Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-11, 04:18 PM   #401
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
有神人看到體驗版中愛人的小褲褲
不喜勿看......請慎重

Netnet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 05:08 AM   #402
Netnet
Game Master

舊 12-09-11, 11:13 AM   #403
燃燒君
Crazy Gamer
唉,又冇溫書

註冊日期: Oct 2004
上星期唔得閒,尋日先去一番抽.點知已經冇晒
仲諗住咁貴會少人抽

B:因為今日冇波踢呀嘛
燃燒君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 12:21 PM   #404
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 燃燒君 查看文章
上星期唔得閒,尋日先去一番抽.點知已經冇晒
仲諗住咁貴會少人抽
出面好少舖有返到,有都多數成份咁賣
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-11, 03:56 PM   #405
johnlam
Senior Gamer
神殺し

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Netnet 查看文章
有神人看到體驗版中愛人的小褲褲
不喜勿看......請慎重

哇~
johnlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 04:36 PM   #406
neo

註冊日期: Jun 2002
NEWラブプラス トレインチャンネル
ttp://www.youtube.com/watch?&v=Uk5O9ifDn1I
ttp://www.youtube.com/watch?v=XlM7J2wBaiQ
ttp://www.youtube.com/watch?&v=fJ5EJTcf4qE
引用:

neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-11, 01:09 PM   #407
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
http://www.4gamer.net/games/121/G012139/20111220012/

『NEWラブプラス』体験版
12月21日 nintendo e-shop 配信開始!

※配信開始は12/21(水)(時間未定)を予定しております。
※本体験版は、「7SPOTでDS」で12月8日(木)~配信されたものと同内容です。
※本体験版をダウンロードするにはニンテンドー3DS本体及び60MB以上空きのあるSDカードが必要です。
※HOMEメニュー画面から30回起動して遊ぶことができます。
※本体験版を初めて起動する際は、SDカード内のセーブ領域の作成に5分程度かかります。
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-11, 01:24 PM   #408
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
又係得30回....

舊 12-20-11, 01:30 PM   #409
Netnet
Game Master

http://game.watch.impress.co.jp/docs...20_500308.html
http://3ds.pcgames.com.cn/news/1112/2404906.html

由KONAMI開發製作的3DS遊戲《新愛相隨》將會在明年2月14日發售。根據官方推特的消息,本作的免費體驗版將會在12月21日開始,於eShop商店進行配信(具體配信時刻未定)。屆時,玩家可以體驗遊戲內的陀螺儀傳感器功能和攝像頭拍照功能等樂趣。

這個eShop配信的版本和在日本7-11店頭配信的內容是一樣的,3DS記憶卡至少要有60MB的空間,試玩次數是限制在30次。

此外,現場直播的Ustream節目「Merry Plusmas 2011」,將會在北京時間12月21日11時播放。

第一次起動體驗版, Konami 會分配約 5 分鐘時間來製作存檔在你的 sd 卡
(估計是需要解壓縮檔案........)
Konami also said to allocate about five minutes of time for the game to create a save file on your SD card during the first bootup.
舊 12-20-11, 01:34 PM   #410
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
試玩完要等到下年2月, 等得仲辛苦w

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-11, 02:08 PM   #411
ゆり

影相居然冇3d...

舊 12-21-11, 03:03 PM   #412
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
影相 mode 好正
仲有得對焦添, 我影左幾張都濛晒..

價錢合理既我都有興趣
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-11, 03:08 PM   #413
ゆり

引用:
作者: J.kidd 查看文章
影相 mode 好正
仲有得對焦添, 我影左幾張都濛晒..

價錢合理既我都有興趣
我訂左

100訂+預600尾

舊 12-21-11, 08:43 PM   #414
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
死火,玩完demo俾隻game毒到
寧寧好怕醜,影到尾幾張終於捉到出peace一刻

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-11, 10:03 PM   #415
ゆり

引用:
作者: Suda 查看文章

我就寧寧未peace過 但愛花同凜子peace過

但凜子peace果下岩岩save緊前張相唔比我影

舊 12-21-11, 10:41 PM   #416
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:

十分歡迎加入

此篇文章於 12-21-11 11:07 PM 被 Tdot 編輯。
Tdot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 01:21 AM   #417
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
試咗愛花,開頭係咁用背脊對住我,之後影得多就慢慢轉過嚟
影佢裙底用手遮住,唔知係咪要不斷用mic講嘢先會有更多表情動作
不過無3D真係...

話說開始玩前好自然咁打直部機
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 01:24 AM   #418
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: ゆり 查看文章

我就寧寧未peace過 但愛花同凜子peace過

但凜子peace果下岩岩save緊前張相唔比我影
其餘兩位唔做peace又無乜反應好唔合作

引用:
作者: 怪人 查看文章
十分歡迎加入

我都影左好多死魚眼

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 11:12 AM   #419
藤堂 志摩子
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
其餘兩位唔做peace又無乜反應好唔合作

我都影左好多死魚眼
我都係,昨日影左45分鐘,起碼有20張係半開半合...
藤堂 志摩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 11:15 AM   #420
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 藤堂 志摩子 查看文章
我都係,昨日影左45分鐘,起碼有20張係半開半合...
save一張食幾多位?
唔會又係限住3000張掛
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 11:24 AM   #421
藤堂 志摩子

引用:
作者: teealpha 查看文章
save一張食幾多位?
唔會又係限住3000張掛
唔知呢~無詳細睇
舊 12-22-11, 12:06 PM   #422
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
一D都唔識日文既我..
好想玩呢隻GAME...
有咩方法

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-11, 12:20 PM   #423
藤堂 志摩子

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
一D都唔識日文既我..
有咩方法
其實都得嫁~玩就唔識日文都玩到,
玩法其實好簡單
只不過你唔會明佢每日同你講咩姐...
舊 12-22-11, 12:26 PM   #424
ゆり

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
一D都唔識日文既我..
有咩方法
學日文

玩l+要識講日文的

舊 12-22-11, 12:54 PM   #425
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ゆり 查看文章
學日文

玩l+要識講日文的
而家學.....要幾耐先上到手..?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 12:47 AM

手機版 | APP版