Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-12, 03:34 PM   #151
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: cat722 查看文章
其實係點開master?full combo都開唔到><
由手機版發出
如果FULL到S唔到 可以試下OPTION較下SPEED
打果時留意長HOLD個尾都有判定 通常最易失分都係HOLD 或者SLIDE唔準

煲左好幾次 終於過到
コネクト

【RANK A-】
SCORE227550(80%)
MISS 30
GOOD 48
GREAT 66
PERFECT 190

TAP 82250
HOLD 20900
SLIDE 117900
BREAK 6500

其他master都係初見clear 係呢首真係慘死
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-12, 08:31 AM   #152
Darkmind
Senior Gamer
等待日出

註冊日期: Oct 2004
未接続曲目
ウッーウッーウマウマ(゚∀゚)
源平大戦絵巻テーマソング

リーチ (^0^)/
希望不是一向聽

舊 10-15-12, 11:47 PM   #153
farley
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 仁飛 查看文章
若果想睇全身檢討嘅話,左邊會好好多
但係幾乎睇唔到打左咩判定出黎

SDVX:
Player Name: 506F、成績表
farley 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-12, 12:43 AM   #154
Peter093
Junior Member

註冊日期: Oct 2009
知唔知香港幾時先會有新曲第1彈個幾首玩?
Peter093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-12, 08:35 AM   #155
Darkmind
Senior Gamer
等待日出

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: Peter093 查看文章
知唔知香港幾時先會有新曲第1彈個幾首玩?
這個要問Sega._.
應該會有, 不過何時有就誰都不知

舊 10-16-12, 09:51 PM   #156
JMi

15位 我真笑了
八人neko好強
見到D人COS晒咁去玩真係好正
好想去日本見識下 XD

此篇文章於 10-16-12 09:54 PM 被 JMi 編輯。
舊 10-16-12, 10:35 PM   #157
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
睇完條片
諗起自己玩既時候成日收埋收埋驚人恥笑
真係慚愧

舊 10-17-12, 12:31 PM   #158
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
放開d玩 maimai, 你大學玩 Presentation 就無難度.
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 01:23 AM   #159
TCS_disable
我有車車~

好耐無upload

舊 10-21-12, 07:39 PM   #160
TCS_disable
我有車車~

係Smart game 玩左兩鋪四人sync play \/
舊 10-21-12, 10:28 PM   #161
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
係Smart game 玩左兩鋪四人sync play \/
(我係今日響你地對面機果個女仔~借人ac回po)

我都係第一次玩四人sync, 感覺上同兩人sync無乜分別
比卡SP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-12, 10:54 PM   #162
JMi

引用:
作者: 比卡SP 查看文章
(我係今日響你地對面機果個女仔~借人ac回po)

我都係第一次玩四人sync, 感覺上同兩人sync無乜分別
平排先有意思啦四人sync
舊 10-21-12, 11:57 PM   #163
TCS_disable
我有車車~

希望平排到

四個人 sync 個 Level point 都 OK 多 (Expert 成 400)

此篇文章於 10-22-12 12:06 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 11-02-12, 09:38 PM   #164
JMi

終於開埋源平
好努力地打先至S到EXPERT 份譜好玩首歌好聽
至於MASTER 真正怪物級
好勉強地初見過到 首歌expert打到太熟啦
而且比例上tap同break都算多
下次開1X來欣賞下份譜 洗衣部分一定好莊觀 lol
舊 11-02-12, 09:44 PM   #165
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: JMi 查看文章
終於開埋源平
好努力地打先至S到EXPERT 份譜好玩首歌好聽
至於MASTER 真正怪物級
好勉強地初見過到 首歌expert打到太熟啦
而且比例上tap同break都算多
下次開1X來欣賞下份譜 洗衣部分一定好莊觀 lol
小弟level 48,今日有緣同人SYNC玩呢首歌既expert mode
覺得仲難打過master mode既world's end dancehall
可能我唔熟首歌掛...

舊 11-02-12, 09:48 PM   #166
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: DavidH 查看文章
小弟level 48,今日有緣同人SYNC玩呢首歌既expert mode
覺得仲難打過master mode既world's end dancehall
可能我唔熟首歌掛...
Master 譜 講就講 全部 Lv10,
實際上,有d 只有 lv 8 嘅水準,有d 應該 Lv12
舊 11-02-12, 10:08 PM   #167
JMi

引用:
作者: DavidH 查看文章
可能我唔熟首歌掛...
可能個人差
但我覺得呢首係EXPERT LV9之中已經算易S易FULL果首
ワールズエンド・ダンスホールMASTER我覺得超難 FULL無望
MASTER我剩係好努力地FULL左教えて!! 魔法のLyric
舊 11-06-12, 07:27 PM   #168
DavidH
ケロ⑨

美國佬set左$5有3+1太邪惡啦

舊 11-06-12, 10:12 PM   #169
JMi

引用: