Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-16, 11:48 PM   #25476
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
刷英雄之證勉強可以,但隻白獸很煩人。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-16, 11:57 PM   #25477
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
刷英雄之證勉強可以,但隻白獸很煩人。。。。。
鐵大
我放棄刷了
但可以SHARE下陣型 比你參考下

因為每場絆值較高
所以我絆MAX既孔明同自爆弓都無拎出黎用

用戰鬥服

黑貞(寶石翁)[可以其他狂戰士代替]+金時(黑聖杯)+阿周那(寶石)[可以自爆弓代替]

Wave 1
弓兵自charge寶具清場(或突滿寶石翁紅a/貓弓打星留下round用)

Wave 2
戰鬥服換入隊友孔明 上buff
黑貞/狂戰士多數打到10~1x萬傷砉
金時大約打到2x萬

有星爆擊應該可以2turns完
秒唔到佢最多都係得番約5萬血到
好快可以搞掂~~

已掛黑聖杯金時到all位

舊 11-13-16, 12:10 AM   #25478
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
打兩場0脂,滿滿金肥
睇黎今日唔岩我打

舊 11-13-16, 12:12 AM   #25479
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
隻GAME RUN左成年D排位方式仲係今低能....
星期日就俾最低CP+唔多用得到素材你刷之餘仲要得2個WAVE種火都唔俾你賺~~
仲要玩野2個職混....真係都唔知官方個腦諗咩~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 12:12 AM   #25480
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
少左第2層直頭唔抵打啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 12:18 AM   #25481
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
五張種火,我去打錢清氣算

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 12:26 AM   #25482
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
http://www.taghobby.com/?p=145973
呢把應該就係傳說中的EX咖哩芭蕉扇
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 09:39 AM   #25483
鐵之侍

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
鐵大
我放棄刷了
但可以SHARE下陣型 比你參考下

因為每場絆值較高
所以我絆MAX既孔明同自爆弓都無拎出黎用

用戰鬥服

黑貞(寶石翁)[可以其他狂戰士代替]+金時(黑聖杯)+阿周那(寶石)[可以自爆弓代替]

Wave 1
弓兵自charge寶具清場(或突滿寶石翁紅a/貓弓打星留下round用)

Wave 2
戰鬥服換入隊友孔明 上buff
黑貞/狂戰士多數打到10~1x萬傷砉
金時大約打到2x萬

有星爆擊應該可以2turns完
秒唔到佢最多都係得番約5萬血到
好快可以搞掂~~

已掛黑聖杯金時到all位
謝謝

我是用黑狗+c媽(寶石露維亞) +偉伯,當然沒你這麼快,不過差不多可以連續lulu blueway卡無雙還算爽

不過也是自然回體打算

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-13-16, 10:21 AM   #25484
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: axe1292 查看文章
http://www.taghobby.com/?p=145973
呢把應該就係傳說中的EX咖哩芭蕉扇
等大插水後, 當買本體(便服版)都ok既
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 02:14 PM   #25485
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: gingq7 查看文章
等大插水後, 當買本體(便服版)都ok既
本體直接FIGMA算把啦
舊 11-13-16, 04:40 PM   #25486
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
種火又少左 掉率又低左 揾笨
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 09:50 PM   #25487
蛋撻王子
功德完滿

岩岩睇番以前d舊相 原來我都係爆到25個箱 上次

舊 11-13-16, 09:58 PM   #25488
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
岩岩睇番以前d舊相 原來我都係爆到25個箱 上次
始終個時由萬聖節先開始派果, 累積下來都唔會好多果.
好難去到咁盡....
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 10:02 PM   #25489
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
始終個時由萬聖節先開始派果, 累積下來都唔會好多果.
好難去到咁盡....
而且個陣升技同儲QP意識好似無咁重

唔知要刷多d box去儲QP

舊 11-13-16, 10:14 PM   #25490
axe1292
Game Master
AXE

引用:
而且個陣升技同儲QP意識好似無咁重

唔知要刷多d box去儲QP
果時素材都唔夠, 邊會考慮錢唔夠呢個問題
舊 11-13-16, 10:25 PM   #25491
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic48.html

所長快脫wwwwww

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 10:32 PM   #25492
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
果時素材都唔夠, 邊會考慮錢唔夠呢個問題
個陣時靈基4 升滿級已經好屈機

根本無乜餘力升到技

舊 11-13-16, 10:46 PM   #25493
鐵之侍

終於打完extella的主線,遊戲性的確有加強需要但故事整體不錯,可惜戲份不是太平均

要說的感想:

1.對阿提拉的好感直線提升

2.同為呆毛臉果然還是巨乳的才懂人心

3.有部份情節的梗感覺有機會在fgo第七章出現

舊 11-13-16, 11:10 PM   #25494
蛋撻王子
功德完滿

3層都係劍弓槍配置既肅正騎士
第一場40ap跌2勳章 1槍金石

not funny

換左寶石芙蘭去all位

舊 11-13-16, 11:28 PM   #25495
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
敵主職顯示劍,點知尾關最多血係隻槍

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 11:36 PM   #25496
鐵之侍

打了4 場掉了3 個章

是比白獸好啦

舊 11-13-16, 11:49 PM   #25497
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
仲未有SEED
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-16, 11:49 PM   #25498
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
狂狂狂 5TURN 周回中

但好難跌...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 12:22 AM   #25499
axe1292
Game Master
AXE

點都好過前2日好多
舊 11-14-16, 12:28 AM   #25500
gingq7

註冊日期: May 2008
自爆弓>奶光>大腿奶光
好快打完一場, 當刷種火都ok既

希望有一日會係貝殼, 金素材例如心臟果d掉率應該會好低, 有都無用
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版