Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
電視遊戲討論版>戰場女武神 戦場のヴァルキュリア 4 | 已售 |
mouseccy 01:08 PM 03-21-18
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60596&snA=37517
4個DLC分別:
3月29 E小隊, 海 1500YEN
4月5 隊長不在的E小隊 1000 YEN
4月12 遊擊戰鬥 HARD-EX 1000YEN
4月19 1500YEN
pet3 01:46 PM 03-21-18
作者: mouseccy:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60596&snA=37517
4個DLC分別:
3月29 E小隊, 海 1500YEN
4月5 隊長不在的E小隊 1000 YEN
4月12 遊擊戰鬥 HARD-EX 1000YEN
4月19 1500YEN
只購買第4個就足夠

第4個玩完後女神可以加入

雖然不知道能不能用三角sp變身女神模式
Rance 02:07 PM 03-21-18
作者: harakuma:
如果有版友見日版請知會, 立即出街, THX
我見基板個FACEBOOK話日版到左貨
harakuma 02:20 PM 03-21-18
作者: Rance:
我見基板個FACEBOOK話日版到左貨
thx rance
野良猫 04:49 PM 03-21-18
Ns版唔知會唔會跟埋dlc呢

不過啲泳裝麻麻
harakuma 04:50 PM 03-21-18
作者: 野良猫:
Ns版唔知會唔會跟埋dlc呢

不過啲泳裝麻麻
係囉, 尤其你頭像果位, 同普服一樣樣咁
零式 04:56 PM 03-21-18
DLC太貴了…等best版⋯
pet3 05:41 PM 03-21-18
作者: 零式:
DLC太貴了…等best版⋯
根據 一代傳統
best版只有第1個1000元級別的dlc
STRIFE 10:03 PM 03-21-18
15章會唔會有d過份
鐵之侍 10:55 PM 03-21-18
終於拿到第7小隊,能和村姑們合作真開心又感慨

Ps: 妹妹是要第2個作戰時前半全取所有據點才會加入
maskrider 03:07 AM 03-22-18
我限量版睇怕要下星期先有得玩,唯有玩住demo先,啲錢同level係唔係可以帶落主game?
鐵之侍 08:17 AM 03-22-18
作者: maskrider:
我限量版睇怕要下星期先有得玩,唯有玩住demo先,啲錢同level係唔係可以帶落主game?
是,不過有儲的數量有限制

你可以先升滿全部人做下士這會在正game 時方便一些
鐵之侍 10:44 AM 03-22-18
中文版dlc季票$289

.......真是單買最後一個dlc算了
charcsc2000 11:21 AM 03-22-18
作者: 鐵之侍:
中文版dlc季票$289

.......真是單買最後一個dlc算了
傻的....SEGA GAME的DLC會不會有特價??
好似沒點見過...
maskrider 02:29 PM 03-22-18
作者: 鐵之侍:
是,不過有儲的數量有限制

你可以先升滿全部人做下士這會在正game 時方便一些
thank you,人升盡咗嚕。
GUSTAV 02:34 PM 03-22-18
街上面D日版係咪已經消失左?
ouki 02:37 PM 03-22-18
作者: GUSTAV:
街上面D日版係咪已經消失左?
你要限定唔限?

好似冇見過日玩貨
GUSTAV 02:46 PM 03-22-18
作者: ouki:
你要限定唔限?

好似冇見過日玩貨
戒左買限定版好耐 全力普通

想知好景有冇 冇就只能上AMAZON 落算...
pet3 03:08 PM 03-22-18
作者: maskrider:
thank you,人升盡咗嚕。
我們說的升人不是兵種等級
是個人積分

21分就能由下等兵升到下士(能引發斷章故事)

殺普通敵人1分
搶地3分
幫重傷倒地人叫衛生兵3分還是2分

搶主地和殺ace 會比普通高分
但高幾多我忘了
maskrider 04:10 PM 03-22-18
作者: pet3:
我們說的升人不是兵種等級
是個人積分

21分就能由下等兵升到下士(能引發斷章故事)

殺普通敵人1分
搶地3分
幫重傷倒地人叫衛生兵3分還是2分

搶主地和殺ace 會比普通高分
但高幾多我忘了
即係仲可以磨多陣先玩返北斗,哈哈哈!
mouseccy 07:12 PM 03-22-18
原來仲有個人積分
我仲以為好似以1代咁得兵種LEVEL
pet3 08:14 PM 03-22-18
作者: mouseccy:
原來仲有個人積分
我仲以為好似以1代咁得兵種LEVEL
其實一代都有的
只是ps3版無白金

所以無人理

ps4重製時要白金先會留意佢

但這次有斷章
所以一定要升
STRIFE 10:05 PM 03-22-18
機已爆,原來自己用的是一群psycho pass
某大哥貫徹自己,唔錯
大叔真主角+人生蠃家
說真的,下集主線就帝國果邊吧,比起小國同聯邦,帝國我更有興趣
又可以名正言順用女武神
harakuma 12:25 AM 03-23-18
頂, 人物說明果度, 女主角睇唔到底底既, 明明其他人都可以向上大仰角視點ok.
鐵之侍 10:27 AM 03-23-18
確認有一個隱藏角色要100萬現金(不是累計而是真要有這麼多) 才會加入

還好遊擊關刷錢不太難。。。。。
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 

返回主題版面