Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-02, 12:49 PM   #1
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

註冊日期: Jan 2002
2004歐洲國家盃外圍賽討論區

euro2004外圍賽...沒topic談?
XXX之友/討論區又沒有人出POST...
難道大限...
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 12:59 PM   #2
Samuel
God of Gamer
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
我無睇到 所以無野講
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 01:07 PM   #3
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
Re: 2004歐洲國家盃外圍賽討論區

引用:
Originally posted by koyasu :
euro2004外圍賽...沒topic談?
XXX之友/討論區又沒有人出POST...
難道大限...
依家講都未遲

個Topic名比我改左

舊 10-13-02, 01:16 PM   #4
koyasu
地獄領隊侯利亞

england又贏波,老野一個可能很傷心
舊 10-13-02, 01:22 PM   #5
Samuel
我想...

引用:
夠我對意大利傷心 又和啦.....
舊 10-13-02, 01:23 PM   #6
<實業家>
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
England 雖然嬴波, 但打得一無事處.
攻唔得, 守唔得.
我覺得艾歷臣唔應該俾碧咸打自由中場. 佢咁打法真係唔掂.以前就無中場無人打, 而家England 都好左好多啦. 我睇左尋晚場波發現佢成日同d隊友重疊左個位, 又忽左忽右. 好似唔係咁好, 搞到右邊無哂攻勢, 仲無埋佢d傅人球.

好奇怪, 尋日換3個球員都係利物浦球員. 侯利亞會好多謝.

<實業家> 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 01:51 PM   #7
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
冇睇..........
噢.......意大利和左波......
英格蘭一直都唔睇好...........
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 08:49 PM   #8
koyasu
地獄領隊侯利亞

一日有w?nger和h?ullier,england沒可能好......
舊 10-14-02, 04:08 AM   #9
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by <實業家> :
England 雖然嬴波, 但打得一無事處.
攻唔得, 守唔得.
我覺得艾歷臣唔應該俾碧咸打自由中場. 佢咁打法真係唔掂.以前就無中場無人打, 而家England 都好左好多啦. 我睇左尋晚場波發現佢成日同d隊友重疊左個位, 又忽左忽右. 好似唔係咁好, 搞到右邊無哂攻勢, 仲無埋佢d傅人球.

好奇怪, 尋日換3個球員都係利物浦球員. 侯利亞會好多謝.
唔係多數一換就換d同球會既試陣??
上次對葡萄牙下半場都係換左幾個列斯
其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 10:08 AM   #10
boy
bye~~

唉....
點解Trapattoni重可以繼續教意大利架!!!!!!!!!!!!!
打得勁差....守唔得,攻又唔得~~~

搵番Zoff教啦

舊 10-14-02, 12:48 PM   #11
Magic Q
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
自從分組賽由九組變為十組之後,外圍賽已經冇以前咁激烈...

講返意大利,其實我都認為查柏東尼唔太識合做教練
Magic Q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-02, 12:53 PM   #12
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by Magic Q :
自從分組賽由九組變為十組之後,外圍賽已經冇以前咁激烈...

講返意大利,其實我都認為查柏東尼唔太識合做教練
佢教球會就勁 國家隊?唉.....
都係0個句搵番索夫啦!!!
舊 10-14-02, 12:54 PM   #13
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by boy :
唉....
點解Trapattoni重可以繼續教意大利架!!!!!!!!!!!!!
打得勁差....守唔得,攻又唔得~~~

搵番Zoff教啦
如果唔係貝魯斯科尼 我諗索夫仲教緊
舊 10-14-02, 12:57 PM   #14
Magic Q
Crazy Gamer

其實以意大利既人腳,根本唔應該踢成咁,我認為佢地既實力應該可以輕易羅歐洲國家盃冠軍
舊 10-14-02, 12:59 PM   #15
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by Magic Q :
其實以意大利既人腳,根本唔應該踢成咁,我認為佢地既實力應該可以輕易羅歐洲國家盃冠軍
世界盃都得呀 (我覺得)

一隊大熱門搞成咁

舊 10-14-02, 01:04 PM   #16
Samuel
我想...

引用:
實力係有 但有好多野會影響到......
舊 10-14-02, 01:11 PM   #17
Magic Q
Crazy Gamer

世界都可以話俾球証累事,但今次我真係唔太睇好佢,以佢地而家既表現,大把歐洲隊好過佢...

話時話,咁次外圍賽都有唔少強隊有危機,瑞典,愛爾蘭,波蘭都有可能下馬
舊 10-14-02, 09:04 PM   #18
老野一個
Ultimate Gamer

引用:
我覺得好開心希望保持到e個水準 (無敵意ga唔好鬧我)
好後悔睇意大利

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 01:58 PM   #19
boy
bye~~

意大利不敵威爾斯!!!!!!!!!!!!!!!!

快d炒左查西呀!!!!!!!!

舊 10-17-02, 03:23 PM   #20
魚伕
Moderator

引用:

唔駛講啦,我諗佢好快會消失
我至恨呢D教練..講明唔會主攻,會踢法保守..
唉..我諗個個都希望享受一場球賽吧,
如果多"多"幾個呢D垃圾教練,世界0既足球就大獲
威爾斯WIN得好 禁樣先可以令一隊球隊醒覺
前場緊迫0既意大利快D返黎啦
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-02, 03:34 PM   #21
Samuel
我想...

引用:

係囉 而家大把理由炒查西佢啦
索夫我等緊你呀!!
舊 10-17-02, 04:02 PM   #22
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我要馬索尼

舊 10-17-02, 05:27 PM   #23
boy