Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 391 441 481 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 501 541  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 10:07 PM 03-18-18
你係人形唔公守﹖鬥爆水囉,你大把用唔晒啦 XD
亍 ◣ 10:12 PM 03-18-18
鬥爆緊啦w 問題比低100分打會蝕
ShinDou 10:44 PM 03-18-18
係架,你上到咁高都冇幾多高你好多分既人打,不過而家基本上都好難守,我淨係諗到新古拍埋號同多3,冇咁易死,就算輸都可能DUM到佢時間唔好咁快秒到
亍 ◣ 10:54 PM 03-18-18
冇lu 呢刻趺到1870,,,,,10內至少1910....
ShinDou 11:01 PM 03-18-18
咁你唔係爭好多分咋喎其實,1場都10分度啦

黎緊機戰X出果陣會唔會搞活動好似果次出OGMD出果陣派桶野咁派偽沙慈﹖

又派大器EX飛正喎
亍 ◣ 11:08 PM 03-18-18
問題基本你一打人就唔駛一陣就反擊得番一兩分.....

x就出梗係出龍神丸同鸚鵡螺號啦....
ShinDou 11:13 PM 03-18-18
但你唔打人應該都照樣會俾人打架 XD

唔知佢會唔會咁好死咁快出魔神英雄傳喎,不過應該都似,俾新古趕走咁多人,應該要加番D話題作,會唔會整到龍神丸係新古殺手﹖@@
亍 ◣ 11:16 PM 03-18-18
個ex池竟然有多III,白nu....
ShinDou 11:19 PM 03-18-18
咁正﹖不過咁低機率冇人會就咁抽啦,都係睇運睇下D飛中唔中姐
ShinDou 08:51 AM 03-19-18
終於鬥雞十連勝執到果粒石,而家要十連太難,1千分帶都成街凸爆新古但放置唔打上去,好彩洗到十隻都冇新古先拎到

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 01:53 PM 03-19-18
原來見到d中大佬就死可以無限射程打佢,就算扣0都r到2個箱,好正 XD

J+1 02:17 PM 03-19-18
係架0 dmg都計
由手機版發出
ShinDou 08:41 PM 03-19-18
凸移植都換埋了,11號先RENEW,原來打1星期就儲到6千 @@
亍 ◣ 11:17 PM 03-20-18
1粒石換一粒ss飛...
J+1 11:17 AM 03-21-18
開始多左3,4隻光武夾新古,有d麻煩...未摸通個攻擊模式好易奶野..
由手機版發出
ShinDou 11:52 AM 03-21-18
凸爆新古反幾野應該乜都死啦? 又唔係好似號同多3果d咁免秒又超快補血

你出咩機攻?人形唔公?

J+1 12:17 PM 03-21-18
蜈蚣放防陣啫,邊可以用來攻....

紅機十字陣,前面藍機坦,已經斬唔入(新古普攻真係唔夠力的),加上粉紅機同織姬的map炮轟,號機可以補唔切血比對面秒,而新古冇號buff 之下會比藍機封血之下輪死...
仲有別忘了有新古等食...

不過只要號死唔去就有勝機
由手機版發出
ShinDou 12:26 PM 03-21-18
你新古裝雙life?雙resist佢就封唔到你回復啦

佢最前果隻有罩唔入姐,十字陣左右應該易殺呀?你殺到buff左應該開始夠力啦?

ShinDou 12:43 PM 03-21-18
果陣我隻多3下下俾新古反擊斬過半,諗諗下應該因為白俾紫打2倍,果陣我隻號俾挑戰隻新古打都係2千幾

其實新古1開到1次縮退應該都差唔多贏得啦?就算秒唔晒都buff到幾次郁快好多又大力好多,要開1次縮退應該唔算難喎你打5隻陣,新古1開波咁慢,應該郁第1次已經夠珠開縮退啦,除非你未郁到俾人秒左姐

ShinDou 12:51 PM 03-21-18
佢5隻陣,你少過5隻既話同佢新古單挑正常都贏既,而且你其他機應該唔會俾佢隻新古食到buff啦,除非俾佢開縮退姐

J+1 12:51 PM 03-21-18
紅十字仲有精神天然,退縮炮有機會秒唔到的...
由手機版發出
ShinDou 12:56 PM 03-21-18
用天然既話慢好多喎,而家仲有bug電腦紅f2淨係1開波出1次必就唔出,完全唔識補血又冇buff,作用係送珠咋喎

就算秒淨紅f2佢對你都冇威脅架,你出完縮退食緊3個buff喎,佢果2個天然話咁快冇左啦,應該冇乜珠送到俾佢隻新古,我覺得最緊要你唔好出咁多機就會易攻,同埋你有白nu正常好易屈得死新古架喎

ShinDou 02:28 PM 03-22-18
今次真係超多人衝1百萬喎唔知點解,排成5千7

最尾果張紅飛得12妹報喪,鬥滅好似都有用,夠快夠力

J+1 02:44 PM 03-22-18
我都好奇點解多左咁多w平時都係100萬都好似係1,2千左右...
由手機版發出
J+1 05:28 PM 03-22-18
白奶偽娘

https://twitter.com/srw_xomg/status/...994564096?s=19
由手機版發出
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 391 441 481 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 501 541  ... 最後

返回主題版面