Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-12, 10:57 PM   #1
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
[SFC] Nightmare Busters (2013)

你無睇錯, 係SFC=超任.

呢隻game打算下年出卡帶. 佢話一切都係全新材料製作, 唔會循環再用D舊電路板舊帶盒

限量發售 600隻, 每隻承惠 USD$60

官網
http://nightmarebusters.com/

但網上似乎已經有rom好耐:

我相信呢道都唔會有人買. 當趣聞貼o下o者~~
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 12:17 AM   #2
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
依家賣sfc game, 怕且佢要bundle 埋部機, 否則就算有人想玩都冇機玩.

舊 03-02-12, 01:30 AM   #3
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: wing 查看文章
依家賣sfc game, 怕且佢要bundle 埋部機, 否則就算有人想玩都冇機玩.
可以諗呢部
http://gaforum.org/showthread.php?t=220075

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 01:57 AM   #4
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
你條片同呢隻GAME一樣名O者,都唔同公司出O既...

舊 03-02-12, 02:06 AM   #5
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Rance 查看文章
你條片同呢隻GAME一樣名O者,都唔同公司出O既...
睇過果間野d資料...

主要將d舊Game復刻...
所以係果隻野黎...
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 09:39 AM   #6
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
睇過果間野d資料...

主要將d舊Game復刻...
所以係果隻野黎...
好似係咁, 我都無深究.

而呢隻game以前無正式推出過, 今次係第一次發售
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SimCity (全新作, Developed by Maxis, 已售) enishi PC電腦遊戲討論版 719 03-12-15 08:24 PM
[多機種] Winning Eleven 2013/ PES 2013 Shinjyo 電視遊戲討論版 4 09-18-12 10:02 AM
[NDS] 怪獸Busters Powered 一月發售 失業中年漢 手提遊戲機討論版 4 10-26-10 10:35 PM

現在的時間是 12:18 AM

手機版 | APP版