Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 66 106 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 126 166 216 616 1116  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鐵之侍 03:11 PM 08-28-15
黑吾王的寶具強在於除了對弓系外都能做成大傷害,反而吾王是除了LANCER外對其他的傷害是明顯不及
蛋撻王子 03:21 PM 08-28-15
尋日心血來潮轉左用虛數魔術..
其實自己用落好唔慣

但頭先登入既時候見到有8XX友情點..
之前從來好少睇呢樣野

唔通咁樣真係吸友情點多好多?
咁如果我有day中到寶石翁既話咪可以再多d...?
T.K. 03:28 PM 08-28-15
一般打料必定選寶石的
神風@AMD 03:29 PM 08-28-15
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情
gingq7 03:30 PM 08-28-15
現在個個都係刷曜日, 虛數吸友點係好過天之晚餐,
我主攻係B叔 (3紅卡), support最大用途係第3 round清場, 而天之晚餐係好難儲到np 100
小嘉 03:32 PM 08-28-15
我真貞德跟本連友情都無
等緊營運比個機會我中黑SABER
蛋撻王子 03:36 PM 08-28-15
作者: 神風@AMD:
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情
唉 呢D只能夠羡慕而已
依家個情況就好似PAD中唔到紅奧一樣
gingq7 03:42 PM 08-28-15
作者: 小嘉:
我真貞德跟本連友情都無
等緊營運比個機會我中黑SABER
咁我貞德+寶石都仲每日有幾百友點既....
上次我轉用巴叔+寶石,果日得番幾十...

edit: 我等緊type-moon ace張禮裝翻身, 據聞係使用者和被用者大家都分到+75友點, 而且唔駛放係隊長位
z96282424 03:47 PM 08-28-15
作者: 神風@AMD:
某人 黑s 用寶石翁

每日友情以千位數咁升
而家好似幾萬友情
我要更正, 係一日一萬...
而家有11萬友情
鐵之侍 03:55 PM 08-28-15
作者: gingq7:
咁我貞德+寶石都仲每日有幾百友點既....
上次我轉用巴叔+寶石,果日得番幾十...

edit: 我等緊type-moon ace張禮裝翻身, 據聞係使用者和被用者大家都分到+75友點, 而且唔駛放係隊長位
友情點+75(現在是+1)的禮裝只要隊中其中一個人裝就可以了,大可以給寶具沒什麼用或本身np升得快的人裝
朔望~ 04:32 PM 08-28-15
作者: 鐵之侍:
友情點+75(現在是+1)的禮裝只要隊中其中一個人裝就可以了,大可以給寶具沒什麼用或本身np升得快的人裝
以!?
咁我裝比學妹先
T.K. 05:32 PM 08-28-15
有j得的話,中b狐都好架,包回8000血
B狐升np都好快
MoegenNagi 05:38 PM 08-28-15
等船貨www
雷火武 08:46 PM 08-28-15
今日去信和一落電梯個間,見到type moon ace 賣350蚊。兩個鍾後再去睇,賣450蚊。到底係我睇錯定真係短短時間就加左100蚊呢
傑斯特 09:00 PM 08-28-15
呢間同CD舖一向都炒慣呢類書
然後仲係會set到個價貴到無人買擺到過埋期
T.K. 09:16 PM 08-28-15
咁既價錢,走去買石打料打到你嘔白泡
五十抽都唔知有無一張金肥
T.K. 09:30 PM 08-28-15
作者: 雷火武:
串刺谷到50
但唔知乜關有basaka銀棋
其實有無攻略網站有講
寶具lv2

吾王acc,打料都係黑吾、三公了……
rfdingo 09:41 PM 08-28-15
作者: T.K.:
有j得的話,中b狐都好架,包回8000血
B狐升np都好快
貞德 + B狐的表示
一不留神,B狐就偷懶退場了

不過B系都係少Art,我最後都裝寶石比佢算
T.K. 09:45 PM 08-28-15
下,我之前吾王b狐都好堅強喎
B狐art打三下,加相當多
朔望~ 10:24 PM 08-28-15
賢狐a卡都唔少

所以打肥我用b狐好用過b叔
小嘉 11:23 PM 08-28-15
本身自己訂番黎都只不過係92蚊...
神風@AMD 12:41 AM 08-29-15
作者: z96282424:
我要更正, 係一日一萬...
而家有11萬友情
is over nine thousand!!!
舊款探測器出唔到咁多個位打少左個0 (已爆
rfdingo 01:12 AM 08-29-15
作者: T.K.:
下,我之前吾王b狐都好堅強喎
B狐art打三下,加相當多
作者: 朔望~:
賢狐a卡都唔少

所以打肥我用b狐好用過b叔
B狐卡面天生就是1Q1A3B
不過出幾多Art卡咪又隨機

B叔只係打大佬有著數(如日曜日 5萬8一砲過,B叔30左右就做到

B狐就清全體爽~不過掛過幾日無友情咁滯,收埋自己丁算

其實隨住大家lv 高 d人晚成既成左型,打全體都高攻後,先覺得B叔無咁實用者
stamenccy 01:42 AM 08-29-15
唔到你唔信既都市傳說...
希望下星期二打金像可以順順利利喇

T.K. 01:44 AM 08-29-15
打肥一次寶具夠
b狐一張紅都6000,吾王70都係多唔過好多
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 16 66 106 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 126 166 216 616 1116  ... 最後

返回主題版面