Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-08-07, 10:57 PM   #101
firegun
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDben520
ha唔好意思..

firegun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-07, 06:50 PM   #102
firegun
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDben520
岩岩爆左normal
最尾大佬果度左好多次先知要去同佢隻秋= =
次次打左佢一次之後係咁揾野執= =
爆左先得35個寶藏

隻Game好正...好似睇戲咁!!!
尤其個ending真係好拍戲feel !!!
強烈希望有下集....

firegun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-07, 08:28 PM   #103
LKC
God of Gamer

註冊日期: Nov 2006
爆了Ratchet and Clank
今晚玩依隻了~!!!
引用:
作者: nefrezx 查看文章
會, 但儲黎係冇咩意思
爆左兩次我都係得46/60個寶物, 投降了
GameWeekly今期有攻略--寶物位置(上)(分上下期)
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 01:14 AM   #104
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: LKC 查看文章

GameWeekly今期有攻略--寶物位置(上)(分上下期)
謝情報,寶物位置攻略o岩用
我差4個就齊寶了
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 05:30 PM   #105
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
日版已出, 388, 未買既朋友可以入手
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-07, 09:11 PM   #106
LKC

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
日版已出, 388, 未買既朋友可以入手
好景日版~$358~
舊 12-11-07, 03:44 AM   #107
Pinta
Junior Member

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDPintaKong
XBox Live GamertagPinta Kong
!請問各位隻Game full version係唔係support DTS 5.1 surround ?

我download左個demo有DTS 同Dolby Digital output !

仲有現時行版冇貨 , 日版同美版仲有冇貨賣呢 (<大約幾錢呢?),好想買呀 !

唔該

此篇文章於 12-11-07 03:46 AM 被 Pinta 編輯。 原因: adjust
Pinta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-07, 02:25 PM   #108
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
係game度有option揀DTS/DD5.1
第一次玩game可以好似睇戲咁可以揀DTS/DD5.1

舊 12-11-07, 05:44 PM   #109
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
日版出唔出到中文字??英文語音??
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-07, 05:46 PM   #110
KUTAR#

引用:
作者: Pinta 查看文章

仲有現時行版冇貨 , 日版同美版仲有冇貨賣呢 (<大約幾錢呢?),好想買呀 !

唔該
聽聞今日會有行,不過數量之少……a

如果可以就買行啦,多數比日/美版平嘛……
舊 12-12-07, 07:50 AM   #111
LKC

PS3《Uncharted : Drake's Fortune》全61個宝箱收集攻略
http://www.levelup.cn/news/NewsDetai...11/25051.shtml
舊 12-12-07, 12:43 PM   #112
REDCHASER
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
Chapter 18 now, monsters seems quite strange in this game.

Hope can finish game within this week.
REDCHASER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-07, 05:09 AM   #113
Pinta

引用:
作者: westpat 查看文章
係game度有option揀DTS/DD5.1
第一次玩game可以好似睇戲咁可以揀DTS/DD5.1
Thanks for info westpat !
舊 12-14-07, 05:11 AM   #114
Pinta

Red face

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
聽聞今日會有行,不過數量之少……a

如果可以就買行啦,多數比日/美版平嘛……
everywhere no stocks ! 好想玩ar !
舊 12-18-07, 04:17 PM   #115
new14

註冊日期: Dec 2007
唔好意思呀,想問個問題呀,我打到第15關睇到個蔓藤,但就點都搵唔到路上呀,請大家幫忙,隻game真係好正呀,我都好鐘意打,但因太無時間啦,打咗成個星期都係打到呢到,但搵路都搵咗我二日啦!(太渣啦~~~)唔該幫幫忙呀!
new14 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-07, 04:35 PM   #116
王小虎

註冊日期: Apr 2002
唔知點解開唔到那些"隱藏片段/服飾開啟方法",已經爆左"困難難度"。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-07, 08:49 PM   #117
KUTAR#

引用:
作者: 王小虎 查看文章
唔知點解開唔到那些"隱藏片段/服飾開啟方法",已經爆左"困難難度"。
要快速的按bbb
我已經開曬了……
舊 12-19-07, 12:29 AM   #118
LKC

爆了 easy
再玩多次-普通先得~
又係350/1000
舊 12-20-07, 10:37 AM   #119
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
o岩o岩玩到 chapter 4,隻 game 真係唔錯,完全感覺唔到 loading 時間

我玩得好屎,成日跌死...

舊 12-20-07, 01:21 PM   #120
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
睇左少少大家講對呢隻有d興趣
出面而家有冇貨呀?英文定日文語言
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 01:26 PM   #121
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
呢隻game好好玩
不過有啲地方好難玩
我而家去到"一場激烈鬥爭"呢個chapter,班人超麻煩
而家玩緊easy都覺得好難打佢地,死幾廿次
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 07:10 PM   #122
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
打爆了,用咗兩日時間,真係好好玩,畫面又靚
不過後期啲怪物真係好恐怖,嚇到我死
呢隻game衰就衰在最尾整啲怪物出嚟,等我意為唔會恐怖嘅添=.=

同埋佢連聲效都做得好真,如果附近有榴彈爆的話會wewe聲,好似真係自己聽唔到聲咁,好鬼真實
亦令我超憎啲擲手榴彈同射榴彈嘅人,成日搞到wewe聲好討厭
我諗如果隻game無整到呢啲effect我都唔會咁投入

有無人知個主角會唔會有得著返佢地原稿設定嘅紅白色衫
我覺得靚過而家呢件好多
其實呢...
唔知點解我成日覺得開頭個阿伯會係最後大佬,個樣奸到死
點知竟然係好人,同埋最後大佬竟然係一個初時意為係ke喱啡嘅人,真係幾出乎意料

此篇文章於 12-20-07 08:58 PM 被 pakchi70 編輯。
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-07, 07:19 PM   #123
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: pakchi70 查看文章
打爆了,用咗兩日時間,真係好好玩,畫面又靚
不過後期啲怪物真係好恐怖,嚇到我死
呢隻game衰就衰在最尾整啲怪物出嚟,等我意為唔會恐怖嘅添=.=

同埋佢連聲效都做得好真,如果附近有榴彈爆的話會wewe聲,好似真係自己聽唔到聲咁,好鬼真實
亦令我超憎啲擲手榴彈同射榴彈嘅人,成日搞到wewe聲好討厭
我諗如果隻game無整到呢啲effect我都唔會咁投入

有無人知個主角會唔會有得著返佢地原稿設定嘅紅白色衫
我覺得靚過而家呢件好多
其實呢...
唔知點解我成日覺得開頭個阿伯會係最後大佬,個樣奸到死
點知竟然係好人,同埋最後大佬竟然係一個初時意為係咖喱啡嘅人,真係幾出乎意料
你都好快手吓

舊 12-20-07, 07:57 PM   #124
LKC

引用:
作者: 打機之人 查看文章
睇左少少大家講對呢隻有d興趣
出面而家有冇貨呀?英文定日文語言
行版,
英文語音,
中英文字幕/介面
舊 12-21-07, 06:17 PM   #125
林柏淇
Game Master
初心者

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsiuhouse
XBox Live Gamertag
請問pass o左既寶物攞唔攞得返?

林柏淇 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Uncharted: Drake's Fortune(前稱Naughty Dog) [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 474 08-02-11 12:00 PM

現在的時間是 06:02 AM

手機版 | APP版