Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-22-07, 10:35 PM   #26
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
擺到過期我都不捨得用肯定..

他サーフィン時發現的

引用:
作者: Strider 查看文章
恭喜加賀兄又有斬獲~~
係咪買完就去旺角醫肚??

舊 02-22-07, 10:39 PM   #27
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
你指明晚?我等毒D比個時間我幾時約出黎咋....
唔係啊
我指尋晚

引用:
作者: KTN 查看文章
擺到過期我都不捨得用肯定..

他サーフィン時發現的
K君我日文不好

サーフィン是甚麼東東??

舊 02-22-07, 10:48 PM   #28
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
你指明晚?我等毒D比個時間我幾時約出黎咋....
OK!! 明日中午見

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 10:50 PM   #29
KTN
~♡

昨晚被人騙了

衝浪

引用:
唔係啊
我指尋晚

K君我日文不好
サーフィン是甚麼東東??

舊 02-22-07, 10:51 PM   #30
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
昨晚被人騙了

衝浪
啊這令我想起電車男呢

點解俾人呃左???
毒A放你地飛機?

舊 02-22-07, 10:53 PM   #31
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
仲有冇人要呀.....一次過落order呀

舊 02-22-07, 11:44 PM   #32
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
我o係google search 到無忌的文章

此毒品特性:
1、真實還原紅、綠、藍三原色;
2、具有高度色彩飽和特性。

是否真的?

P.S. 有D 興趣tim...

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 11:57 PM   #33
KTN
~♡

推你一把

http://fujifilm.jp/personal/film/reversal/index.html

フォルティア SP [数量限定品]
前回のフォルティア同様鮮やかな原色系の描写力に加え、桜を始めとする春の花や新緑の色再現に性能を、最適化させたこの春だけの限定品。
色再現:原色(赤・青・緑)、および暖色系の色強調
彩度:超極彩度
階調:超硬調
シャープネス:極めて高い
RMS粒状度(数字が小さいほど高画質):10
増感適性:-
ISO感度:ISO50

引用:
作者: 真 三一萬能俠 查看文章
>skip<
P.S. 有D 興趣tim...

舊 02-23-07, 12:13 AM   #34
Strider
初段

引用:
推你一把

http://fujifilm.jp/personal/film/reversal/index.html

フォルティア SP [数量限定品]
前回のフォルティア同様鮮やかな原色系の描写力に加え、桜を始めとする春の花や新緑の色再現に性能を、最適化させたこの春だけの限定品。
色再現:原色(赤・青・緑)、および暖色系の色強調
彩度:超極彩度
階調:超硬調
シャープネス:極めて高い
RMS粒状度(数字が小さいほど高画質):10
増感適性:-
ISO感度:ISO50

好似好正咁
但係屋企得部傻瓜機冇用途

舊 02-23-07, 01:31 AM   #35
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

仲有人落order電我啦.......閃
覆一次simon 120x5
毒D 120x5 ,135x1

萬能俠你要唔要呀

舊 02-23-07, 01:32 AM   #36
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

好似好正咁
但係屋企得部傻瓜機冇用途
正唔正未用過......不過過左呢排就好難買到就真
p.s.....傻瓜機都可以打slide嘛

舊 02-23-07, 12:33 PM   #37
萬能俠
Crazy Gamer

我135 x1 ~~

(而家落order 遲唔遲咗d?)

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
舊 02-23-07, 01:21 PM   #38
Strider
初段

引用:
正唔正未用過......不過過左呢排就好難買到就真
p.s.....傻瓜機都可以打slide嘛
傻瓜機打slide我怕o晒左筒菲林呢

舊 02-23-07, 06:43 PM   #39
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 真 三一萬能俠 查看文章
我135 x1 ~~

(而家落order 遲唔遲咗d?)
遲了,等下水啦......我自己都得4筒咋
120就仲可以拎到

舊 02-23-07, 09:01 PM   #40
萬能俠
Crazy Gamer

哦~
咁我等下水啦~
瓜展拎黎毒下大家吧~~

thx 加賀!

舊 02-23-07, 09:39 PM   #41
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
好物入手! Thankyou KAGA~~

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 09:48 PM   #42
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: DCIP 查看文章
好物入手! Thankyou KAGA~~
記得呀.....最好set iso64黎用呀

手上的存貨

舊 02-28-07, 12:52 AM   #43
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

剛收到朋友通知.....新一水的FujiFilm FujiChrome Fortia SP
已返到,如果成盒買可以平少少.....有興趣的朋友可以pm比我夾
份買成盒(例如我2筒你3筒等等)
120同135都有貨

此篇文章於 02-28-07 12:55 AM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 12:56 AM   #44
KTN
~♡

要不要打電話比萬能俠
我怕他看不到

舊 02-28-07, 12:57 AM   #45
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
要不要打電話比萬能俠
我怕他看不到
我send pm比佢囉

舊 02-28-07, 08:07 PM   #46
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
剛收到朋友通知.....新一水的FujiFilm FujiChrome Fortia SP
已返到,如果成盒買可以平少少.....有興趣的朋友可以pm比我夾
份買成盒(例如我2筒你3筒等等)
120同135都有貨
好你好似大賊家

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 08:22 PM   #47
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: apache 查看文章
好你好似大賊家
但我冇錢收呢....只係見到難得的鹽出現,

論壇跳轉