Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-16-18, 07:24 PM   #11501
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
轉左v30之後真係得呢度login唔到,結果要裝tapatalk,好似好過用chrome上喎

鬥雞我未試過連輸5場,就算連輸我應該好快就要手動refresh先開得打,除非打條友次次輸少少唔憤氣先會等1個鍾再打到贏為止

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 07:27 PM   #11502
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
https://twitter.com/srw_xomg/status/953227299561791488
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-18, 07:31 PM   #11503
ShinDou

呢排俾部電話搞到好煩,唔記得今日完活動,最尾果3粒石冇執到,只係爭80隻卒 @@ 下次都係1開波衝晒D石先
舊 01-17-18, 08:45 AM   #11504
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
兩日唔駛....今朝已經突破lvl 10

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 11:32 AM   #11505
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lvl 11 先試到個十字陣....對面一出map就全滅.....要諗諗.....
由手機版發出
舊 01-17-18, 01:31 PM   #11506
ShinDou

原來大激勵哥半血就咁用純白開直感打佢都100%,咁唔駛等gb慢慢加命中了,殺快好多

舊 01-17-18, 02:31 PM   #11507
J+1
望過黎呀!!!!!!

半個鐘後main

由手機版發出
舊 01-17-18, 03:29 PM   #11508
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來而家app store 會show 埋排名....動作系?營收第6.... 嘩......

由手機版發出
舊 01-17-18, 03:47 PM   #11509
ShinDou

所以佢吸完奶粉錢咪有得出機戰x囉 XD

舊 01-17-18, 04:04 PM   #11510
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢round堆pool可以全pass \/
由手機版發出
舊 01-17-18, 07:23 PM   #11511
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
itune?apple將啲冇show排出率嘅排除咗響排名榜先有咁高,平時排100開外
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 07:29 PM   #11512
ShinDou

岩岩用個特效SSR FD打5星,佢扣人得5千幾仲要極速死左 @@ 唔知係咪俾人陰左其實係假特效上期新機 @@
舊 01-17-18, 07:39 PM   #11513
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
itune?apple將啲冇show排出率嘅排除咗響排名榜先有咁高,平時排100開外
GOOGLE

上5位...

不過應該都係用分類先上到呢個位,全種類計應該影都唔見,.,,,,?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-17-18 07:43 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 01:40 PM   #11514
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
今日排位, 3周年應該冇乜問題

Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 04:25 PM   #11515
ShinDou

極飛中左最舊果隻大器00 好廢

舊 01-18-18, 04:38 PM   #11516
J+1
望過黎呀!!!!!!

大器oo??射oor??鬥滅好物 (不過好似要配古鐵加爆擊)
由手機版發出

此篇文章於 01-18-18 04:41 PM 被 J+1 編輯。
舊 01-18-18, 04:57 PM   #11517
ShinDou

打漏左,係拳00囉,佢岩岩出果陣已經威唔到 XD

舊 01-18-18, 05:42 PM   #11518
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
其實已家D新機先威一星期,舊機除左愛同SS CHIP我諗唔到有咩用....
D舊機所謂UPDATE完全係可以冇視既....
DESTROY算非常好了,用足2個月....
上次爬山既GB已經打臉打到....

EVENT抽到咩機其實都真係冇所謂了,因為都係只係倉管....
D石用嚟抽舊POOL真係哂氣,好似今期個D POOL, 真係.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 05:53 PM   #11519
ShinDou

Gb我仲用緊,gb其實勁過destroy,destroy就算有盾筆頭都殺唔到gb

而家白nu同盾筆頭應該有排屈,又屈幾個月咁款,就算出上位互換都可以落埋佢地做跟班啦,不過我兩隻都冇

舊 01-18-18, 05:57 PM   #11520
dragonar226

註冊日期: Jan 2007
雖然新機越出越癲,不過我反而覺得成堆舊機無替代品,而且錯過左就無咩機會入番手
堆another產阿,eureka阿,夫婦etc....
射閣出左4個半月到而家都仲係我全部mode的攻守要員
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-18, 06:29 PM   #11521
ShinDou

射閣下同DESTROY撞左性能喎,而且都係好易俾GB秒到 @@

雖然我都仲用緊盾閣下,射閣下就食左了,就算果陣唔食射閣下,我而家應該都唔夠機用射閣下
舊 01-18-18, 06:51 PM   #11522
dragonar226

點撞性能??
攻對gb,一部nu攪掂
守陣用射閣既情況主要目的一係擺最前阻YF29初手呃珠同要個buff,一係就先手必姐
要拖殘局就會落其他機
舊 01-18-18, 06:59 PM   #11523
ShinDou

DESTROY同射閣下都係射指,招必都係打擋分身同燒,兩隻都係易俾GB秒,正常GB都擺最尾,咁你個陣殺得晒其他機既話其實淨番果隻係咪GB都冇乜分別啦其實 XD 白NU都冇機係秒唔到既

YF29其實你唔理佢俾佢呃幾粒珠番黎應該都唔影響你殺對面架﹖你有晒盾筆頭同白NU應該大部份陣都係1野秒晒架啦﹖YF29正常應該都照秒埋架﹖
舊 01-18-18, 07:07 PM   #11524
dragonar226

射閣出必初速&火力同destroy 2個次元黎架bo
destroy係開完一發之後就可以自我完結既炮台姐

自己個守陣俾對面部yf29呃珠點會無影響.........
我自己攻人起手式就係成日都yf29呃珠行先

此篇文章於 01-18-18 07:09 PM 被 dragonar226 編輯。
舊 01-18-18, 07:18 PM   #11525
ShinDou

俾佢呃完珠多珠過你,但如果你白NU(OR其他盾筆頭身後既MAP砲)行先都係1野秒晒咁濟,咁佢有幾多珠都殺你唔番啦﹖

同埋你放自己隻YF29擋番佢果隻都得其實啦 XD 雖然會燒得著又少血

不過都係睇對面擺咩陣同你落咩陣,如果打普通陣你落晒白NU射指果D又真係會出得晒DESTROY同射閣下既,但應該有D陣會打唔到

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版