Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-18-08, 12:44 AM   #26
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: HO2 查看文章
成日話要用"正確手段"...依家咁搞緊係要大笑啦

我會諗有冇人會幫佢二個
起碼有個忠心GE橙

舊 08-18-08, 12:44 AM   #27
farley
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
所以有企鵝
ruru連企鵝都命令到?
farley 目前離線  
舊 08-18-08, 12:44 AM   #28
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
卡蓮:C.C不在了,娜娜莉也不在了,那魯魯修....

卡蓮:C.C不在了,娜娜莉也不在了,那魯魯修....不就是只有我嗎?藍藍路~
grxgr 目前離線  
舊 08-18-08, 12:45 AM   #29
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
二個失去一切的人會點做尼
兩人含屈而終end(笑)

舊 08-18-08, 12:46 AM   #30
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: luciferdark 查看文章
起碼有個忠心GE橙
卡蓮都會幫吧
但...四個人二部"神機"(魯魯果部應該係咁上下)可以做咩
石原夏織 目前離線  
舊 08-18-08, 12:49 AM   #31
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:
卡蓮都會幫吧
但...四個人二部"神機"(魯魯果部應該係咁上下)可以做咩
仲有大橙呀

聞說, SEED都是基本上用兩部神機 KO 人地整個軍隊

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 08-18-08, 12:50 AM   #32
singstar
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
睇完今集.....
之前對羅羅既厭惡下降....
請問有無人知羅羅救lulu 果時 播既插曲名係咩?
我覺得好好聽....thanks
singstar 目前離線  
舊 08-18-08, 12:51 AM   #33
luciferdark

引用:
作者: phil077 查看文章
仲有大橙呀

SEED個兩部係MS
但如果燒雞加入的話
LULU手上有兩部真GETTER啊

舊 08-18-08, 12:52 AM   #34
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
口口一集就想漂番白,雖然領便當領得咁華麗,但我都唔會原諒你

雖然我覺得黑騎有充份理由放棄zero,但二皇子黎講兩句就即時策反成班人有d兒戲..

臨尾見到祥和的lulu同瘋了的朱雀好大對比,以後性格互換

モニカ終於出場,得兩句對白,會唔會係旗本禁衛

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線  
舊 08-18-08, 12:53 AM   #35
luciferdark

引用:
作者: singstar 查看文章
睇完今集.....
之前對羅羅既厭惡下降....
請問有無人知羅羅救lulu 果時 播既插曲名係咩?
我覺得好好聽....thanks
轉自KOMICA

僕は , 鳥になる

舊 08-18-08, 12:55 AM   #36
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
仲以為卡蓮會幫魯魯講好話,點知話一句就走左.

黑騎班人唔係冇腦到咁呀?!幾張紙一個錄音就造反.一直不信任一次過爆發.二皇子好棋.

其他人都算連 滕堂 都一齊信.智力唔通又係得34 ???
KENSNAKE 目前離線  
舊 08-18-08, 12:57 AM   #37
EricET

註冊日期: May 2003
PSN  IDEricet83
XBox Live GamertagEricet83
roro咁死法,有d唔捨得tim
EricET 目前離線  
舊 08-18-08, 12:58 AM   #38
luciferdark

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章

黑騎班人唔係冇腦到咁呀?!幾張紙一個錄音就造反.一直不信任一次過爆發.二皇子好棋.

卡蓮有回頭叫黑騎停手GA
班人好快會後悔

舊 08-18-08, 12:58 AM   #39
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: luciferdark 查看文章
轉自KOMICA

僕は , 鳥になる
真係好快手....
http://www.nicovideo.jp/watch/nm4324146
grxgr 目前離線  
舊 08-18-08, 01:00 AM   #40
whitecloud
喧嘩上等!

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDMikagerai
引用:

成隊黑騎 玉城化...

舊 08-18-08, 01:00 AM   #41
darren

註冊日期: Apr 2008
有冇人記得講RORO 個Geass 會影響個心臟係邊一集?

印象中呢個消息我係由neta 度睇返黎ga..
darren 目前離線  
舊 08-18-08, 01:02 AM   #42
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:

滕堂終於都知道真相
架船點睇都係lulu炸嫁啦

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線  
舊 08-18-08, 01:04 AM   #43
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:

其實滕堂一直都係以戰略理由去繼續跟隨zero, 好多黑騎成員都同佢講過zero唔值得信任, 特別係最後死左(消失?)既朝比奈
而且大爆炸後zero又突然失左常性, 滕堂會選擇放棄zero都合理

其實, 如果代入返角色, 黑騎成員個個都唔知自己係咪中左geass先會服從zero, 的確會出現恐慌..
Nozomu 目前離線  
舊 08-18-08, 01:05 AM   #44
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: phil077 查看文章
仲有大橙呀

唔好拿SEED比
石原夏織 目前離線  
舊 08-18-08, 01:05 AM   #45
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: darren 查看文章

第14集,RORO對V.V o個度提過
泡菜 目前離線  
舊 08-18-08, 01:06 AM   #46
zero22

註冊日期: Sep 2007
引用:

可能滕堂見到佢跟開果條友原來係zero害死

引用:

攻入教團果集,由V.V.口中得知!!!
zero22 目前離線  
舊 08-18-08, 01:06 AM   #47
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:

係V.V. 在大橙果陣同RORO講的

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線  
舊 08-18-08, 01:09 AM   #48
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
bug 確定

黑騎冇人聽過zero(魯魯修把真聲)
(除左V雷達 , 二皇子, 柯姐 , 但佢地都係帝國人)

二皇子比段錄音佢地聽有乜用?
woodlcw 目前離線  
舊 08-18-08, 01:12 AM   #49
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: woodlcw 查看文章
bug 確定

黑騎冇人聽過zero(魯魯修把真聲)
(除左V雷達 , 二皇子, 柯姐 , 但佢地都係帝國人)

二皇子比段錄音佢地聽有乜用?
朱雀有講到對話對象係魯魯修, 咁佢地又知道左魯魯修 = Zero
Arcanist 目前離線  
舊 08-18-08, 01:12 AM   #50
darren

註冊日期: Apr 2008
再問

有冇人有lulu 向c2 求婚既成篇NETA?
darren 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 19「裏切り」Vol.12 money 日本動漫畫討論版 1000 08-17-08 11:56 PM
[全機種] 秘技區,建設中......(歡迎大家提供秘投) 神祕人1號 攻略及心得交流區 263 07-20-08 12:54 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 11「想い の 力」Vol.10丨(6/21 OP2 試聽開始) money 日本動漫畫討論版 1001 06-23-08 12:22 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 7「棄てられた 仮面」Vol.9丨(壁子最新情況 感謝俺達の悟朗情報提供) money 日本動漫畫討論版 1001 05-19-08 12:44 AM
[動畫] コードギアス 反逆のルルーシュ R2 TURN 5「ナイト オブ ラウンズ」Vol.8 丨(ロロ雑巾) money 日本動漫畫討論版 1001 05-04-08 09:02 PM

現在的時間是 11:44 AM

手機版 | APP版