Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-18, 10:16 AM   #26
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: pet3 查看文章
只好出ns版好了

出ps4 會無哂搖
機戰X啲搖都冇料到啦
PS1嗰時D搖強好多
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:02 PM   #27
lwmanroy
Senior Gamer
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
今日廠TWITTER講直播係公布手機新野,好可能係無大機野講羅
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:11 PM   #28
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 1pi 查看文章
機戰X啲搖都冇料到啦
PS1嗰時D搖強好多

倒數7個鐘!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:25 PM   #29
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
其實個生放送keep住都有, 點解個個都吹今次係有新作?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:29 PM   #30
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
因為大張放風話今次生放送值得期待

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:34 PM   #31
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 斯羅 查看文章
1. keep住有果個唔係2hr
2. 無オオチヒロアキ
3. 官方twitter個置頂文之前一路係機戰X,然後就換左今次個生放送預告
4. 台灣NBGI係同一時間同巴哈搞生放送 (手遊理論上鎖區,唔會關海外事)

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:36 PM   #32
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 斯羅 查看文章

每年三月結算前出新作已是近年習慣
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:38 PM   #33
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我想要殘念五人組
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 01:57 PM   #34
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
2018年11月19日機戰生放,新作之可能?

V都爆到機
X真係爆唔到,完全唔好玩
Remake F同Aplaha啦

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-19-18, 02:05 PM   #35
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
X靠對魔神同女主既愛爆機
有台灣
即係有新作既話好大機會又有中文?
F劇情咁廢唔好remake喇
由手機版發出

此篇文章於 11-19-18 03:09 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 02:24 PM   #36
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章
我想要殘念五人組
打x-Ω
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 03:16 PM   #37
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
機戰x喺天使龍/火車勇者同V一樣,雖然我兩集都有爆兩次機,不過唔好再黎
但係天使龍咁方便,機戰都幾難唔長註,不過咁樣就更令講劇本嘅機戰唔好玩

X因為有天元。我都支持到⋯⋯
但係新加入作其實好空氣

BX啦真係近年玩得開心嘅機戰,OM我無意見,不過每版嘅轉接好奇怪
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 04:58 PM   #38
padage

註冊日期: Nov 2016
我想要魔動王....之前個傳聞話有
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:28 PM   #39
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
打x-Ω
由手機版發出
手遊,呸
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:32 PM   #40
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
x 係第一隻我完全唔想玩二周目既機戰, 甚至一周目都係勉勉強強
以前既最多因為時間問題唔玩2周目而唔係因為唔想玩
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:42 PM   #41
1pi

註冊日期: Aug 2013
九成機會 會有DARLING in the FRANXX
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 06:51 PM   #42
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
再參戰:機神咆哮(飛翔),鐵中二、HEROMAN、機動武斗傳

新參戰:騎士興魔法、AZ、櫻大戰、樂園追放,黑骸、鐵血、ZOE

希望妄想成真

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 11-19-18 07:20 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 07:05 PM   #43
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 1pi 查看文章
九成機會 會有DARLING in the FRANXX
如果有佢我會想有埋天元
最尾一齊上宇宙打大佬⋯⋯

A/Z一定會有,因為時間都差唔多⋯
個人係白毛控⋯希望唔會坐監end還我一個心願,最好係便當/加入end
仲有delta應該都會入⋯⋯
咦咦,其實今年嘅潘朵拉其實我覺得OK架⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 07:31 PM   #44
aquarius
Game Master

仲有半個鐘
舊 11-19-18, 08:04 PM   #45
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
版權新作~

Z
機動戰艦劇場版
馬反
真三一
勇者急先鋒
Gunbuster
聖戰士,敵人是新的
社長G7
Hi-NU高達
裝甲騎兵
海盜全套
ZZ

新素材:

勇者王TV
聖戰士OVA個主角
G高達

新參:

鐵甲無限
Gun&Sword (喂)
樂園追放
星際牛仔
無限軌道
魔法騎士

此篇文章於 11-19-18 08:15 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 08:05 PM   #46
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
T.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 08:05 PM   #47
aquarius
Game Master

機戰T, PS4畫面
舊 11-19-18, 08:08 PM   #48
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
超級環保大戰T

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 08:09 PM   #49
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
你玩我果份佢啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 08:09 PM   #50
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
ガンバスター!!

shut up and take my money.GIF

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 198 03-11-22 06:04 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中 chow263 電視遊戲討論版 521 04-19-18 12:04 AM
[多機種] Birthdays the Beginning︱PS4/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 9 01-09-18 07:32 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 05:02 PM

手機版 | APP版