Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-07, 04:13 PM   #26
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
其實我都唔知我自己係到打緊咩...=.=

你話
和泉>牛郎>2打6x

那如果+個兩只怪落去就係

和泉>牛郎>兩只怪>2打6x???

可能我先入為主,覺得個兩只怪超勁,所以覺得牛郎勁過和泉好多..=.=
和泉可以1vs幾個吸血鬼幹部(包括牛郎),係保護佢條女先輸

舊 08-02-07, 05:47 PM   #27
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: elmond 查看文章
和泉可以1vs幾個吸血鬼幹部(包括牛郎),係保護佢條女先輸
那現在對比返

東京小隊這麼多人打牛郎都唔係好夠打

姐係話東京小隊可能只係同班2打6同級數?會被秒?

看來只有玄野好少少而已....

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 06:05 PM   #28
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
唔係一向話和泉超勁架咩
我上網睇,所以無咩記憶,和泉點死都唔記得

今集最突然係個刀妖一刀斬斷女吸血鬼隻手
我想問下個女吸血鬼未佢地引入disco諗住吸佢地血其中一個女仔?

舊 08-02-07, 06:54 PM   #29
Soul_Apple
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 西野川一河 查看文章
唔係一向話和泉超勁架咩
我上網睇,所以無咩記憶,和泉點死都唔記得

今集最突然係個刀妖一刀斬斷女吸血鬼隻手
我想問下個女吸血鬼未佢地引入disco諗住吸佢地血其中一個女仔?
係......當時玄野個細佬仲想保護個女仔, 點知比牛郎打敗左, 仲比牛郎帶走埋......
Soul_Apple 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 07:07 PM   #30
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
其實我都唔知我自己係到打緊咩...=.=

你話
和泉>牛郎>2打6x

那如果+個兩只怪落去就係

和泉>牛郎>兩只怪>2打6x???

可能我先入為主,覺得個兩只怪超勁,所以覺得牛郎勁過和泉好多..=.=
right

我覺得和泉勁過牛郎係因為和泉1抽4抽贏左3件吸血鬼幹部
如果唔係體力下降同埋保護條女,1on1之下..牛郎邊會夠打呀
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 08:58 PM   #31
LPSLPSLPS

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Soul_Apple 查看文章
係......當時玄野個細佬仲想保護個女仔, 點知比牛郎打敗左, 仲比牛郎帶走埋......
下!係佢咩?

佢被人調教左做吸血鬼?

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 09:02 PM   #32
Alexgantz
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
下!係佢咩?

佢被人調教左做吸血鬼?
我覺得個女仔本身已經係吸血鬼
話說果時佢見到d 朋友被殺,竟然一點反應也沒有
和玄野亮症狀一樣

舊 08-03-07, 12:04 AM   #33
Soul_Apple

引用:
下!係佢咩?

佢被人調教左做吸血鬼?
我都唔肯定......不過睇返228話又真係好似.....

引用:
作者: Alexgantz 查看文章
我覺得個女仔本身已經係吸血鬼
話說果時佢見到d 朋友被殺,竟然一點反應也沒有
和玄野亮症狀一樣
可能都係.....如果唔係佢就真係可能比人調教左做吸血鬼
舊 08-03-07, 09:26 AM   #34
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
我都唔肯定......不過睇返228話又真係好似.....

可能都係.....如果唔係佢就真係可能比人調教左做吸血鬼
肯定係同一件

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:26 AM   #35
ahleung
The One
Bannnned

希望第時會有D回憶片段講番.

吸血鬼調教
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:04 PM   #36
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
為左無得了鼻屎而戰

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 11:05 PM   #37
爽神

引用:
作者: marspeople 查看文章
為左無得了鼻屎而戰
講就咁講姐,我相信佢仲有人性
舊 08-30-07, 02:21 PM   #38
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
XBox Live Gamertag
Gantz #0256

GANTZ現在好像隔週四出
#0253 WYJ#32 (2007.07.12)
#0254 WYJ#34 (2007.07.26)
#0255 WYJ#36.37 (2007.08.09)
#0256 WYJ#39 (2007.08.30)
#0257 WYJ#41 (2007.09.13)
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-07, 04:36 PM   #39
安魂曲...
Crazy Gamer
胡思亂想...

