Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-11, 12:17 PM   #26
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
傳統果D擺酒應該好難識女
未必, 睇你功力啦

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 12:34 PM   #27
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 才子 查看文章
未必, 睇你功力啦
喂,你要出下攻略先得架!
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 12:50 PM   #28
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
未必, 睇你功力啦
小弟一向非主動外向型

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 01:22 PM   #29
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 二伍 查看文章
喂,你要出下攻略先得架!
係喎,說好了的開班授徒呢?

舊 03-08-11, 01:22 PM   #30
才子
量地總監

引用:
小弟一向非主動外向型
原來係等女溝

唔主動外向, 你個手機玩唔玩到FB? 到時可能幫到你...

(`・ω・´)
舊 03-08-11, 01:42 PM   #31
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
原來係等女溝

唔主動外向, 你個手機玩唔玩到FB? 到時可能幫到你...
正所謂人有囡時,我又唔會特別想有,可能我係所謂的半草食男

事實上這個女的都係做朋友做耐o左先對佢有感情,我真係好少一見鐘情,見到靚女覺得靚就另計

手機??仲keep緊N73.......可恨的HTC外型又唔吸引、IPhone4又成街都係.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-08-11, 03:21 PM   #32
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
呢d情況,其實有現任囡同無囡0既感覺係差好遠架

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 04:46 PM   #33
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: sugihara 查看文章
呢d情況,其實有現任囡同無囡0既感覺係差好遠架
ED野一定o架啦,唔係第二樓點會叫我媾番個再去威比佢睇姐

舊 03-08-11, 04:54 PM   #34
二伍

睇下lee 到有冇女俾你帶去頂住先囉
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-11, 05:20 PM   #35
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 二伍 查看文章
睇下lee 到有冇女俾你帶去頂住先囉
你講到任揀咁.....

係又唔驅喎

舊 03-08-11, 05:26 PM   #36
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
自己開心咪得lor~~
贈你2句
你有你憂愁~我有我享受

我都做左6年宅先有呢個拖友~~E家拍左半年~XDD
現在你要開始裝備自已,等到另一個機會到就要把握~全力出擊

舊 03-09-11, 01:49 PM   #37
baby仔
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
你行量下自己可唔以成受到個down,如果樓主成受唔到既 我覺得你唔好去好過....
你而家咁樣你都覺得唔開心..我想像到你去見到你前ex既心情係仲down...好幾倍..

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 01:56 PM   #38
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: baby仔 查看文章
你行量下自己可唔以成受到個down,如果樓主成受唔到既 我覺得你唔好去好過....
你而家咁樣你都覺得唔開心..我想像到你去見到你前ex既心情係仲down...好幾倍..
Baby你無追post喇 我其實係單戀佢only~~都未開始過

舊 03-09-11, 02:01 PM   #39
jackybat09
一擊必殺

去唔去係你自己決定, 唔好諗大唔大方, 你大方但唔開心邊個可憐你! 有時唔明點解要大方, 感情的事一向係自私架啦, 大方除左自欺欺人之外我諗唔到有任何好處!

"自己曾經同樓主有類似經歷"

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-11, 02:03 PM   #40
jackybat09
一擊必殺

引用:
Baby你無追post喇 我其實係單戀佢only~~都未開始過
我都無睇到, 咁更家唔使扮大方啦!

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
舊 03-10-11, 12:00 AM   #41
才子
量地總監

喂, 我地個個都以為你係講前度女友被求婚成功

(`・ω・´)
舊 03-10-11, 12:05 AM   #42
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
喂, 我地個個都以為你係講前度女友被求婚成功
x 2

舊 03-10-11, 01:28 AM   #43
DevilElvis
The One
還我香港!!

Sor all,係我講得唔明白

查實我都試過表白,不過係佢首先講左大家係姐弟關系.......

舊 03-10-11, 03:48 PM   #44
jackybat09
一擊必殺

引用:
Sor all,係我講得唔明白

查實我都試過表白,不過係佢首先講左大家係姐弟關系.......
講開又講, 好唔鍾意D女性拒絕用呢D藉口, 唔鍾意咪直接D, 唔好講到好似好照顧你感受, 好假!

舊 04-05-11, 10:51 AM   #45
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
既然都塵埃落定了,樓主可以置埋心水搵個新目標了。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-11, 12:40 PM   #46
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 阿聰 查看文章
既然都塵埃落定了,樓主可以置埋心水搵個新目標了。
工作層面都係仔多,都唔知去邊樹埋手唔通真係要入會a

舊 04-12-11, 04:37 PM   #47
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
工作層面都係仔多,都唔知去邊樹埋手唔通真係要入會a
有無其他department呀?
得閒咪同admin果d吹下水囉,唔會係孤高的一team呱?
recept姐姐好唔好傾呀?
我老婆都係舊公司個recept吹吹下水溝左返黎

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-11, 11:18 AM   #48
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: sugihara 查看文章
有無其他department呀?
得閒咪同admin果d吹下水囉,唔會係孤高的一team呱?
recept姐姐好唔好傾呀?
我老婆都係舊公司個recept吹吹下水溝左返黎
有mobile team o既.....不過又唔知點開話題....

舊 04-14-11, 11:46 AM   #49
過眼雲煙
Crazy Gamer
DJ ERIC.T

註冊日期: Jan 2008
引用:
有mobile team o既.....不過又唔知點開話題....
每日返工見面講一聲早晨
慢慢就會有話題b
過眼雲煙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-11, 11:53 AM   #50
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
而家咩年代....搵過件好過啦~出面大把~

而家最緊要識搵錢、搵到錢就自然搵到囡囡架啦~有幾難~~

好耐冇出過場出POST LU~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 VOL:1750 <有王元姫未 sosad; 舊文一則: 大京今個月有買星矢 w> 魔璃 吹水專區 1009 03-09-11 12:03 AM
鬼唔駛多, 一大隻而且係香港最惡既已經夠死sosad Seppie ~清談館~ 13 11-15-10 05:55 PM
我不是膠袋... 但去排隊買的都是膠人...[sosad] 劍路 ~清談館~ 2 07-08-07 09:51 PM
[器材] 超級無敵獎門人... 唔係, 係超級無敵K100...... [sosad] 劍路 照相館 1 06-29-07 12:27 AM
[ETC] [支持正版,咪玩盜版]教壞細路老番代言人4號--蘇志威一家, 包括劉小慧同埋佢地個女~~[sosad] 劍路 手提遊戲機討論版 198 06-05-07 08:43 PM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版