Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-30-17, 10:45 PM   #301
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
兵捉賊真係夠晒公平

舊 04-30-17, 10:48 PM   #302
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
兵捉賊真係夠晒公平
根本冇乜可能捉得哂
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:23 PM   #303
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
挑親200CC 三星都會玩到EQ低下

舊 04-30-17, 11:57 PM   #304
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
打街場唔逃走根本好難第一
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 01:15 AM   #305
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
岩岩同個直播youtuber玩左晚,感覺好正
由手機版發出
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 02:05 AM   #306
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: newlife2010 查看文章
岩岩同個直播youtuber玩左晚,感覺好正
由手機版發出
應該是葉問吧?

玩左場冇道具戰發覺很多場地未玩好輸很多,現在專心研究計時賽玩好D賽道(起碼要打低哂任記d鬼車先)
不過150cc同200cc又是兩樣野黎....攪左150cc先XD

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 05-01-17 02:11 AM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 02:43 AM   #307
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 02:45 AM   #308
忍者

200cc打晒3星應該online可以一戰喇掛??
宜家打淨頭4個盃...

舊 05-01-17, 02:57 AM   #309
新月
Game Master

引用:
作者: 忍者 查看文章
宜家打淨頭4個盃...
200CC三星應該係3000 rank左右掛
舊 05-01-17, 09:13 AM   #310
野良猫
肥倫

引用:
宜家打淨頭4個盃...
始終兩樣嘢嚟
盃賽極其量只係ONLINE嘅EASY難度
制咗都只係制咗條個CC而唔係啲人

ONLINE有好多連技單機係食唔到
同埋單機AI都唔係個個彎甩尾,佢只係開老金用後追加速
舊 05-01-17, 10:10 AM   #311
新月
Game Master

所以話要實戰
好似星星咁,你gp帶頭唔會有星星
你落後星衝,你會唔慣
舊 05-01-17, 10:22 AM   #312
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: 新月 查看文章
所以話要實戰
好似星星咁,你gp帶頭唔會有星星
你落後星衝,你會唔慣
講得啱,打online落後中比好多好道具你
反而唔識用或用錯時機,死得仲快

舊 05-01-17, 11:09 AM   #313
新月
Game Master

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
講得啱,打online落後中比好多好道具你
反而唔識用或用錯時機,死得仲快
150cc 開星星飛街
舊 05-01-17, 01:21 PM   #314
野良猫
肥倫

200CC最後一圈啲AI老金開到呢…
睇住佢加速飛住過彎完全唔駛刹車
舊 05-01-17, 01:43 PM   #315
新月
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
200CC最後一圈啲AI老金開到呢…
睇住佢加速飛住過彎完全唔駛刹車
而家我飄移過所有灣,但要慢慢逐個試
同埋唔知會唔會快定慢左,但線位望落係好靚
我係走內線
舊 05-01-17, 02:46 PM   #316
野良猫
肥倫

EQ達負數情況下搞掂200CC,平生有機會都唔想再玩200CC
舊 05-01-17, 03:34 PM   #317
忍者

引用:
EQ達負數情況下搞掂200CC,平生有機會都唔想再玩200CC
基本上頂完最後三個盃
我玩返前面個D都係restart一至兩次就搞掂,有D仲可以一次過

宜家已經慣左BRAKE住甩尾

舊 05-01-17, 03:38 PM   #318
新月
Game Master

引用:
基本上頂完最後三個盃
我玩返前面個D都係restart一至兩次就搞掂,有D仲可以一次過

宜家已經慣左BRAKE住甩尾
要慢慢調教,好好用
舊 05-01-17, 07:23 PM   #319
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
我想問下200CC杯下邊D星係點先開到?
我拎第1都係得一粒

舊 05-01-17, 07:28 PM   #320
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
200CC 好似用細6 好似易D

舊 05-01-17, 07:38 PM   #321
野良猫
肥倫

引用:
作者: kyo353 查看文章
我想問下200CC杯下邊D星係點先開到?
我拎第1都係得一粒
全部賽道第一
舊 05-01-17, 07:55 PM   #322
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
全部賽道第一
哦, 咁暫時都係無視算

舊 05-01-17, 08:16 PM   #323
野良猫
肥倫

引用:
作者: kyo353 查看文章
哦, 咁暫時都係無視算
提一提完成後可以拎到金色嘅金屬瑪叔
舊 05-01-17, 10:02 PM   #324
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
返咗外家幾日,狂煲馬車,依家26XX COINS,
金MARIO金KART金WHEEL全三星都齊晒了,
應該只差10000 COINS金翼。
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
200CC 好似用細6 好似易D
200CC我用甲蟲車,高速唔快但開車好快有用,因為成日都大混戰。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 05-01-17 10:05 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 11:20 PM   #325
忍者

終於搞掂200CC三星....
用蛋車細轆...

引用:
作者: 阿聰 查看文章
返咗外家幾日,狂煲馬車,依家26XX COINS,
金MARIO金KART金WHEEL全三星都齊晒了,
應該只差10000 COINS金翼。

200CC我用甲蟲車,高速唔快但開車好快有用,因為成日都大混戰。
咁快根本冇用
個個大灣都要收油

此篇文章於 05-01-17 11:34 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SELL] 3DS 美版 Mario kart、3D Mario land $100@ middledragon 買賣專區 3 04-04-16 03:59 PM
[3DS] Mario Kart 7 | 已售 | Here We Go ! W!LL 手提遊戲機討論版 856 09-24-12 09:36 PM
[PS2]Bomberman Kart DX圖片,4/15發售 neo2046 電視遊戲討論版 20 03-27-04 12:35 AM
[GBA]Super Mario Advance 4+逆轉裁判3+Mario Kart新作?? 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 05-13-03 03:39 AM
Mario Kart.................... neo2046 手提遊戲機討論版 15 01-03-03 09:49 AM

現在的時間是 09:52 PM

手機版 | APP版