Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-17, 09:48 PM   #8601
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
月末除必中外長期0SSR...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 09:58 PM   #8602
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
月末我都好耐冇中過 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 12:14 PM   #8603
ShinDou

EX飛中左盾雙貌條女,不過凸2開果個EX技冇用

鬥雞偽馬沙攻人真係超正,而家好多陣都易打左好多,1珠封1條線如果有3部機仲正,真係會射到佢唔係好郁到,又痛又郁得快,又有直擊命回又高 @@

留珠反擊先 XD

此篇文章於 06-25-17 12:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-25-17, 12:35 PM   #8604
clie

註冊日期: Dec 2001
中咗迷彩打35 五分鐘搞掂,唔駛靠MOI MOI磨啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 01:20 PM   #8605
ShinDou

SP飛中FAZZ又係冇乜用
舊 06-25-17, 04:11 PM   #8606
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
New comer來了...有全指lvl2.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 04:15 PM   #8607
ShinDou

隻大器射SF應該食到小器﹖我隻小器凸爆左

應該出黎幫人過精70,有MAP砲高確率疾,鬥雞就好似唔係太勁,以最近D標準黎講

不過我都冇特殊燒過唔到精65,抽黎都冇意思,同埋我都冇石啦得十幾粒 XD

其實今次幾好刷,1支水打到3,4場,好彩既話10連肉飛中到隻SR賣就無限打,不過暫時差唔多殺左千5隻淨係第1次十連中過SSR @@

此篇文章於 06-25-17 04:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-25-17, 04:38 PM   #8608
qqabc

原本諗住等埋生放送先睇抽唔抽大器SF, 但諗諗下出咩都好爬山都會跌死, 加上遲下突3就可以征霸35唔駛用新人磨, 所以都係抽咗

step3中大地
step4中露娜
step5得保底

真係Seed D特集
舊 06-25-17, 04:43 PM   #8609
ShinDou

GAIA勁喎射回隊

精35有大器射SSR有大力必再出晒堆直擊射完自殺送珠應該都夠過﹖

3百肉飛都係唔中SSR,最尾SP得隻拳NU又係廢既,打下其他GAME先有時間再刷

此篇文章於 06-25-17 04:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-25-17, 06:52 PM   #8610
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
呢隻sf應該會係射隊核心機之一, 唔抽唔得...

另外有沒人知征霸vs27沒zegapain應該點打? 剛剛先過到26又卡27...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 07:35 PM   #8611
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
黑妹+3部指揮+天元放下排擋槍,由上到下逐部打爆
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 08:00 PM   #8612
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
哪有石xxx....
反正本身無天帝,唯有咁安慰自己

迷彩即係邊部

舊 06-25-17, 08:35 PM   #8613
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 6078 查看文章
迷彩即係邊部
迷彩冀霸...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 10:08 PM   #8614
ShinDou

今星期忙得濟好多日冇清鬥雞,而家清晒珠1519排486收工算,不過唔知會唔會俾人打番落去 XD
舊 06-25-17, 10:45 PM   #8615
qqabc

如果要砌隊射攻隊, 有突爆射nono同突一偽沙做鐵膽, 淨返3隻起以下既機你地會點揀?

突2白卡
0突レイラ
2突射超力V
4突蜃氣樓星
0突黃光武(小器)
0突大地
1突D-1
2突大SF

此篇文章於 06-25-17 10:50 PM 被 qqabc 編輯。
舊 06-25-17, 10:56 PM   #8616
ShinDou

黃光武小器應該D技1樣﹖我會照落

大地1定落啦

大SF個全TYPE指揮加唔加命回﹖加就落,唔加就威龍好D

其實偽馬沙1隻都夠打到好多陣,可以唔落NONO落多隻射指應該仲爽

偽馬沙都打唔到既話NONO應該都打唔到
舊 06-25-17, 11:02 PM   #8617
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
黑妹+3部指揮+天元放下排擋槍,由上到下逐部打爆
黑妹我突爆佐都好似唔夠力, 盾指有大神, 朱古力cc同4g, 肥仔德係咁信賴自己, 仲要食佢g同同佢既必殺
舊 06-25-17, 11:05 PM   #8618
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 11:16 PM   #8619
dragonar226

