Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-13-05, 07:22 PM   #1
小喬
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
智慧牙拆線

通常剝完智慧牙幾耐要拆線?

成個月去拆唔知得唔得 .......

因為我唔想請假拆(要扣$)>.<
小喬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 07:26 PM   #2
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
3~5 days..

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-05, 09:05 PM   #3
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
拆線好快架咋喎,5分鐘都唔使,唔使專登請假去拆ge
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 10:19 AM   #4
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
拆線超快~
我一次過拆4隻5分鐘到~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 10:55 AM   #5
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
通常一個禮拜左右

上個禮拜啱啱拆左 個牙醫話啲牙肉生得吾理想 後日仲要翻去覆診...
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 11:24 AM   #6
小雨
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
成個月唔拆....
個傷口可能會埋左口...
加上 D 乾左既血積....拆線果時可能會好痛...
正常一星期後拆線既話係唔會痛的...

不過條線咁耐唔拆真係會好污漕...
令到傷口發炎都唔定...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:02 AM

手機版 | APP版