Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-22-07, 11:28 AM   #276
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
660日版唔算貴,可以接受
不過又想等多陣...但係又驚賣完就冇....唉....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 12:22 AM   #277
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
有冇人可以話我知藥箱位置??定係隻game係冇藥箱??
打極都唔可以唔con機過stage1

舊 01-02-08, 12:47 AM   #278
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 忍者 查看文章
有冇人可以話我知藥箱位置??定係隻game係冇藥箱??
打極都唔可以唔con機過stage1
其實你記住乜位要轉鎗,乜位一定要閃就易玩好多 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 09:43 PM   #279
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
其實你記住乜位要轉鎗,乜位一定要閃就易玩好多 ~
佢次次都唔同個喎...好難記
終於可以做到唔con過stage1....不過stage2 area2係咁死...
一個人打3 screen真係打miss幾鎗就中招
同埋有時點都反應唔切會中鎗...冇得補血真係好灰

舊 01-02-08, 09:48 PM   #280
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
據聞只有係第一集先有補血呢家野

同埋隻game基本上只要記到紅色兵既位就夠
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 10:25 PM   #281
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: 忍者 查看文章
佢次次都唔同個喎...好難記
終於可以做到唔con過stage1....不過stage2 area2係咁死...
一個人打3 screen真係打miss幾鎗就中招
同埋有時點都反應唔切會中鎗...冇得補血真係好灰
無可能,紅彈位次次都係一樣的,街機同家用都係一樣
有d紅彈位係必射,有d紅彈位係你唔射佢先會射
平時基本上得黑兵同紅兵先會射紅彈,你打得慢白兵先會射紅彈

第2關飛機得2個必發紅彈位
1)2架飛機,下面3個卡車果度,卡車一定會射4粒紅彈
2)高速公路橋下面架直升機,射唔爆就一定正面紅彈

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式