Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-28-03, 09:18 PM   #1
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
Wink 我和彊屍有個約會III-----永恆國度

有乜演員同講乜架?好似好勁咁bor~

此篇文章於 10-28-03 09:51 PM 被 碧咸23 編輯。
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:37 PM   #2
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
話會用齊原班人馬.....
萬小姐, 尹先生 應該走唔甩
百萬富翁都應該唔會甩底, 楊小姐近期好似式微左就難講D
最大問題係杜先生, 佢而家咁鬼紅, 唔洗返電視台拍野啦...
但斷估佢唔會咁無義氣掛 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:40 PM   #3
~蝦米~
Crazy Gamer
小司專用近身跟班

註冊日期: Nov 2002
呢d野...
好似還珠格格咁..
睇開唔想甩左咋嘛..

我就唔會睇

林嘉欣
西野司
~蝦米~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:40 PM   #4
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

仲有乜講呀今集?扮惡魔城入城打伯爵...... 果o靚仔彊屍應該變左青少年嫁啦wor.......

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:49 PM   #5
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by 祖羅.祖班納 :
仲有乜講呀今集?扮惡魔城入城打伯爵...... 果o靚仔彊屍應該變左青少年嫁啦wor.......
果o靚仔去左毛記lor喎、唔知佢有冇約既呢?
舊 10-28-03, 09:53 PM   #6
又又 星
Game Master
GAF足球隊<十五>

註冊日期: Sep 2003
重以為第二集已經完tim,重可以拍到第三集

炮兵同好會

ID : L5NWNY
XBOX Gametag :x2star
又又 星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:54 PM   #7
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
拍完未架??

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 09:56 PM   #8
山治
Game Master
天元突破

註冊日期: Jun 2003
XBox Live Gamertagsidpistols
之前二集我都勁鍾意...
可是話係亞視最正劇集
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:04 PM   #9
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
第二集都算係完左啦啵....呢次算係外傳!?

好耐無睇過萬小姐對美腿啦,期待

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:14 PM   #10
大粒星
Crazy Gamer
貧窮積分工作者

註冊日期: Aug 2003
睇黎杜汶澤同吳廷燁都唔會做......咁仲有咩好睇
大粒星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:44 PM   #11
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
個監製都唔響到啦

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:44 PM   #12
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 大粒星 :
睇黎杜汶澤同吳廷燁都唔會做......咁仲有咩好睇
我係杜汶澤既話都唔會做....
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:46 PM   #13
StevenLeong

咁質素咪下降:@_@":
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-03, 10:54 PM   #14
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
正呀!!!!!!!!!!!
亞記呢套真係好高質! 仲正過無記多多聲! 果時佢重播我都集集追^^

希望可以多d講吓復生 & Mary啦

舊 10-28-03, 10:56 PM   #15
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by card_captor :
正呀!!!!!!!!!!!
亞記呢套真係好高質! 仲正過無記多多聲! 果時佢重播我都集集追^^

希望可以多d講吓復生 & Mary啦
死剩佢兩個.....
舊 10-28-03, 11:03 PM   #16
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 碧咸23 :
死剩佢兩個.....
係呀
真係想知2個小朋友點重建家園

舊 10-28-03, 11:04 PM   #17
StevenLeong

引用:
Originally posted by card_captor :
係呀
真係想知2個小朋友點重建家園
阿當 夏娃
舊 10-28-03, 11:16 PM   #18
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by StevenLeong :
阿當 夏娃
之後咪話個世界經過左千千萬萬年又變返而家香港咁... 好似由一到二咁 ^^
舊 10-29-03, 01:19 AM   #19
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
可能加入 金成冇,因紙單,上年爐!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:24 AM   #20
咭咭王子(一V一)p

引用:
果o靚仔去左毛記lor喎、唔知佢有冇約既呢?
復生去o左無記咩?我淨係知Mary有幫無記拍劇
之前帝女花有佢啦~~~(細個好靚,大個女(蛇c曼)就好醜樣 )
陀槍師姐4都有! 做滕麗名個女---莎莎(陀槍3講莎莎好似小一左右,第4集即刻快高長大讀小六 )

舊 10-29-03, 01:26 AM   #21
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
之前帝女花有佢啦~~~(細個好靚,大個女(蛇c曼)就好醜樣 )
陀槍師姐4都有! 做滕麗名個女---莎莎(陀槍3講莎莎好似小一左右,第4集即刻快高長大讀小六 )
你都好清楚下喎......
舊 10-29-03, 01:32 AM   #22
Jamie
バンブラ小職人

引用:
LOLI控....
你可以同"廢人"成為好朋友..... ^^''
舊 10-29-03, 01:33 AM   #23
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
有冇圖睇下

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:34 AM   #24
StevenLeong

引用:
你都好清楚下喎......
梗係la
card 姐係劇集迷

不停DL來看
舊 10-29-03, 01:38 AM   #25
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by StevenLeong :
card 姐係劇集迷
card"姐"...??????
哎呀... 我真係唔覺card係card姐...仲話你loli控..........
唔好意思... ^^''

此篇文章於 10-29-03 01:42 AM 被 Jamie 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 03:19 AM

手機版 | APP版