Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-14-14, 08:10 PM   #126
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
打zone 3都唔多ss材料
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-14, 08:17 PM   #127
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
溫馨提示 今日有進化素材任

主線行到6-5唔夠隻蜘蛛boss打了
都係龜下lv先....
由手機版發出
其實唔夠打可以先了解boss行動順序
大蜘蛛唔會行,一定係圍身斬》放卒》圍身斬
你見佢斬完個turn就圍佢
放完卒就走
或者隔住卒來夾佢
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-14, 08:40 PM   #128
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
過左10章拿紫髮,但10LV俾人一野打死又未打得金屬龍

每過關有d 新gimmick係幾好玩..但都會覺得過完一次夠,唔知爆機後自己會唔會無晒動力
仲有其實角色/故事多d 描寫仲好啦,而家過關/角色介紹得一段文字
坂口你老本行做RPG架...
唔好為左向轉珠game 致敬連自己專長都抺殺好嗎?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-14, 11:48 PM   #129
任意
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2012
刷左1粒鐘都係出過一次SS白補 ....
----
啱啱出左援暗, 都係唔要
等中萌妹子先開局

此篇文章於 10-14-14 11:57 PM 被 任意 編輯。
任意 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 07:31 AM   #130
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
關於角色故事果度
有好幾個角色係你抽到另一個角色果陣會有追加故事
不過我個人黎講好討厭呢種手法
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 10:34 AM   #131
vjoose
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2014
引用:
作者: samyu 查看文章
刷左1粒鐘都係出過一次SS白補 ....
----
啱啱出左援暗, 都係唔要
等中萌妹子先開局
呢隻 game d 囡囡越靚越唔中用...
白補開局真係制唔過, 補師計黑肉補好用好多
四隻法師都係咁樣衰, 但一樣都係咁屈機, 我覺得援暗開得啦 (我都用緊援冰)

真係外貌協會既話, 依家最搶手係雙子妹, 雙子姐其次, 跟住係光槍
三隻我都未用過, 不過就咁睇數據就覺得能力好一般, job3 升滿好似都唔夠部份 s 甚至 a 角勁

此篇文章於 10-15-14 10:37 AM 被 vjoose 編輯。
vjoose 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 01:10 PM   #132
任意
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: vjoose 查看文章
呢隻 game d 囡囡越靚越唔中用...
白補開局真係制唔過, 補師計黑肉補好用好多
四隻法師都係咁樣衰, 但一樣都係咁屈機, 我覺得援暗開得啦 (我都用緊援冰)

真係外貌協會既話, 依家最搶手係雙子妹, 雙子姐其次, 跟住係光槍
三隻我都未用過, 不過就咁睇數據就覺得能力好一般, job3 升滿好似都唔夠部份 s 甚至 a 角勁
暗援出過三次
無妹子唔玩
由手機版發出
任意 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 02:18 PM   #133
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: samyu 查看文章
暗援出過三次
無妹子唔玩
由手機版發出
只可以講太可惜
隻game所謂嘅妹子大部份真係華而不實
真係想要妹子ok嘅
不過實用嘅真係好少

利申:我都係外貌協會,不過都係用返光援開波,援法實在太屈機
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 02:42 PM   #134
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
雙子妹我都有,真係唔勁...
要妹子我建議用住援系開局儲電等出新角好過...

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 02:43 PM   #135
poppy
Junior Member

註冊日期: Dec 2010
我之前又係刷左2日 一隻女角都冇
直到早幾日終於抽到第一隻女角

暗援

多謝晒
poppy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 03:47 PM   #136
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
有冇人知d job料點打到返黎
仲有d錢用黎做咩好? 玩到第10章...
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 03:53 PM   #137
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
錢用黎升職
job料打每日任

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 04:45 PM   #138
vjoose

每日 10 萬既速度增長緊... 好恐佈
舊 10-15-14, 04:48 PM   #139
poppy

冇晒錢抽新角

過多兩日就準備開發co-op mode
好期待
舊 10-15-14, 05:05 PM   #140
vjoose

引用:
作者: poppy 查看文章
冇晒錢抽新角

過多兩日就準備開發co-op mode
好期待
用錢抽? 唔係用閃電?
BTW 個樣好似麻麻地
舊 10-15-14, 05:10 PM   #141
poppy

引用:
作者: vjoose 查看文章
用錢抽? 唔係用閃電?
BTW 個樣好似麻麻地
錢同電都抽到
唔知係咪期間限定

依隻我都麻麻
舊 10-15-14, 05:11 PM   #142
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
皆葉你...
睇黎呢個世界觀都冇女好j,可以安心當無課玩家

舊 10-15-14, 05:13 PM   #143
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
第三張唔係機械化你已經要講多謝啦
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 05:18 PM   #144
poppy

機械化cyborg幾好丫 咁多人唔鐘意既
舊 10-15-14, 05:39 PM   #145
poppy

300k鈴木央角色..

舊 10-15-14, 05:51 PM   #146
vjoose

引用:
300k鈴木央角色..

借版友一句說話總結:
呢個世界觀都冇女好j,可以安心當無課玩家
舊 10-15-14, 05:56 PM   #147
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
抽堆動物,點勁都冇乜心機玩…

另外隻game係咪冇得賣人架
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 05:58 PM   #148
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
機械化cyborg幾好丫 咁多人唔鐘意既
我無咁重口味,明明一個胖次美腿女變無左下半身換義肢

舊 10-15-14, 06:11 PM   #149
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
呢個世界觀都冇女好j,可以安心當無課玩家

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 06:20 PM   #150
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
機械美女我好buy的 大家都知Kos-Mos is my wife
但呢度既機械化 唔係呢種 而係真係機械左一忽仲要唔夾個肉身咁
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵]機戰infinite battle 雙日 買賣專區 3 02-17-14 09:11 PM
[作品發表] battle mmssm Cosplay同人MIX討論區 0 02-27-12 05:49 PM
[XB360,PS3]Terra Formations 神祕人1號 電視遊戲討論版 6 04-04-06 09:55 AM
[help]街道 battle 2 傻地 電視遊戲討論版 0 09-29-05 11:48 PM
Battle Gear 3 NieA 街機遊戲討論版 0 12-07-04 10:20 PM

現在的時間是 08:06 PM

手機版 | APP版