Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-05-04, 03:38 PM   #1
基斯托別尼
Insane Gamer
為你服務的車手

註冊日期: Jul 2004
onegai twins 同Full metal panic校園篇海賊版dvd一問

我想問下買m廠onegai twins dvd 好d , 定買a廠好d
另外 , 而家信和仲有冇m廠Full metal panic校園篇dvd賣
拜託大家幫忙

舊 11-05-04, 03:54 PM   #2
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 基斯托別尼
我想問下買m廠onegai twins dvd 好d , 定買a廠好d
另外 , 而家信和仲有冇m廠Full metal panic校園篇dvd賣
拜託大家幫忙
等無記映啦
[西]楚小霸王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 04:03 PM   #3
基斯托別尼
為你服務的車手

等無記
我不如先睹為快

舊 11-05-04, 04:54 PM   #4
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
拜託大家幫忙
N年無買海賊版、幫唔到你
自己出去信和行個轉啦

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 05:01 PM   #5
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
買日版同台版正版係最好

海賊版過呢度

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 06:16 PM   #6
基斯托別尼
為你服務的車手

冇人好似你咁有錢 , 另外 , 擺響果個版冇人睇

舊 11-05-04, 06:35 PM   #7
oohoo
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
go to shenzhen "dong mun" buy it $8 to 1 disk
and choice http://www.dvd288.com/html/2004/08/20040825231612.shtml
to buy.
oohoo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 08:18 PM   #8
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
冇人好似你咁有錢 , 另外 , 擺響果個版冇人睇
又係發窮惡 q

舊 11-05-04, 08:32 PM   #9
基斯托別尼
為你服務的車手

你想挑起罵戰啊 , 又唔係問你
我唔信你冇一隻海賊版都冇

舊 11-05-04, 08:43 PM   #10
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
我無 \

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 08:44 PM   #11
メソウサ
The One

引用:
咁你下次出post記得指名道姓邊個答喇
求人仲咁冇禮貌
窮果然可以惡D

舊 11-05-04, 08:58 PM   #12
基斯托別尼
為你服務的車手

引用:
作者: 勃勃
咁你下次出post記得指名道姓邊個答喇
求人仲咁冇禮貌
窮果然可以惡D
唔係你咪得
我唔係求你 , 你又冇答我野 , 話我冇禮貌 , 唉 ....

舊 11-05-04, 08:59 PM   #13
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:

厭無記慢
年幾前既野要睇一早睇左 la
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 09:03 PM   #14
メソウサ
The One

引用:
唔係你咪得
我唔係求你 , 你又冇答我野 , 話我冇禮貌 , 唉 ....
基本上,post去版友區會有人答你野
你自己發窮惡、自作孽post響度俾人串唔怪得人

舊 11-05-04, 09:04 PM   #15
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
唔係你咪得
咁你係咪覺得自己好有禮貌?
比個操行獎你好冇?
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 09:11 PM   #16
基斯托別尼
為你服務的車手

唔係 , 我只不過好聲好氣問人野 , 但係有人話我發窮惡 , 咁大家玩海賊版都知自己唔岩 , 但係有人鍾意串人 , 有破壞冇建設 , 我只求個答案 , 冇乜野咁
希望有人好聲好氣 , 咪四圍挑釁 , 使個FORUM和平D

舊 11-05-04, 09:16 PM   #17
基斯托別尼
為你服務的車手

唔答咪算LO , 咪四圍串人
拜託 , 拜託

舊 11-05-04, 10:48 PM   #18
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
唔答咪算LO , 咪四圍串人
拜託 , 拜託
黎得呢度就要有心理準備...

舊 11-05-04, 10:56 PM   #19
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
始終d邪道野唔好專登開topic講,
下次去http://www.gaforum.org/showthread.php?t=25560
或者交流區問la

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-04, 10:59 PM   #20
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
查實乜廠出都冇乜所謂啦,反正都係dup TV的

舊 11-06-04, 09:39 AM   #21
基斯托別尼
為你服務的車手

引用:
作者: Shinning Gundam
查實乜廠出都冇乜所謂啦,反正都係dup TV的
唔係播 , a廠有鬼影

舊 11-06-04, 12:07 PM   #22
醜小鴨
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
唔係播 , a廠有鬼影
係la,死人a廠果隻Full metal panic校園篇有鬼影o架,已經被我飛左落垃圾桶
m廠果套雖然係dup TV,但起碼無鬼影,畫質可以接受

我今日會出去信和,一於幫你留意下la
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-04, 12:25 PM   #23
基斯托別尼
為你服務的車手

引用:
作者: 醜小鴨
係la,死人a廠果隻Full metal panic校園篇有鬼影o架,已經被我飛左落垃圾桶
m廠果套雖然係dup TV,但起碼無鬼影,畫質可以接受

我今日會出去信和,一於幫你留意下la
唔該晒你呀
你簡直係我指路明燈 , 同道中人

舊 11-06-04, 12:32 PM   #24
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=25560&page=40

有呢度你唔問抵比人串(講老番開topic咁高張)

舊 11-06-04, 12:36 PM   #25
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
FMP2信和全線斷貨
你唔洗諗了
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Slug 3D預定6月29日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 82 07-09-06 06:52 PM
~Band Music 討論區~ 新堂愁一 Neo Music UNIVERSE 741 04-12-06 12:00 AM
Onegai Twins OVA Super Bus 日本動漫畫討論版 5 10-24-04 07:59 PM
Twins 零 四 好 玩 演 唱 會 Ricky-S Neo Entertainment TREND 11 11-10-03 03:32 PM

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版