike shop都喺要用正價買的了,否則有d鞋款一早就俾人掃晒。
thx~聰兄~

最想買梗係你0個對隻色啦...
唔係就係黑色,藍色都ok...SIZE US9....
會唔會有鞋齡的...我好驚著第一次...即刻甩底....

其實我見好多台灣或美國網站長期有貨賣...仲要好平....係唔係堅的...?
因為我有朋友係美國住...如果係堅....可以搵佢買....

其實如果有9折...我都想忍痛入番對的....

此篇文章於 01-01-10 09:35 PM 被 魚伕 編輯。
舊 01-01-10, 09:52 PM   #104
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
thx~聰兄~

最想買梗係你0個對隻色啦...
唔係就係黑色,藍色都ok...SIZE US9....
會唔會有鞋齡的...我好驚著第一次...即刻甩底....

其實我見好多台灣或美國網站長期有貨賣...仲要好平....係唔係堅的...?
因為我有朋友係美國住...如果係堅....可以搵佢買....

其實如果有9折...我都想忍痛入番對的....
呢期我都會八下睇下仲有冇AJ11原色RETRO﹙常規賽果對﹚,
但我又好驚佢短期內RE-RETRO……順便「gup」埋有冇AJ14……

AJ14我覺得OK的,佢唔似AJ11咁明顯有三層﹙最底層較薄﹚,
AJ14剛睇返鞋底,設計上應該冇問題,設計同AJ11唔同嘛…

堅唔堅好難講……但俾我我唔會貪平。

舊 01-04-10, 12:43 PM   #105
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
其實買鞋真係唔好貪平,買到返黎會甩底就慘

>如果大型運動店﹙例如運動家﹚d鞋標明「公價貨品、恕無折扣」,或者「一人限買一對」果d,

但我發現有D鞋出頭1,2日唔咁快有呢D標籤
所以睇啱就買有SO

新鞋我等緊KOBE V
因為對IV都幾好著
但都要2,3月先會買等佢出D啱嘅色先買

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 01:17 PM   #106
阿聰

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
其實買鞋真係唔好貪平,買到返黎會甩底就慘

>如果大型運動店﹙例如運動家﹚d鞋標明「公價貨品、恕無折扣」,或者「一人限買一對」果d,

但我發現有D鞋出頭1,2日唔咁快有呢D標籤
所以睇啱就買有SO

新鞋我等緊KOBE V
因為對IV都幾好著
但都要2,3月先會買等佢出D啱嘅色先買
你諗多咗……俾錢時會同返你講,冇折扣,收銀機check到的。

kobe v……睇下邊隻色靚先至買,唔排除再玩nike id。

舊 01-04-10, 02:09 PM   #107
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
你諗多咗……俾錢時會同返你講,冇折扣,收銀機check到的。

kobe v……睇下邊隻色靚先至買,唔排除再玩nike id。
唔係因為我試過~~
而且我對LEBON7(金)都有8折~~但特殊情況

NIKE ID我都想玩但唔知點收~~

天道語錄:
舊 01-04-10, 03:45 PM   #108
阿聰

引用:
唔係因為我試過~~
而且我對LEBON7(金)都有8折~~但特殊情況

NIKE ID我都想玩但唔知點收~~
咁都俾你用discount買到?超神奇!

lebron7……又重又貴,最致命都喺鞋底太薄,air未爆鞋底先爛。

nike id,去中國nike id買嘢,只有內地有朋友幫你收貨就ok了﹙因為不寄國外,包括香港、澳門﹚。

舊 01-05-10, 09:32 AM   #109
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
咁都俾你用discount買到?超神奇!

lebron7……又重又貴,最致命都喺鞋底太薄,air未爆鞋底先爛。

nike id,去中國nike id買嘢,只有內地有朋友幫你收貨就ok了﹙因為不寄國外,包括香港、澳門﹚。
係nikeshop度買
因為我差不多收工先去,店內又冇我個碼,如果要就要去附近拎,得細半碼問我要唔要,要就8折~~
我一向都買大d,所以冇所謂
著落都係kobe iv好d,應該可以捱到我買對kobe v
NIKE ID度
我要睇下我朋友如何?
得就ID好玩~~

天道語錄:
舊 01-05-10, 09:44 AM   #110
阿聰

引用:
係nikeshop度買
因為我差不多收工先去,店內又冇我個碼,如果要就要去附近拎,得細半碼問我要唔要,要就8折~~
我一向都買大d,所以冇所謂
著落都係kobe iv好d,應該可以捱到我買對kobe v
NIKE ID度
我要睇下我朋友如何?
得就ID好玩~~
nike id好玩呀!唔喺講笑!
我自己對kobe iv都喺id來的。

舊 01-05-10, 10:12 AM   #111
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
nike id好玩呀!唔喺講笑!
我自己對kobe iv都喺id來的。
其實kobe iv已經想試但當時已經買左對所以冇試

自己整點都正D

天道語錄:
舊 01-05-10, 10:17 AM   #112
阿聰

引用:
其實kobe iv已經想試但當時已經買左對所以冇試

自己整點都正D
我整咗kobe上年聖誕節著果對kobe iv嘅顏色。

舊 01-05-10, 11:03 PM   #113
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
咩係NIKE ID??
AJ13紅白新都會仲有貨
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-10, 11:16 AM   #114
阿聰

引用:
作者: DC 97 查看文章
咩係NIKE ID??
nike id,俾你自行設計某對球鞋嘅外觀,包括顏色、用料等等,
然後生產出來,令你可以有一對個人化嘅球鞋。

呢對zoom kobe iv喺id版本,我自己根據2008年聖誕節kobe比賽果對球鞋嚟製作。

舊 01-07-10, 12:30 PM   #115
魚伕
Moderator

引用:
咩係NIKE ID??
新都會nike shop!!?
舊 01-07-10, 11:07 PM   #116
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
新都會nike shop!!?
YES~
中童都有~
舊 01-10-10, 07:48 PM   #117
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
http://www.eastbay.com/product/model...?supercat=home

有無人知呢對hk 會唔會有???

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-10, 08:22 PM   #118
魚伕
Moderator

引用:
YES~
中童都有~
你是說有膠貼係頂0個對...?
舊 01-10-10, 08:28 PM   #119
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
你是說有膠貼係頂0個對...?
打錯左~系12
HAHA~
舊 01-14-10, 11:34 AM   #120
阿聰

有傳AJ11 COOL GREY同埋CONCORD今年會再復刻。

舊 01-15-10, 12:31 PM   #121
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
有傳AJ11 COOL GREY同埋CONCORD今年會再復刻。
好似係

係唔係出左啦對AJ11 SPACE JAM

天道語錄:
舊 01-15-10, 12:35 PM   #122
魚伕
Moderator

大家知唔知 Air Penny3 紅白 出左未...?
舊 01-15-10, 12:45 PM   #123
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
大家知唔知 Air Penny3 紅白 出左未...?
唔係好覺眼出左
今晚會出旺角望下先

天道語錄:
舊 01-15-10, 01:37 PM   #124
阿聰

引用:
好似係

係唔係出左啦對AJ11 SPACE JAM
SJ出咗一排了,仲有D REAL USER未買到。

我等CONCORD都唔要SJ,大家都會鞋底變黃,但CONCORD先至喺王道。

舊 01-15-10, 02:03 PM   #125
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
SJ出咗一排了,仲有D REAL USER未買到。

我等CONCORD都唔要SJ,大家都會鞋底變黃,但CONCORD先至喺王道。
CONCORD的確唔錯

SJ個人上都幾BUY
行街OK

天道語錄:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版