Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-03-07, 11:58 PM   #76
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: nefrezx 查看文章
你個mon有事?
唔知
應該唔係個mon有事
玩其他game冇問題……

類似frame drop果種 a
(玩WE08都有……)
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-07, 12:01 AM   #77
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
引用:
真係咁難? 我 hard-mode玩緊CH15了!

你個mon有事?
想嘔, 頂唔順
過左即停

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-07, 12:18 AM   #78
GAOGAIGAR
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDgaogaigar555
XBox Live Gamertaggaogaigar555
圖書館個迷點解

是星的眼淚 閃著未完的心願
幸福還末來 眼裏滿是藍色的思念
末完的期待 彷彿你我夜空中約定了..........記住
GAOGAIGAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-07, 12:21 AM   #79
KUTAR#

引用:
作者: GAOGAIGAR 查看文章
圖書館個迷點解
睇番書仔,四尊石像分別係四位聖人的名稱
將四尊石像所面向的方面match番本書仔入面所記載的名稱就ok
舊 12-04-07, 12:24 AM   #80
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
圖書館個迷點解

照住本書所寫,每個石像向東南西北四個方向。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-07, 12:33 AM   #81
GAOGAIGAR

XBox Live Gamertaggaogaigar555
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
睇番書仔,四尊石像分別係四位聖人的名稱
將四尊石像所面向的方面match番本書仔入面所記載的名稱就ok
我都唔係好明

舊 12-04-07, 12:37 AM   #82
KUTAR#

引用:
我都唔係好明
嗯,舉例:
"Mark"呢個名係E(東面)
就將Mark的石像(鷹)旋轉至面向E
舊 12-04-07, 12:47 AM   #83
GAOGAIGAR

引用:
嗯,舉例:
"Mark"呢個名係E(東面)
就將Mark的石像(鷹)旋轉至面向E
都係唔得

舊 12-04-07, 12:49 AM   #84
KUTAR#

引用:
都係唔得
會唔會攪錯左/漏左D野,一定得嫁喎
有冇攪錯D石像的名稱?
Luke係天馬
Mark係鷹
John係羊

我記得地板上有一個方面係變左O
唔好以為冇野喎……照代番NESW方向就得嫁啦……
慢慢試啦……

此篇文章於 12-04-07 12:54 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 12-04-07, 01:00 AM   #85
GAOGAIGAR

引用:
會唔會攪錯左/漏左D野,一定得嫁喎
有冇攪錯D石像的名稱?
Luke係天馬
Mark係鷹
John係羊

我記得地板上有一個方面係變左O
唔好以為冇野喎……照代番NESW方向就得嫁啦……
慢慢試啦……
得左
唔該晒

舊 12-04-07, 01:46 AM   #86
wongja0708

抖左陣, 又玩到15CH 了
個故事都幾引人入性

舊 12-06-07, 01:03 AM   #87
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
我想問下d成就分同寶物爆機後會唔會繼承架

舊 12-06-07, 01:05 AM   #88
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
會, 但儲黎係冇咩意思

爆左兩次我都係得46/60個寶物, 投降了

此篇文章於 12-06-07 01:07 AM 被 nefrezx 編輯。
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 02:00 AM   #89
wongja0708

引用:
會, 但儲黎係冇咩意思

爆左兩次我都係得46/60個寶物, 投降了
打尾關打左N 次, 爆左之後呢d game 按例封印
不過$362買到隻咁OK 既game, 好好~

舊 12-06-07, 09:46 AM   #90
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: wongja0708 查看文章
打尾關打左N 次, 爆左之後呢d game 按例封印
不過$362買到隻咁OK 既game, 好好~
你邊到買咁平, 我買個時都要388
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 01:06 PM   #91

bug:

http://www.youtube.com/watch?v=J-XWj6Ht3lc

咁樣死法你見過未

http://www.youtube.com/watch?v=rsSoCUbngQo

隻怪物死咗典下典下, 呢的係未叫做迴光反照呀

此篇文章於 12-06-07 01:09 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 01:43 PM   #92
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
bug:

http://www.youtube.com/watch?v=J-XWj6Ht3lc

咁樣死法你見過未

http://www.youtube.com/watch?v=rsSoCUbngQo

lol
死啦....我好怕玩scary 野...見到隻野...唔知好唔好玩落去好

舊 12-06-07, 02:02 PM   #93
chinsai
Game Master

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDchinsai86
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
bug:

咁樣死法你見過未

XDDD 我試過第一個bug
chinsai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 02:06 PM   #94
nefrezx

條屍係到震我試過兩次

亦試過係追直升機個關, 係樓梯跌落黎會維持行樓梯個姿勢

==============

uncharted 美國第2個禮拜都係賣得63,568 (vgc參考數字),
又一隻PS3好game冇好報

此篇文章於 12-06-07 02:26 PM 被 nefrezx 編輯。
舊 12-06-07, 03:53 PM   #95

引用:
條屍係到震我試過兩次

亦試過係追直升機個關, 係樓梯跌落黎會維持行樓梯個姿勢

==============

uncharted 美國第2個禮拜都係賣得63,568 (vgc參考數字),
宜家識貨之人少之有少, 反而個的係咁濫出續作, 真係..........
睇下隻真三五, 除咗的畫面靚咗之外, 多咗的動作, 感覺上真係無也驚喜, 反而係呢隻Game 動作好似真人一樣, 侮一下動作做得好仔細

宜家玩得上手真係唔多, 最近比到驚喜太多數都係wii game, 好似寶島Z, mario galaxy, no more hero , dewy's adventure
舊 12-06-07, 08:38 PM   #96
Ninstation
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDHupyi
引用:
希望係慢熱啦!你睇集Motorstorm現在都已經賣佐90萬
Ninstation 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 08:44 PM   #97
KUTAR#

第二個bug我中過

個bug發動時,條屍好似震蛋咁震來震去
仲要不停震出聲,幾得意
舊 12-06-07, 09:20 PM   #98
firegun
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDben520
頭先打到去發電廠果度.....除左以前細個打bio harazrd同埋打bio reamke 之外未試過咁驚=.=
間發電廠黑mama咁....幾鬼恐怖.....
夜d熄晒燈打應該仲正... 好鬼刺激....!!!
e隻真係ps3用家必入game...

此篇文章於 12-08-07 10:55 PM 被 firegun 編輯。
firegun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-07, 09:32 PM   #99
nefrezx

樓上小心用字, 某A君好留意PS3 post的

<---- 被佢抽過後腳的人
舊 12-07-07, 12:47 AM   #100
wongja0708

引用:
作者: firegun 查看文章
頭先打到去發電廠果度.....除左以前細個打bio harazrd同埋打bio reamke 之外未試過咁驚=.=
間發電廠黑mama咁....幾鬼恐怖.....
夜d熄晒燈打應該仲正... 好刺激....!!!
e隻真係ps3用家必入game...
喂... 天台玩打緊仗你就唔好爆.. 啦
呢個quote 幫你del 左, 你要識做

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Uncharted: Drake's Fortune(前稱Naughty Dog) [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 474 08-02-11 12:00 PM

現在的時間是 04:45 AM

手機版 | APP版