Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-09, 10:54 PM   #376
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
亜美問実乃梨罪惡感消失了嗎.
有咩意思?

舊 01-23-09, 01:00 AM   #377
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
亞美美完全路人…
會長篇而家個end都可以叫收貨

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 01:54 AM   #378
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
老老實實,睇老虎做會長好玩過北村做

舊 01-23-09, 01:58 AM   #379
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
對於未追哂小說的我來說 已經算改篇得不錯 完全可以收貨 有D夾硬將小說所有劇情加入去可以仲會有違和感(當然只限現在 唔難保遲D追哂套書之後的感想會一樣)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 02:06 AM   #380
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
今集好青春好燃
以為事件會告一段落時突然黎場pk大戰
真係峰迴路轉
會長走好

引用:
作者: Gallardo 查看文章
有咩意思?
估計
實乃梨喜歡左龍兒
佢覺得老虎本身都係喜歡龍兒
所以一直都回避對龍兒既感情
同好友喜歡上同一個人所以有罪惡感
後來睇到幅相知道老虎其實喜歡北村
亞美看穿實乃梨心意所以話罪惡感消失

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 02:15 AM   #381
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
梗係老虎做會長好la

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-09, 09:27 AM   #382
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
梗係老虎做會長好la
咁就相當超展開吧

舊 01-24-09, 11:09 AM   #383
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: Asurada 查看文章
咁就相當超展開吧
北村做會長,唔會搵D朋友做佢班子咩

到底之後大河會點,最估唔到係北村竟然係咁樣鐘意會長-_-

此篇文章於 01-24-09 11:18 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 01:01 PM   #384
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
今集好青春好燃
x2

有d位好感動睇到我眼濕濕

後面打個場d作畫好似變左第2套動畫咁
tiger把長木刀竟然可以收係背脊???

此篇文章於 01-24-09 01:06 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 01:47 PM   #385
dreamfb
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
之係會追到/過小說進度?
基本上睇完第16話之後直接睇小說第7期就可
dreamfb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 11:13 PM   #386
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
竟然咁快講到聖誕節,第7期我今日先買

套野啲質素真係好唔穩定,今集又好番啲
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 11:23 PM   #387
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: weinky 查看文章

質素雖然時好時差
但劇情做得好好

今日我買左第一期開始看
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-09, 11:31 PM   #388
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
質素雖然時好時差
但劇情做得好好

今日我買左第一期開始看
同志~~一起追看吧~~~

(話說...呢套野係澳門屬於長期冇貨 真係咁好賣...??)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 12:23 AM   #389
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Gallardo 查看文章
有咩意思?
実乃梨一直誤會老虎對龍兒有野?
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 01:02 AM   #390
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Qe1 查看文章
実乃梨一直誤會老虎對龍兒有野?
yes,但小說內是隱線
今集改得唔錯,但到老虎vs會長.......?天元突破嗎
同到ed後才出明信片..........?00嗎
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 01:06 AM   #391
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
睇完今集心都涼埋 yeah

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 01:57 AM   #392
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:

第7期係繁體版?

岩岩去左馬鞍山"暈起"都唔見有
舊 01-25-09, 01:44 PM   #393
weinky
Crazy Gamer

引用:
作者: Van仔 查看文章
第7期係繁體版?

岩岩去左馬鞍山"暈起"都唔見有

你都係馬鞍山人?
個間雲起出書好慢,自從味千附近個間雲起摺咗都已經出番信和買書
舊 01-25-09, 03:01 PM   #394
Van仔
Game Master
輸了就課金..

引用:

你都係馬鞍山人?
個間雲起出書好慢,自從味千附近個間雲起摺咗都已經出番信和買書
以前係個邊返工囉 好彩有本幸運星,唔係真係白行,咁搞我返去天恆買書好囉,個邊9折仲要好多神怪書
舊 01-26-09, 04:47 PM   #395
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
北村食唔到會長

実乃梨x阿美醬x龍兒x釘宮

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-09, 04:04 PM   #396
weinky
Crazy Gamer

睇完第7期,各人關係更加微妙,已經唔知動畫會點做落去

仲有重睇番上集個予告,睇嚟會出現第7期小說彩頁入面令人不堪入目嘅畫面
舊 01-27-09, 06:40 PM   #397
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
睇完第7期,各人關係更加微妙,已經唔知動畫會點做落去

仲有重睇番上集個予告,睇嚟會出現第7期小說彩頁入面令人不堪入目嘅畫面
其實我最想結局係5個人畢業後依然係好友
龍兒同老虎可以維持到好似家人的關係
溝唔溝到已經唔重要

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-09, 07:58 PM   #398
小忍~~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 代官 查看文章
其實我最想結局係5個人畢業後依然係好友
龍兒同老虎可以維持到好似家人的關係
溝唔溝到已經唔重要
即係龍兒多左個妹~
龍虎一家親~~
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-09, 10:56 AM   #399
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
上集轉左op,ed未?
見到已經有op,ed2既?
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-09, 04:45 AM   #400
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
終於轉OP2 ED2

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[動畫] 高畑 勲「かぐや姫の物語」2013年秋公開決定丨ジブリ「もののけ姫」と「猫の恩返し」が12月4日にBD化 money 日本動漫畫討論版 65 06-24-15 08:47 AM
BD 播放 capture 圖 jaycom 手機資訊/電腦軟硬討論 16 09-11-11 06:43 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 06:39 AM

手機版 | APP版