Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-07, 03:35 PM   #76
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
大坂隊架有ECS既機械人都未完全出手

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-07, 05:42 PM   #77
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
加滕有機會收大阪隊為旗下...
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 10:04 AM   #78
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
一口氣睇哂成套gantz
主男玄野到左十幾期開始先似返一個主角....
睇o既時間有想追落去o既動力, 不過成個故事個流程好慢
再係咁打落去玄野有掛都唔洗復活

另, 玄野唔係響黑球事件入面死, 會唔會有得重生?

舊 12-10-07, 03:21 PM   #79
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 細路翔 查看文章
大坂隊架有ECS既機械人都未完全出手
仲同緊隻大牛打緊
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 04:58 PM   #80
mmssm
Game Master

引用:
作者: Bigwater 查看文章
仲同緊隻大牛打緊
變左gantz rangers
到是可以合體,一班人坐入去駕駛室入面
舊 12-10-07, 11:12 PM   #81
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: ELT 查看文章
一口氣睇哂成套gantz
主男玄野到左十幾期開始先似返一個主角....
睇o既時間有想追落去o既動力, 不過成個故事個流程好慢
再係咁打落去玄野有掛都唔洗復活

另, 玄野唔係響黑球事件入面死, 會唔會有得重生?
可以用響記憶中復活一個人,不過唔知會唔會係以gantz成員身份復活
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 11:37 PM   #82
mmssm
Game Master

引用:
作者: elmond 查看文章
可以用響記憶中復活一個人,不過唔知會唔會係以gantz成員身份復活
其實會唔會有個最強gantz人
因間黑球複製N個出黎做最後boss (爆)
舊 12-11-07, 06:09 AM   #83
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: C人 查看文章
人地個個都手持強勁武器喎
一下就變左「齒餅」
我覺如果和泉同玄野有100分武器都可以差唔多...

引用:
應該係曾經經過gantz"傳輸"既人先得了...
eg. 玄野女朋友死前係傳輸咁消失,咁gantz先有data..

理論上應該會起外面復活
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-07, 03:02 PM   #84
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
咁理論上蔥星人都可以復活

舊 12-11-07, 11:31 PM   #85
爽神

引用:
作者: ELT 查看文章
咁理論上蔥星人都可以復活
不過唔係人類的話唔會有圖片起果度
舊 01-03-08, 11:30 PM   #86
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
以而家咁o既進度 幾時先完大阪篇呢?

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-08, 12:01 AM   #87
爽神

引用:
作者: C人 查看文章
以而家咁o既進度 幾時先完大阪篇呢?
都打到last boss,如果冇咩變數應該都唔洗好耐會完...
舊 01-04-08, 12:59 PM   #88
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 爽神 查看文章
都打到last boss,如果冇咩變數應該都唔洗好耐會完...
其實而家算係點呢...
一回25頁 但好明顯有d位係唔需要用到幾頁兼大大幅圖去表達
感覺有d呃$$$$$$$$$

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-08, 01:18 PM   #89
smallchi

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 爽神 查看文章

我就覺得仲有排先打得完 ... 而家呢兩條友仔應該都要死多2-3話啦 ..
我硬係覺得性飢渴男係會 班女女的 ..

再加上七次一百郎都未正式出場 ...
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-08, 01:23 PM   #90
會員帳號:lok
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
我認為至少打多10多話才有可能完大阪篇
會員帳號:lok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-08, 07:15 PM   #91
爽神

其實我係想講唔洗好耐會完=至少一期單行本...
舊 01-07-08, 10:05 PM   #92
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
XBox Live Gamertag
這次100分BOSS實在太屈機了
就算被斬開幾碌﹐都可以化身做幾個小矮人
又好像麵團的可以搓圓撳扁
GANTZ隊完全沒有勝算
除非可以一把火將BOSS燒到變灰才可以贏吧

莫非要等加藤出手﹖
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 11:33 PM   #93
會員帳號:lok

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Janus 查看文章
這次100分BOSS實在太屈機了
就算被斬開幾碌﹐都可以化身做幾個小矮人
又好像麵團的可以搓圓撳扁
GANTZ隊完全沒有勝算
除非可以一把火將BOSS燒到變灰才可以贏吧

莫非要等加藤出手﹖
可能他也有核心之類的弱點
會員帳號:lok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 11:43 PM   #94
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
用果粒飛上太空SCAN走佢咪得囉

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 12:40 AM   #95
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
以為條淫蟲頂盡搵一個分身搞掂,
點知原來搵個頭黎口

舊 02-05-08, 12:42 AM   #96
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Mr.66 查看文章
點知原來搵個頭黎口
可能BOSS會因為受污染...而自爆~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 12:56 AM   #97
Soul_Apple

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Mr.66 查看文章
點知原來搵個頭黎口
我都睇到眼都突埋
果條友真係好瘋狂
Soul_Apple 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 01:13 AM   #98
小三文
我愛幪面超人

註冊日期: Jan 2008
引用:
希望大家唔介意我翻炒
記唔記得打惡鬼星人既爪牙火鬼時
超能力組合有一個人死q左
但係當佢比人復活時..........死q左個人既身份係咩
我無記錯佢係做番gantz d人
再者加藤都係啦

舊 02-05-08, 01:19 AM   #99
小三文
我愛幪面超人

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: marspeople 查看文章
用果粒飛上太空SCAN走佢咪得囉
一開始如果大阪班友仔唔好太好勝招呼都唔打句就斬人在先,而相反用y軸槍射q隻boss個頭既話........隻boss好大機會死左啦
而家筆者要做一個100分好屈機既感覺,不過失敗既係佢無用晒所有武器黎試
仲留有空間比讀書們幻想

ps:黑衣.應該係要用番自己套野先有效力,可能套野之前受力太多所以大阪隊既雜碎先被秒
,作者又一個表達強既手法@@'

我想問下個阿叔,女偶像,超能力師徒同埋西野,仲有筋肉人呢班二線強力角色去晒邊,唔記得左=.=
遲d唔睇一排一口條再睇先

此篇文章於 02-05-08 01:22 AM 被 小三文 編輯。
小三文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 05:07 AM   #100
爽神

樓上未睇最新一話?
隻boss變左坦血都未死得,進化左做第2隻野

論壇跳轉

現在的時間是 04:27 AM

手機版 | APP版