Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-09, 11:16 AM   #551
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
想問下有邊度會見得到青文出果本G-gen wars攻略?
有朋友想要,但我買開日文
青文未出Wars
得Spirits

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 11:23 AM   #552
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
青文未出Wars
得Spirits
oh,原來我睇錯左

舊 09-10-09, 11:31 AM   #553
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
我對你個波兒公仔好有興趣,出唔出讓呀?
唔啦~!
你去買4隻同公司DVD就免費有,我覺得價錢合理。

另外,如果見到$210以內的中文人中之龍3攻略,請通知一聲。

日版果本$199超厚…

人中之龍3 GAME行版仍企硬係$36X-37X水平,
後悔無買之前$4XX內的日版。

舊 09-10-09, 11:42 AM   #554
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
我比較想搵龍如見參果本。
而家停左係最終章,因為仲有野想做埋先…

首先要搵"漆黑之魔石"去合武器,但完全唔知點拎

仲有鬥技場差四個人未出…
古牧條線清左,拎埋無手流最後果招之後亦係鬥技場打左佢
但其他四個係…?要點先出? (我估應該有天狗面男…佢D招都學晒囉…)

比呢四個人攪到開唔到最後的委託"それぞれの正義"

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 11:44 AM   #555
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
唔啦~!
你去買4隻同公司DVD就免費有,我覺得價錢合理。

另外,如果見到$210以內的中文人中之龍3攻略,請通知一聲。

日版果本$199超厚…

人中之龍3 GAME行版仍企硬係$36X-37X水平,
後悔無買之前$4XX內的日版。
我講下咋!
我都知買4隻碟!不過重點係我買左隻波兒俾個女之後佢至有呢個offer.!

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 11:56 AM   #556
IDGAF
The One

引用:
作者: Irwin 查看文章

但其他四個係…?要點先出? (我估應該有天狗面男…佢D招都學晒囉…)

係啦隻"留家覺得cool 驚餐"咁正,又唔出埋攻略本,
加上無trophy我都只是玩晒全sub mission就草草爆了~!

呢個網應該有用:

http://ryuken.gkwiki2.com/

引用:
我講下咋!
我都知買4隻碟!不過重點係我買左隻波兒俾個女之後佢至有呢個offer.!
其實隻波兒公仔單買幾錢?

舊 09-10-09, 12:05 PM   #557
屍神Season
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
引用:
作者: Irwin 查看文章

我都搵左好耐龍如見參本攻略 ,不過搵左好耐都搵唔到 ,所以之後都係上網睇算
漆黒の魔石 --------->去搵光悦屋企地下個18個忍者對話就扲到~

另我估你個4個黑影應該係:
...
1.黒川般若 ------->闘技場49人達成+跟天狗面の男学會全技能+在天下無雙闘技中打敗古牧
2.宝蔵院胤栄----->ジライヤ式訓練房全部通過
3.流馬 与太郎--->流鏑馬全部通過
4.宝蔵院胤舜----->スイカ割り全部通過

屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 12:11 PM   #558
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
係啦隻"留家覺得cool 驚餐"咁正,又唔出埋攻略本,
加上無trophy我都只是玩晒全sub mission就草草爆了~!

呢個網應該有用:

http://ryuken.gkwiki2.com/
唔該晒

漆黒の魔石 - 光悦の屋敷地下:忍者其の十八と会話(最終章)

===================================================

1 黒川 般若 (天下無双闘技)
闘技場49人達成&天狗面の男と稽古 全達成。勝率80%以上。天下無双で古牧と如月撃破。 剣聖での撃破では不可

4 宝蔵院胤舜 (名人位争奪、剣聖位争奪)
スイカ割り全達成

25 宝蔵院胤栄 (名人位争奪)
ジライヤ式訓練房クリア

36 流馬 与太郎 (宝蔵院練成、鳳凰位争奪、剣山地獄、断崖背水)
流鏑馬クリア

===================================================

引用:
作者: 屍神Season 查看文章
我都搵左好耐龍如見參本攻略 ,不過搵左好耐都搵唔到 ,所以之後都係上網睇算
漆黒の魔石 --------->去搵光悦屋企地下個18個忍者對話就扲到~

另我估你個4個黑影應該係:
...
1.黒川般若 ------->闘技場49人達成+跟天狗面の男学會全技能+在天下無雙闘技中打敗古牧
2.宝蔵院胤栄----->ジライヤ式訓練房全部通過
3.流馬 与太郎--->流鏑馬全部通過
4.宝蔵院胤舜----->スイカ割り全部通過
係呀,就係佢地,感謝~

