Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-02, 03:24 PM   #401
坦克BB
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 赤色渣古 :
嘩, 你都SIDE好多心機去CUT & PASTE喎....
can u tell me these guys is who???

arcccc, 蛹 and G M???
坦克BB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-02, 03:29 PM   #402
赤色渣古
God of Gamer
半退休狀態

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagUCrab
我建議你過番CHAT TOPIC或銅金區問...
以上問題我係銅金區答你...
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-02, 05:33 PM   #403
尼斯
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
大家好~~
我係新人~~~
街機最鍾意都係gundam dx 啦~~
多多指教~~
尼斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-02, 11:33 PM   #404
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
Hi 尼斯

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-02, 03:07 AM   #405

註冊日期: Apr 2002
Hello尼斯,有機會的話一齊出黎玩DX啦
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-02, 06:42 PM   #406
jun
Crazy Gamer
Jun

JUN!
BOY!

---做就無能為力---
jun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 03:31 PM   #407
連連
↓進入第二個人生↓

歡迎~~ 你地係邊度打機,同打乜機多呀???

舊 09-22-02, 03:25 PM   #408
二伍

大家好
我係dx迷
鍾意用紅渣同高達
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-02, 10:26 PM   #409
雙星
GAF足球隊15號

PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
Hi 二伍
有機會的話一齊出黎玩DX啦

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 01:23 AM   #410
鈴木仔仔

大家好yo~~

我係成日打Gundam DX 同狙擊SOGEKI yo~

Gundam我成日用老虎,絕招係"同盟電bin"~(專打同盟既電bin~)

狙擊就玩到short左......

多多指教~

舊 09-25-02, 11:25 PM   #411
阿Gill
Crazy Gamer

原來係呢度... 終於俾我搵倒喇~
如果大家有去開龍威or或者聯合
有時會見倒有個女仔桃高達用紅勇架.... 果個就係我喇
多多指教
阿Gill 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 12:28 AM   #412
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

all Member 多多指教

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 12:49 AM   #413
連連
↓進入第二個人生↓

歡迎我所見過最強DX女駕駛員 阿Gill

舊 09-26-02, 01:09 AM   #414
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
hihi Gill

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...

此篇文章於 09-26-02 01:18 AM 被 憭抒暻 編輯。
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 01:16 AM   #415
東方之旅既團長
Account Locked

TO:阿Gill及ALL新會員

TO:阿Gill及ALL新會員

你点樣嫁?我上次見過個女仔用紅勇~唔知係咪你?
你又有冇專稱
例:赤之彗星.青之巨星...........

等我自我介紹先
我D朋友會叫我小古洛、古羅洛或團長
在這留言版的名叫東方之旅既團長
往後多多指教

我又係玩開DX
專稱:銀色之青龍
愛用機:ALL CAN
MAX超必殺技:危機中之一擊逆轉~向駕駛員攻擊(對女駕駛員無效化)使用次數:0
愛用武裝:火箭炮
戰鬥實力:大約....軍曹(好弱):@_@":
東方之旅既團長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 01:25 AM   #416
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

你好ar 小古洛、古羅洛或團長
我又係玩開DX
專稱:xx
愛用機:xx
愛用武裝:xx
MAX超必殺技:大叫
戰鬥實力:大約EXP-1(好弱)

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 02:18 AM   #417
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
嘩, 好多新會員
嗨嗨, 歡迎, 隨便參觀
私人介紹您們去GAF不可不去的地方

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 02:21 AM   #418
東方之旅既團長

是但叫一個可以gala
你話你都好弱呀~不如找日叫一班人去特訓呀!
我識有D人好勁呀~我唔想再做雜魚呀~(我唸我連呀連連兄同阿Gill小姐都打唔過呀 :@_@":

(只係雜魚級 一級為最高級..................雜魚):@_@":

格鬥:七級
射擊:五級
空戰:五級
地戰:六級
地對空:八級
空對地:五級
回避:四級
反應:八級
擊破數:60-70台左右
被擊破數:100台以上
平均命中及回避:命中20-40%回避65-75%
舊 09-26-02, 02:26 AM   #419
東方之旅既團長

to magnum

~清談館~5去得ga
舊 09-26-02, 03:50 AM   #420

註冊日期: Apr 2002
Hello Gill,東方之旅既團長,記得多d黎
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-02, 03:52 AM   #421
magnum
シロッコ大尉

引用:
Originally posted by 東方之旅既團長 :
to magnum
~清談館~5去得ga
為何不可以?

舊 09-26-02, 02:12 PM   #422
東方之旅既團長

你又話係(私人介紹您們去GAF不可不去的地方)?
舊 09-26-02, 02:15 PM   #423
magnum
シロッコ大尉

你知道"不可不去"是什麼意思嗎?

舊 09-26-02, 03:09 PM   #424
東方之旅既團長

哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~哦~~
I DON'T KNOW 食祟糕~~~
舊 09-26-02, 08:17 PM   #425
尼斯

真係好想好想同gum多位超勁o既神人&強者&勁者打下~~~
o個次o係其他forum(fc)見到magnum post 14/9o既meeting,
may去睇下lor, 點知勁到.....

真係好想試下做砲灰~~~
尼斯 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版