Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-16, 04:49 PM   #28401
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
騎就算中梅芙都唔會想跳樓啦 梅芙而家Buff完正常咁多
又可以用黎打鬼
女王既原罪係吸星
但自已又產唔到星,
佢buff完男角後又搶晒人星,非常雞肋
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:49 PM   #28402
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實真係和你一樣,唔想中三公
難J本來係有用,但而家難J和白貞一齊比梅林瘋狂打臉,其實唔會好白貞好好多

但我結論和你相反,我反而想搏殺池,因為我估白貞遲早强化,衰衰地都應該會開寶解
好,我就跟你搏一鋪,如果寶2白貞我就放全職位俾你睇

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:53 PM   #28403
gingq7

白貞應該係唯一一隻元祖5星無寶解無强化,連幕間都無
佢仲要係三隻看版娘之一

當連官方都恥笑佢係倉管既時候,我覺得應該搏得過 (估錯唔好怪我 XD)
舊 12-30-16, 04:57 PM   #28404
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實真係和你一樣,唔想中三公
難J本來係有用,但而家難J和白貞一齊比梅林瘋狂打臉,其實唔會好白貞好好多

但我結論和你相反,我反而想搏殺池,因為我估白貞遲早强化,衰衰地都應該會開寶解
我都想賭大細

舊 12-30-16, 04:58 PM   #28405
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
看來我只能選抽槍或者騎了

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:59 PM   #28406
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
好,我就跟你搏一鋪,如果寶2白貞我就放全職位俾你睇
開左寶解到時係我放隻lv100
睇我幾咁有先見之明!
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:00 PM   #28407
小嘉
The One

殺 騎 法
應該係最好搏既池
舊 12-30-16, 05:00 PM   #28408
stcdavidhk

引用:
作者: 小嘉 查看文章
開左寶解到時係我放隻lv100
睇我幾咁有先見之明!
你可以更有先見之明,請技30

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 12-30-16, 05:02 PM   #28409
stcdavidhk

引用:
作者: 小嘉 查看文章
殺 騎 法
應該係最好搏既池
其實我都有諗過騎,唔中南美神中其他寶2都有用

不過新一年就係要耍任性試運氣

舊 12-30-16, 05:02 PM   #28410
小嘉
The One

引用:
你可以更有先見之明,請技30
技6晒
老問題又黎
無晒錢
舊 12-30-16, 05:02 PM   #28411
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
白丁 係冇乜用 但我都係用佢過左魔神王
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:05 PM   #28412
小嘉
The One

引用:
其實我都有諗過騎,唔中南美神中其他寶2都有用

不過新一年就係要耍任性試運氣
騎唔中八婆就邊隻都贏
殺真係得中同唔中
舊 12-30-16, 05:08 PM   #28413
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
剣:都有,pass
弓:有月神,其他男人,pass(なまにくATK我等女角好了)
槍:都冇,好似可以一抽
騎:1/2, 但有bitch好似博唔過, pass
法:有明湖,1/3,剩抽三蔵好危下,pass
殺:本来得jack這個大獎抽硬,但係貞徳,心大心细緊
狂:得狗想要,又係1/3,pass

結論: 可能抽槍或殺

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:08 PM   #28414
stcdavidhk

其實神名裁決係咪升到lv7就夠?

舊 12-30-16, 05:12 PM   #28415
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
本來係
但自從梅林既出現
南丁僅餘既優點同獨特性都無埋
完全比人上位互換左

勁慘豬..
南丁仲有作為狂職的普攻同埋"易死"
某d關卡情況下仲有用的
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:15 PM   #28416
gingq7

引用:
其實神名裁決係咪升到lv7就夠?
印象中Lv7表面上係100%, 但因為敵人可能有抗性,所以都係會miss
舊 12-30-16, 05:15 PM   #28417
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
劍:3位都係全體,我已有其中一位,PASS
弓:2全體1單體,我都有1單體1全體,PASS
槍:齊晒,PASS
騎:得船長,可以抽(但怕抽到船長寶4....)
術:3位有兩位缺五行山,PASS
殺:兩位都有,PASS
狂:3位都無...

都係選狂必NEW好

此篇文章於 12-30-16 05:26 PM 被 GGGG 編輯。
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:21 PM   #28418
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
剣:齊
弓:齊
槍:齊
騎:冇法老金
法:齊
殺:齊
狂:齊

結論: ⋯⋯⋯⋯需要嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:23 PM   #28419
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
槍/殺

槍一定中new
定係買大細好滿滿既惡意

舊 12-30-16, 05:26 PM   #28420
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
突然想福袋沒限定角是否像今年新年那樣每天up一個。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 05:32 PM   #28421
蒼穹的天空
Insane Gamer

等生放, 可能到時有驚喜
福袋我會抽劍職, 三分一機會,希望唔會又出青吾

舊 12-30-16, 05:50 PM   #28422
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
曾經係眾人眼中的希望.....現在係眾人眼中的垃圾....連個設計都完全反映貞德的人生>_<
同jack放埋一齊真係好惡意+極惡..... www

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>

此篇文章於 12-30-16 05:55 PM 被 樹靈DRYAD 編輯。
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 06:07 PM   #28423
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
回想當年開服時,抽到白貞掛出黎就係人權象徵...
而家抽卡時見到佢,難聽D講句人見人厭
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 06:22 PM   #28424
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
冇限定角, 咁應該係騎術之爭了

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 06:30 PM   #28425
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
咁諗返貞德開荒時期真係好強勢既

半傷
1.1倍率
容易靈基

另外蒙娜麗紗減價竟然仲返還綠方俾上年買貴左既玩家,不過相對好似無得再買多D,應該所有人最多攞有5張=突滿1張

今次綠方福袋劣評

得二千萬QP同二萬友情點

呼符,狗肉,種火在庫數雙倍真係唔知點評價好

好心買一送一啦……

PS:上年綠方福袋是二萬友情點,8金果,2符,狗肉各4,所有素材各2
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:06 PM

手機版 | APP版