註冊日期: Apr 2003
未睇廿一...由打外星人到打吸血鬼...我覺得Gantz除左打打打就冇咩劇情了...
睇左廿期係得玄野同小島一段最好最深刻...

安魂曲... 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-07, 07:35 PM   #40
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: 安魂曲... 查看文章
未睇廿一...由打外星人到打吸血鬼...我覺得Gantz除左打打打就冇咩劇情了...
睇左廿期係得玄野同小島一段最好最深刻...
我覺得呢本書初頭就係想咁: 無需理由一味打打打, 角色死左就會有新人頂替, 或者復活, 然後總會有幾件大波妹隊員. 總之就係純血腥+香艷漫畫一套.

不過而家越黎越受歡迎, 所以劇情先變得越黎越正路.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 03:24 AM   #41
爽神

睇完今話raw...
第一心諗乜原來100分好高架咩...
之後check返本設定集,原來之前好多隻都係得果幾分
最高分係條恐龍有30分...
但就仲未公布上次打果d鬼星人有幾分...最想知
舊 09-03-07, 10:55 AM   #42
Soul_Apple

可能上次鬼星人個大佬都係值100分........
不過唔知係邊個拎.....可能係和泉又可能係玄野
又可能係50/50......我都想知
舊 09-03-07, 08:38 PM   #43
smallchi

引用:
作者: 爽神 查看文章
睇完今話raw...
第一心諗乜原來100分好高架咩...
之後check返本設定集,原來之前好多隻都係得果幾分
最高分係條恐龍有30分...
但就仲未公布上次打果d鬼星人有幾分...最想知

鬼星人個boss應該係值100 分的 ...

但因為係和泉 & 計 一齊斬死 ... 所以分薄左d分 ...

唔係的話 計 應該起碼接近200 分 .... 而唔係得135 分
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 08:42 PM   #44
亞比斯
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
我估佢會拖戲
所以大概今場之後都未有得復活
不過咁樣估都幾冇癮
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 09:24 PM   #45
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
想問下Vampire係咪得返2隻 ?
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 11:44 PM   #46
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
可能之前有人講過
但都想再問一次....
個阿伯係咩妖怪..(可以變女人!?)

引用:
作者: smallchi 查看文章
鬼星人個boss應該係值100 分的 ...

但因為係和泉 & 計 一齊斬死 ... 所以分薄左d分 ...

唔係的話 計 應該起碼接近200 分 .... 而唔係得135 分
我諗未必有100
d分可以合體技分薄?
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 11:45 PM   #47
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: nakakula 查看文章
想問下Vampire係咪得返2隻 ?
我估唔係..
個陣都未見過個女人
突然又有填補
應該好多分部
同埋佢地由人變出黎
即係長殺長有
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 09:10 AM   #48
smallchi

引用:
作者: edman27 查看文章
可能之前有人講過
但都想再問一次....
個阿伯係咩妖怪..(可以變女人!?)

我諗未必有100
d分可以合體技分薄?

其實正常想 ... 無理由兩個人殺同一隻野會同時得到全部分的吧 ...

我既意思係和泉 & 計 各得一半
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 03:09 PM   #49
Soul_Apple

引用:
作者: smallchi 查看文章
其實正常想 ... 無理由兩個人殺同一隻野會同時得到全部分的吧 ...

我既意思係和泉 & 計 各得一半
但其實會唔會有幾會係 last hit 果個會拎晒呢?
舊 09-04-07, 04:23 PM   #50
爽神

引用:
但其實會唔會有幾會係 last hit 果個會拎晒呢?
應該唔會,今話都有個人講話頂多會拎到85分左右..
唔知係翻譯問題定點,我覺得似係指分薄左

論壇跳轉

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版