Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-17-14, 09:40 AM   #751
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
doMINIc
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-14, 11:22 PM   #752
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
Dominic
根本同當日出Elias個手法一樣 xd
易拉士佢係一心想報仇先,佢扮教師同佢啲仇口嘅細路收集情報,兼洗腦。佢一蒲就通天,仲爭啲無命。

兄弟會係組織嚴密,佢除咗好多線眼,佢嚮好多執法部間都有針; 好多人知呢個組織存在但無人知個頭係邊個(除咗少數核心),個頭因為會扮散而唔怕畀對頭搞掂而群龍無首。

引用:
作者: Sito 查看文章
Dominic個設定唔夠霸氣喎……點解講到Elias都好顧忌佢咁
易拉士對未知嘅對頭,多少有戒心,以佢咁小心嘅性格,了解多啲對家有着數。

引用:
睇得咁多季基本上都會懷疑新出場角色其實係奸,例如今集個女探員
個女在下有少少懷疑佢係多米力,但一見佢心急想知啲錢嚮邊就知佢係壞警

舊 10-19-14, 06:35 PM   #753
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

反而比較在意警局個新女隊長Moreno,
唔知係人係鬼。

舊 10-20-14, 09:31 PM   #754
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: cancerman 查看文章
反而比較在意警局個新女隊長Moreno,
唔知係人係鬼。
反而佢同Reese會有啲嘢~

舊 10-22-14, 11:44 PM   #755
肉羊哩咖
griffin611

POI S4E05

...

今次又返回AI大戰,Samaritan居然去到玩操控政治,驚;今季第一次flashback係AI開發史,佢好易失控。

哈佬同Root姐有無發展嘅機會?

今回John變咗路人,而大戰女殺手非常精彩。

但對手無孔不入,套嘢越嚟越黑

舊 10-23-14, 01:40 AM   #756
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
POI S4E05

...

今次又返回AI大戰,Samaritan居然去到玩操控政治,驚;今季第一次flashback係AI開發史,佢好易失控。

哈佬同Root姐有無發展嘅機會?

今回John變咗路人,而大戰女殺手非常精彩。

但對手無孔不入,套嘢越嚟越黑
插晒FLAG
幾驚ROOT今集會……
好彩冇(未?)

ROOT係百合,哈佬仲有老婆啊(雖然「放逐」左)

Samaritan再搞會變成 SKYNET嗎 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 02:38 AM   #757
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
插晒FLAG
幾驚ROOT今集會……
好彩冇(未?)

一直有傳呢套其實係未來戰士前傳

John Connor老豆叫Kyle REESE
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:10 PM   #758
肉羊哩咖
griffin611

引用:
插晒FLAG
幾驚ROOT今集會……
好彩冇(未?)

只能講Root好關心Sam,臨走(咁滯)都唔捨得

其實9mm彈有冇咁易打穿個天花?

好明顯The Machine晨早安插哂幾個假身份畀Root,唔係無可能變得咁快

係爭在無機械人兵~

應該話Root同Sam好有愛~嘻

此篇文章於 10-25-14 07:32 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 01:46 PM   #759
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
今集真係睇睇下以為睇緊terminator...
尤其係呀女殺手, 一路收order一路做野啫, D表情動作駛唔駛咁硬淨...

舊 10-25-14, 07:34 PM   #760
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: traveller 查看文章
今集真係睇睇下以為睇緊terminator...
尤其係呀女殺手, 一路收order一路做野啫, D表情動作駛唔駛咁硬淨...
Samartarian 直頭教埋個殺手向邊度射最可能中!勁過Terminator,去到Robocop嘅級數~ 所以話係 God Mode

舊 10-29-14, 08:49 PM   #761
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

POI S4E6

Walter : How do you do that with your voice?
John : Do what?
Walter : Nothing...

舊 10-29-14, 10:43 PM   #762
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: cancerman 查看文章
POI S4E6

Walter : How do you do that with your voice?
John : Do what?
Walter : Nothing...
相當平凡嘅一集,但易拉仕同哈囉做緊啲嘢,又拉你追落去

漏咗:要到11號先再有新一集

舊 10-29-14, 11:36 PM   #763
Sito
人修羅

哈囉上集話要同機器對話,今集去香港其實係機器派佢去?
舊 10-30-14, 01:48 AM   #764
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
個黑人新奸角毫無台型
希望老師做瓜佢 (唔好掉返轉啊)
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-14, 01:54 AM   #765
Sito
人修羅

引用:
個黑人新奸角毫無台型
就算係老師的助手刀疤男,今集拎大槍出來支援John都型都痴線
舊 10-30-14, 09:07 PM   #766
肉羊哩咖
griffin611

引用:
哈囉上集話要同機器對話,今集去香港其實係機器派佢去?
唔知有咩內情,如果係The Machine叫嘅,係點解要呃Sam話係大學派佢去香港?

舊 10-30-14, 09:08 PM   #767
肉羊哩咖
griffin611

引用:
個黑人新奸角毫無台型
唔係編劇肚裡面條蟲,不過易拉仕唔會咁快出事,掛?

舊 11-01-14, 11:43 AM   #768
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
big bang 有billy bob Thornton
果集笑死我

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-14, 11:28 AM   #769
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
套神盾局係咪向使徒行者致敬, 去到尾成堆25走出黎
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-14, 09:02 AM   #770
traveller
Crazy Gamer

The 100 S2 又開始了, 有無人睇緊呢..?
個地球越黎越多人了~

舊 11-11-14, 11:34 PM   #771
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
好老婆 第四季 明珠台
Pearl 20/11/14
解禁?

舊 11-12-14, 12:05 AM   #772
Sito
人修羅

http://www.theverge.com/2014/11/10/7...foundation-hbo

Jonathan Nolan會拍阿西莫夫的《基地》系列

POI唔通就完?
舊 11-12-14, 01:44 AM   #773
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
Westworld佢都有份, 所以關連不大
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 09:10 AM   #774
traveller
Crazy Gamer

好似J.J. 嗰時同時揹住 Lost 同 fringe...

舊 11-15-14, 08:04 AM   #775
肉羊哩咖
griffin611

PoI S04E07: 好Shaw嘅一集而Root又好百合,嘻~ 亦睇到對手無孔不入;今次講返政府個新ISA,下集睇嚟某人有大麻煩~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:58 PM

手機版 | APP版