引用:
作者: ryvius123 查看文章
黑妹我突爆佐都好似唔夠力, 盾指有大神, 朱古力cc同4g, 肥仔德係咁信賴自己, 仲要食佢g同同佢既必殺
咁一定過到,同我砌法一模一樣
黑妹我用勇氣裝SPEED+POWER,CRI有3十幾%
T字咁放
GGGG 黑妹 大神
空格 CC
空格 天元
黑妹不停出必就無腦過到

要防肥仔德放炮,可以特登打落部翼霸度,等朱雀夠珠出必
舊 06-25-17, 11:27 PM   #8620
qqabc

引用:
作者: ShinDou 查看文章
黃光武小器應該D技1樣﹖我會照落

大地1定落啦

大SF個全TYPE指揮加唔加命回﹖加就落,唔加就威龍好D

其實偽馬沙1隻都夠打到好多陣,可以唔落NONO落多隻射指應該仲爽

偽馬沙都打唔到既話NONO應該都打唔到
問題係0突黃光武(小器)係無技4全體行動up個buff

大SF個全TYPE指揮同D-1一樣係全體命回15%up+行動up

白卡有全體攻命15%up+行動up

レイラ就全體攻命20%up+行動up, 每turn再加5%命, 精神重可以用愛 (所以我一直有擺, 但缺點係自身hp攻命都差, 重要0突)

蜃氣樓星就命cri 15%up+行動up, 加滿血時3000罩 (但一樣血少攻低)

好難揀lol
舊 06-26-17, 12:59 AM   #8621
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
咁一定過到,同我砌法一模一樣
黑妹我用勇氣裝SPEED+POWER,CRI有3十幾%
T字咁放
GGGG 黑妹 大神
空格 CC
空格 天元
黑妹不停出必就無腦過到

要防肥仔德放炮,可以特登打落部翼霸度,等朱雀夠珠出必
thx終於過到

我之前仲以為呢關要靠神崎姐姐比佐兩粒限突佢
舊 06-26-17, 01:01 AM   #8622
dragonar226

引用:
作者: ryvius123 查看文章
thx終於過到

我之前仲以為呢關要靠神崎姐姐比佐兩粒限突佢
唔會浪費既,紫光武去到29好有用
舊 06-26-17, 07:21 AM   #8623
ShinDou

引用:
作者: qqabc 查看文章
問題係0突黃光武(小器)係無技4全體行動up個buff

大SF個全TYPE指揮同D-1一樣係全體命回15%up+行動up

白卡有全體攻命15%up+行動up

レイラ就全體攻命20%up+行動up, 每turn再加5%命, 精神重可以用愛 (所以我一直有擺, 但缺點係自身hp攻命都差, 重要0突)

蜃氣樓星就命cri 15%up+行動up, 加滿血時3000罩 (但一樣血少攻低)

好難揀lol

咁大SF好過威龍好多,全能力高咁多

白卡唔加回可以唔駛諗,除非你要谷攻

神氣樓星而家1定俾人1野秒,都係唔駛諗 XD
舊 06-26-17, 10:02 AM   #8624
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
樓上講完又試下...

原來用黑妹無雙..

28好似要ooq無雙???
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 01:40 PM   #8625
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

征VS28試佐成朝都唔識打, 手頭有突2 IDOL MASTER, 突1TURN A, 惡墮女主, 4突OOQ, 和服ZEGA同幾隻拳指揮, 又要求救了

頂係頂到D BOSS, 但完全唔夠力係第2次G技之前殺前面2隻

此篇文章於 06-26-17 02:30 PM 被 ryvius123 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:01 AM

手機版 | APP版