Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-18, 10:07 PM   #12251
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
你係人形唔公守﹖鬥爆水囉,你大把用唔晒啦 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-18, 10:12 PM   #12252
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
鬥爆緊啦w 問題比低100分打會蝕

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-18, 10:44 PM   #12253
ShinDou

係架,你上到咁高都冇幾多高你好多分既人打,不過而家基本上都好難守,我淨係諗到新古拍埋號同多3,冇咁易死,就算輸都可能DUM到佢時間唔好咁快秒到
舊 03-18-18, 10:54 PM   #12254
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇lu 呢刻趺到1870,,,,,10內至少1910....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-18-18, 11:01 PM   #12255
ShinDou

咁你唔係爭好多分咋喎其實,1場都10分度啦

黎緊機戰X出果陣會唔會搞活動好似果次出OGMD出果陣派桶野咁派偽沙慈﹖

又派大器EX飛正喎
舊 03-18-18, 11:08 PM   #12256
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

問題基本你一打人就唔駛一陣就反擊得番一兩分.....

x就出梗係出龍神丸同鸚鵡螺號啦....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-18-18 11:15 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 03-18-18, 11:13 PM   #12257
ShinDou

但你唔打人應該都照樣會俾人打架 XD

唔知佢會唔會咁好死咁快出魔神英雄傳喎,不過應該都似,俾新古趕走咁多人,應該要加番D話題作,會唔會整到龍神丸係新古殺手﹖@@
舊 03-18-18, 11:16 PM   #12258
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個ex池竟然有多III,白nu....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-18-18, 11:19 PM   #12259
ShinDou

咁正﹖不過咁低機率冇人會就咁抽啦,都係睇運睇下D飛中唔中姐
舊 03-19-18, 08:51 AM   #12260
ShinDou

終於鬥雞十連勝執到果粒石,而家要十連太難,1千分帶都成街凸爆新古但放置唔打上去,好彩洗到十隻都冇新古先拎到

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-19-18, 01:53 PM   #12261
ShinDou

原來見到d中大佬就死可以無限射程打佢,就算扣0都r到2個箱,好正 XD

舊 03-19-18, 02:17 PM   #12262
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
係架0 dmg都計
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 08:41 PM   #12263
ShinDou

凸移植都換埋了,11號先RENEW,原來打1星期就儲到6千 @@
舊 03-20-18, 11:17 PM   #12264
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

1粒石換一粒ss飛...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-21-18, 11:17 AM   #12265
J+1
望過黎呀!!!!!!

開始多左3,4隻光武夾新古,有d麻煩...未摸通個攻擊模式好易奶野..
由手機版發出
舊 03-21-18, 11:52 AM   #12266
ShinDou

凸爆新古反幾野應該乜都死啦? 又唔係好似號同多3果d咁免秒又超快補血

你出咩機攻?人形唔公?

舊 03-21-18, 12:17 PM   #12267
J+1
望過黎呀!!!!!!

蜈蚣放防陣啫,邊可以用來攻....

紅機十字陣,前面藍機坦,已經斬唔入(新古普攻真係唔夠力的),加上粉紅機同織姬的map炮轟,號機可以補唔切血比對面秒,而新古冇號buff 之下會比藍機封血之下輪死...
仲有別忘了有新古等食...

不過只要號死唔去就有勝機
由手機版發出

此篇文章於 03-21-18 12:41 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-21-18, 12:26 PM   #12268
ShinDou

你新古裝雙life?雙resist佢就封唔到你回復啦

佢最前果隻有罩唔入姐,十字陣左右應該易殺呀?你殺到buff左應該開始夠力啦?

舊 03-21-18, 12:43 PM   #12269
ShinDou

果陣我隻多3下下俾新古反擊斬過半,諗諗下應該因為白俾紫打2倍,果陣我隻號俾挑戰隻新古打都係2千幾

其實新古1開到1次縮退應該都差唔多贏得啦?就算秒唔晒都buff到幾次郁快好多又大力好多,要開1次縮退應該唔算難喎你打5隻陣,新古1開波咁慢,應該郁第1次已經夠珠開縮退啦,除非你未郁到俾人秒左姐

舊 03-21-18, 12:51 PM   #12270
ShinDou

佢5隻陣,你少過5隻既話同佢新古單挑正常都贏既,而且你其他機應該唔會俾佢隻新古食到buff啦,除非俾佢開縮退姐

舊 03-21-18, 12:51 PM   #12271
J+1
望過黎呀!!!!!!

紅十字仲有精神天然,退縮炮有機會秒唔到的...
由手機版發出

此篇文章於 03-21-18 12:59 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-21-18, 12:56 PM   #12272
ShinDou

用天然既話慢好多喎,而家仲有bug電腦紅f2淨係1開波出1次必就唔出,完全唔識補血又冇buff,作用係送珠咋喎

就算秒淨紅f2佢對你都冇威脅架,你出完縮退食緊3個buff喎,佢果2個天然話咁快冇左啦,應該冇乜珠送到俾佢隻新古,我覺得最緊要你唔好出咁多機就會易攻,同埋你有白nu正常好易屈得死新古架喎

舊 03-22-18, 02:28 PM   #12273
ShinDou

今次真係超多人衝1百萬喎唔知點解,排成5千7

最尾果張紅飛得12妹報喪,鬥滅好似都有用,夠快夠力

舊 03-22-18, 02:44 PM   #12274
J+1
望過黎呀!!!!!!

我都好奇點解多左咁多w平時都係100萬都好似係1,2千左右...
由手機版發出
舊 03-22-18, 05:28 PM   #12275
J+1
望過黎呀!!!!!!

白奶偽娘

https://twitter.com/srw_xomg/status/...994564096?s=19
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:20 PM

手機版 | APP版