Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 02:30 PM 06-01-16
其實隻野有咩拎?冇特別既話行番主線升那智算
小嘉 03:33 PM 06-01-16
18000 戰力如何戰
darknessmana 05:00 PM 06-01-16
作者: 小嘉:
18000 戰力如何戰
入去朝聖

仲要帶住只可以升到40既那智入去,俾人打一下2700

我宜家3隻79LV+40那智,入場滿必殺bar,再開神劍buff+debuff,都要4turn先打死
小嘉 05:03 PM 06-01-16
作者: darknessmana:
入去朝聖

仲要帶住只可以升到40既那智入去,俾人打一下2700
咁我無咁雞

我25LV被打1500

問題係D記憶好難打升唔到LV
Hawk 08:32 PM 06-01-16
作者: ShinDou:
其實隻野有咩拎?冇特別既話行番主線升那智算
我果度打咗兩次至過到, 隻怪好大力, lv24那智被打1下扣3千幾, 記得帶降嘢神劍打佢, 出金箱裏面5星暗弓一把...
ShinDou 08:44 PM 06-01-16
作者: Hawk:
我果度打咗兩次至過到, 隻怪好大力, lv24那智被打1下扣3千幾, 記得帶降嘢神劍打佢, 出金箱裏面5星暗弓一把...
要跌金箱先有咪好難﹖淨係跌1把﹖

我平時D金箱都係探肥關先有

而家我打SIDE R番D石下次抽特效咋,暫時得5千石
Dyhalt Rushifar 08:47 PM 06-01-16
咁我無咁雞

我25LV被打1500

問題係D記憶好難打升唔到LV
你應該係黑暗咗佢…
正常鍛鍊3紅怪已經打LV25千幾。
Hawk 09:29 PM 06-01-16
要跌金箱先有咪好難﹖淨係跌1把﹖

我平時D金箱都係探肥關先有

而家我打SIDE R番D石下次抽特效咋,暫時得5千石
呀! 我諗我講錯咗, 係打完隻怪行去後面出金箱...
我之後都應該走番去打書, 隻那智都幾易用, 不過哩隻game冇回血技既角色好難做正選...
ShinDou 09:54 PM 06-01-16
作者: Hawk:
呀! 我諗我講錯咗, 係打完隻怪行去後面出金箱...
我之後都應該走番去打書, 隻那智都幾易用, 不過哩隻game冇回血技既角色好難做正選...
即係打1次就OK﹖咁聽日入去打下先

那智第3下好似特別大力,同埋都幾易打到人暗闇,都唔算渣,不過D技真係冇乜用
小嘉 10:21 PM 06-01-16
而家要煩點砌夠18000戰力
大大們有無建議
小嘉 10:22 PM 06-01-16
盡齊都係得16778
ShinDou 10:23 PM 06-01-16
3隻主力裝晒D6星5星,最好武器爆LV,搭隻LV40那智應該夠﹖
小嘉 10:25 PM 06-01-16
3隻主力裝晒D6星5星,最好武器爆LV,搭隻LV40那智應該夠﹖
d 5星全都 30lv

係d 6星未上40

那智得26lv
ShinDou 10:40 PM 06-01-16
d 5星全都 30lv

係d 6星未上40

那智得26lv
唯有谷那智啦,6星如果唔係之前防衛戰狂派4星槌真係唔知點升
Dyhalt Rushifar 12:35 AM 06-02-16
點都係谷那智,LV25中一野3K真係玩毛…
chimchim 02:25 AM 06-02-16
盡齊都係得16778
差小小就升角色等級或升寶石等級吧!
隻紅怪打到既話就不好停,因為佢會跌五六星突破道具
而家總共跌左三粒五星同一粒六星
ShinDou 07:21 AM 06-02-16
岩岩1萬8戰力帶隻LV28那智打左隻紅怪,搭隻唔FD既降野神劍,打完有1萬血,之後走去打大佬爭D死,唔知係咪因為用晒D加降野神劍就咁打既關係,又冇出雷法,定要升隻暗法
小嘉 08:16 AM 06-02-16
有把神劍差好遠
Hawk 09:12 AM 06-02-16
雷法今次冇用, 有練暗法就出啦, 可惜我冇練...
ShinDou 09:48 AM 06-02-16
我而家重新練3個,那智,暗法,暗劍士
Celes 11:26 AM 06-02-16
作者: chimchim:
差小小就升角色等級或升寶石等級吧!
隻紅怪打到既話就不好停,因為佢會跌五六星突破道具
而家總共跌左三粒五星同一粒六星
你打左幾多場? 趺咁多?!
我打左10場左右得1粒5星....
chimchim 12:03 PM 06-02-16
作者: Celes:
你打左幾多場? 趺咁多?!
我打左10場左右得1粒5星....
無數 ,我諗過左一百舖
我由剛49rank等開始打 到現在就快53,暫時成績5粒5 1粒6
Dyhalt Rushifar 01:54 PM 06-02-16
有神快拜
用埋索男都至少要51AP,100次即係…

本身有諗過用雷法上狀,不過黑暗以外屬性全削真係好恐怖…
簡直好似打少個咁
Celes 02:07 PM 06-02-16

好彩我有練開暗, 闇龍女+屍女+那智都幾勁.

下個EV用冰就有人魚妹同探索男.
用火既話我就要由低練起...
Dyhalt Rushifar 02:41 PM 06-02-16
作者: Celes:

好彩我有練開暗, 闇龍女+屍女+那智都幾勁.

下個EV用冰就有人魚妹同探索男.
用火既話我就要由低練起...
人魚妹已經係極限,火法唔開AUTO,在下驚自己忍唔住掟爛部電話…
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面