Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
Alpha2 12:38 PM 02-21-18

赤兵尉SETH 01:02 AM 03-28-18
Juri cos SM裝Morrigan咪仲夾...
點解要貧乳...OTZ

忍者 02:07 AM 03-28-18
因為呢隻係リリス
wing 08:13 AM 03-28-18

無野好講.
暗黑騎士 01:22 PM 03-28-18
幾好口Y, 剩買DLC唔洗買冷飯GAME, 支持還保
ComeLOLoh 04:03 PM 03-28-18
作者: 赤兵尉SETH:
Juri cos SM裝Morrigan咪仲夾...
點解要貧乳...OTZ
但Game好似重來未出過{SM裝Morrigan}

之前d風林火山我已經miss左其中一粒。
個幾件 Costume 我可以無視…無緣…
邊得閑成日check住打challenge,又要FM
赤兵尉SETH 05:36 PM 03-28-18
作者: ComeLOLoh:
但Game好似重來未出過{SM裝Morrigan}

之前d風林火山我已經miss左其中一粒。
個幾件 Costume 我可以無視…無緣…
邊得閑成日check住打challenge,又要FM
扭旦個款未出過, 但都係官方野
風林火山我剩係miss左JOE一粒, 因為撞MHW發售日
但FM真係用得好快, 依家每週有3~4件衫要打, 每件2500FM
每週challenge最多派得3500左右, 賺FM隻金兵好似只出過一次

luffy1734 01:16 PM 03-30-18
請問點先有Morrigan用
wing 08:05 PM 03-30-18
作者: luffy1734:
請問點先有Morrigan用
Pc, mod
赤兵尉SETH 06:34 PM 04-04-18
以為4月1玩野...意然真係出...真係有人會訂...?

同埋出左03.020Update...

https://www.e-capcom.com/shop/g/gC00002245/

wing 08:04 PM 04-04-18
作者: 赤兵尉SETH:
以為4月1玩野...意然真係出...真係有人會訂...?

同埋出左03.020Update...

https://www.e-capcom.com/shop/g/gC00002245/
咩4月1?
赤兵尉SETH 01:02 AM 04-05-18
作者: wing:
咩4月1?
愚人節個日公佈話出board game, 主角係ED
仲話要搞競賽, 同整左好多故事同週邊

https://www.eventhubs.com/news/2018/...ight-now-free/
ComeLOLoh 03:34 AM 04-12-18

赤兵尉SETH 12:11 AM 04-17-18
操虫棍...?

赤兵尉SETH 12:14 PM 04-17-18
CV 上坂すみれ

ComeLOLoh 12:54 PM 04-17-18
兩個都單眼睇野…d頭髮擋住
wing 01:01 PM 04-17-18
兩個都單眼睇野…d頭髮擋住
唔講以為係billy kane個徒弟
赤兵尉SETH 01:42 PM 04-17-18
billy招式華麗好多, 呢件動作好生硬, 尤其個CA
可能係完美主義設定, 固意唔更花巧...
Rance 02:13 PM 04-17-18
用支棍扮鎗射氣好低B...
holsety 06:35 PM 04-17-18
顏值可否日系向。。件件都mhw
ComeLOLoh 06:42 PM 04-17-18
作者: wing:
唔講以為係billy kane個徒弟
我覺得似Rolento
HAKAIDER 11:44 PM 04-17-18
有好多動作同GGX VENON 好似

但氣勢同耍帥度差好多.............
wing 09:15 AM 04-18-18
我覺得似Rolento
你咁講又似喎
Alpha2 02:00 PM 04-18-18
Falke 技能介紹

http://game.capcom.com/cfn/sfv/promotion/falke
赤兵尉SETH 02:07 PM 04-18-18
動作設計真係好差...樣又唔好睇

第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面