即係要去搵完光悅之後去巖流島之前
去做晒ジライヤ式訓練房、流鏑馬同スイカ割り(出發之前應該收到信去搵役小淒啦卦…)

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 09-10-09 12:17 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 05:52 PM   #559
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
終於等唔到
走去博客到訂如龍3
點知訂完先通知話無貨 要去出版社到調貨
等左4日都係寫"調貨中"
都唔知要等幾耐 . . . .
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 09:44 PM   #560
風之將

註冊日期: Jan 2005
推上黎先,信和頂樓一代返左bh5解體真書
賣$165 仲返返其他舊攻略(dmc4,機戰og...etc)

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 10:06 PM   #561
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
188 青文龍如3
$338

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 01:27 AM   #562
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: 風之將 查看文章
推上黎先,信和頂樓一代返左bh5解體真書
賣$165 仲返返其他舊攻略(dmc4,機戰og...etc)
買左
唔知係咪今日先返貨,咁岩今日去旺角
$165平過188差唔多成舊
我買果時有個男人都買左

舊 09-25-09, 09:09 AM   #563
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: assy 查看文章
買左
唔知係咪今日先返貨,咁岩今日去旺角
$165平過188差唔多成舊
我買果時有個男人都買左
咁又無成舊!
$218-$165=$53
(我買貴左呀~~~~)

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-09, 03:59 AM   #564
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
咁又無成舊!
$218-$165=$53
(我買貴左呀~~~~)
之前賣$258, 而家減到$218?

舊 09-29-09, 01:27 AM   #565
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
信和頂樓一代 ds攻略$115

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-09, 01:53 AM   #566
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
鋼彈無雙2 完全攻略本
臺灣出左,香港有無見過?
http://shop.ching-win.com.tw/product...oducts_id=4344

jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-09, 12:23 AM   #567
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
博客番左如龍3
要訂就快 得10本
明明3日我都等左3個禮拜
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-09, 12:24 AM   #568
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我見出左本機戰Z perfect bible...

舊 10-03-09, 06:39 AM   #569
IDGAF
The One

引用:
作者: 古烈特 查看文章
博客番左如龍3
要訂就快 得10本
明明3日我都等左3個禮拜
我希望快D有大貨到港。

舊 10-04-09, 07:28 PM   #570
IDGAF
The One

補圖

TO firegun :
根據FAMITSU TW VOL.254/HK VOL.94(8月21/28合併號)的電玩通學園(類似讀者信箱)的資料顯示,
青文沒有計劃推出PS3版TOV中文攻略本,應該可以放心買現有的XBOX360版TOV中文攻略本。

舊 10-04-09, 07:30 PM   #571
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
目前沒有不等於將來無嘛...

舊 10-04-09, 07:52 PM   #572
風之將

bn都準備出ps3版了,我諗fami通都係遲早
http://bngb.qbist.co.jp/pc/tovps3/index.html

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
舊 10-04-09, 08:01 PM   #573
IDGAF
The One

引用:
作者: Rance 查看文章
目前沒有不等於將來無嘛...
引用:
作者: 風之將 查看文章
bn都準備出ps3版了,我諗fami通都係遲早
http://bngb.qbist.co.jp/pc/tovps3/index.html
日版PS3 TOV攻略就一定出硬的了,中文版就睇隻GAME的銷路啦。
當佢係"最速"攻略本就得啦。

舊 10-04-09, 08:05 PM   #574
風之將

引用:
日版PS3 TOV攻略就一定出硬的了,中文版就睇隻GAME的銷路啦。
當佢係"最速"攻略本就得啦。
又唔可以話去到最速既
我覺得版友俊仔o係另一tp講得啱,其實舊o個本都夠用,我諗起碼7,8成都用得著
我自己都係用緊舊o個本

此篇文章於 10-04-09 08:07 PM 被 風之將 編輯。
舊 10-14-09, 12:38 AM   #575
IDGAF
The One

今日見信和有以下青文攻略:

PS3
BIOHAZARD5 $165
METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS 終極任務解說書 $120

XBOX
失落的奧德賽 官方完全攻略本 $98
宵星傳奇最終完全攻略本 $150

PS2
超級機器人大戰Z 究極攻略聖經 $175
命運傳奇 導演版 for Lion's Side 完全攻略本 $100
女神異聞錄4 官方完全攻略本 $120

PSP
魔物獵人PORTABLE 2nd G 完全攻略本 $200

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版