Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-24-15, 11:42 PM   #1101
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: cloud 查看文章
我想問點先玩到MISSION11?
我玩晒10關都未有
去玩黃字side ops啦

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 11:46 PM   #1102
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Ep11係quiet出場果個?
果時玩完唔知ep8定9打算去玩side ops大地圖行行下無情情發生劇情入左ep11
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 11:47 PM   #1103
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 真!DC 查看文章
Ep11係quiet出場果個?
果時玩完唔知ep8定9打算去玩side ops大地圖行行下無情情發生劇情入左ep11
由手機版發出
我明明只係諗著去救生化手臂專家
然後就無神神入左ep11

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 12:39 AM   #1104
真!DC
Banned User
奉行我道

想問下核彈開發定廢棄,除左fob外有冇影響?
由手機版發出
舊 09-25-15, 12:49 AM   #1105
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
幫人守fob炒左粉,無面目見o個個人鳥
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 08:10 AM   #1106
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
作者: Reticence 查看文章
已訂 !
大大請問要落幾$訂呢?
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 08:11 AM   #1107
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
由手機版發出
獎杯
各一個

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 09:07 AM   #1108
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
我發現好多人玩 FOB 用減腳步聲黑色件衫, 方死人地唔知佢唔係 NPC

舊 09-25-15, 09:20 AM   #1109
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
獎杯
各一個
Thx
即係冇影響
由手機版發出
舊 09-25-15, 09:32 AM   #1110
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
由手機版發出
可能關係到隱藏ending
由手機版發出
舊 09-25-15, 10:56 AM   #1111
Reticence
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: wailala19 查看文章
大大請問要落幾$訂呢?
下, 我上網訂之麻, 到時先會收錢
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 11:02 AM   #1112
jeffmailhk
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
我想問下有冇C HING 知道, 點樣配合QUIET, 用手榴彈 炸直昇機? 我見過條片, 拋個手榴彈 去QUIET 前面, 手榴彈自己彈去直昇機到..... 好神奇.

係要用邊隻手榴彈的?

jeffmailhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 11:08 AM   #1113
ayane123

註冊日期: Sep 2003
請問點樣張啲相貼上紙箱到!
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 11:34 AM   #1114
jeffmailhk
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ayane123 查看文章
請問點樣張啲相貼上紙箱到!
十字按鈕 選紙箱時, 不要放手,按 "口" 轉POSTER.
jeffmailhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 11:44 AM   #1115
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄ 查看文章
獎杯
各一個
仲有成身血 .........

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 12:49 PM   #1116
ayane123

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: jeffmailhk 查看文章
十字按鈕 選紙箱時, 不要放手,按 "口" 轉POSTER.
THX
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 12:54 PM   #1117
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: carychow 查看文章
我發現好多人玩 FOB 用減腳步聲黑色件衫, 方死人地唔知佢唔係 NPC
就算玩單機我都覺得SNEAKING減腳步聲無咩效果
PW係完全無腳步聲,今集行近D一樣會聽到
而且黑色顯眼好多
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 01:00 PM   #1118
真!DC
Banned User
奉行我道

我覺得幾大分別
初期裝備我行埋去d兵都聽到
換左減腳步聲衫跑過去都好近先發現
可以背面跑過去cqc
由手機版發出
舊 09-25-15, 03:00 PM   #1119
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Kain 查看文章
而且黑色顯眼好多
呢度其實都係 只要你係中腰移動,你行到零距離佢都聽唔到
跑都係講緊要到一兩個身位佢先有反應

不過我個人係唔鐘意著 著左太方便唔好玩

FOB其實著都問題唔大既,畢竟可以防到熱視鏡,而且FOB最大既敵人係NPC
Player反而可以靠走佬丟甩佢

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 09-25-15, 03:23 PM   #1120
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
而且黑色顯眼好多
唉 , 你咪再講呢D添呀, 果SET 光学迷彩全部都係爆粗, 敢譫可以係50M距離面前 一下正方掣 立即同我慢動作 ........

舊 09-25-15, 03:39 PM   #1121
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
而且黑色顯眼好多
同埋日頭d兵一樣離遠就望得到你,
唔知係咪同件衫黑色有關係...
今集冇咗迷彩度其實好難知自己隱密度有幾多,
唔同衫效果分別都唔係太大...

舊 09-25-15, 04:45 PM   #1122
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
同埋日頭d兵一樣離遠就望得到你,
唔知係咪同件衫黑色有關係...
今集冇咗迷彩度其實好難知自己隱密度有幾多,
唔同衫效果分別都唔係太大...
都唔係的 爭好遠
越高難度越易分到個分別
特別係伏係地下度既狀態 爭好遠

ペルソナ5

隨時更新
舊 09-25-15, 08:46 PM   #1123
紗理占

註冊日期: May 2011
引用:
作者: sohippy 查看文章
幫人守fob炒左粉,無面目見o個個人鳥
有冇方法可以加PSN 朋友既FOB?
由手機版發出
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 02:11 PM   #1124
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
前幾日NG黎過(當然有留save) , 玩到ep26 一開始染病 ......

一次過死70個染病......... 90%都係S+

舊 09-26-15, 03:07 PM   #1125
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
突然間兩支眠狙都不能用..... 不論任何任務,有冇C Hing知点解?
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.3 (已售) シェンムー 電視遊戲討論版 1014 02-23-18 03:21 AM
[多機種] 「METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN」9月2日発売決定 丨明日放送予定だった小島監督の番組『コジステ』急遽放送休止 Vol.2 money 電視遊戲討論版 1000 08-26-15 11:59 AM
[分享] Metal Gear Solid: A Visual History of Solid Snake shodanng2 電視遊戲討論版 0 10-06-11 02:18 AM
metal gear solid ydragon 電視遊戲討論版 19 06-23-08 04:52 PM

現在的時間是 05:02 AM

手機版 | APP版