Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-16, 07:22 PM   #126
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
黃金已經去到500中
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 07:45 PM   #127
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Kello820 查看文章
爆機後會開30個挑戰,但好快就打晒
隻GAME基本全程都係度刷PARTS架喇,無可避免
所以今集多左賞金獵人打其他user既幽靈機應該可以耐玩好多
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 07:50 PM   #128
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
最後日服買左,比509貴少少
主要佢1000機冇閹比較怕實體

爆機後會開30個挑戰,但好快就打晒
隻GAME基本全程都係度刷PARTS架喇,無可避免
ok thank you Ching
咁我應該唔買了
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 07:53 PM   #129
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: HakiK 查看文章
所以今集多左賞金獵人打其他user既幽靈機應該可以耐玩好多
由手機版發出
話晒3代,多野玩過之前好正常
但橫掂都係,點解唔整真PVP,肯定過癮好多

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
ok thank you Ching
咁我應該唔買了
其實點解要問2代,直接玩3唔好咩
===
OKAY,我發現有誤會
我之前個REPLY係講緊2代,因為有D理解錯你第一句話既意思
照之前幾段PV既內容睇,3肯定多野玩過2,但暫時未見有人爆,除左賞金獵人MODE以外都無法詳細

此篇文章於 03-02-16 07:58 PM 被 Kello820 編輯。
Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 08:10 PM   #130
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
黃金全部賣哂:(

舊 03-02-16, 08:14 PM   #131
Eking

註冊日期: Feb 2006
Psv 好多......

舊 03-02-16, 08:18 PM   #132
野良猫
肥倫

引用:
作者: Eking 查看文章
Psv 好多......
證明買P4版係正確選擇
舊 03-02-16, 08:20 PM   #133
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
3代PSV版唔知點
但2代就真係算,奇差

舊 03-02-16, 08:39 PM   #134
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
請問有無朋友知"GPG交換所"個CODE有咩用?
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 09:39 PM   #135
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
其實個合成系統係點?
派生合成?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 10:40 PM   #136
Kello820
Crazy Gamer

忍唔住,問個FD借黎玩住先
仲有廿分鐘

舊 03-02-16, 10:57 PM   #137
野良猫
肥倫

引用:
作者: GP03D 查看文章
其實個合成系統係點?
派生合成?
佢下面咪有寫解釋
一有啲係只升級唔會繼承技能
舊 03-03-16, 12:54 AM   #138
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
想問下件parts下面有d ability要點睇有咩效果?
(就咁寫住ウイングユニット鬼知係咩能力咩Orz

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 01:02 AM   #139
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: reiyaw 查看文章
想問下件parts下面有d ability要點睇有咩效果?
(就咁寫住ウイングユニット鬼知係咩能力咩Orz
後面有數字先係加屬性, 其他都係特殊武器或技能 (好似GN SHIELD/ 龍騎兵)

舊 03-03-16, 01:22 AM   #140
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: Eking 查看文章
後面有數字先係加屬性, 其他都係特殊武器或技能 (好似GN SHIELD/ 龍騎兵)
即係其中好多無任何效果?

舊 03-03-16, 01:47 AM   #141
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: reiyaw 查看文章
即係其中好多無任何效果?
有效果既放心,不過呢次真係偷懶乜都冇寫
D效果我暫時係參考返2代,比如ブレードアンテナ睇返面板效果同2係一樣

舊 03-03-16, 09:01 AM   #142
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
新手路過, 當年打完1之後隻2買唔到日版就無玩到2
而家直接玩3, 想問下之前2個陣單機難唔難刷?
同埋gaf大家會唔會開房一齊打?
新手求carry

舊 03-03-16, 09:16 AM   #143
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ko121314 查看文章
新手路過, 當年打完1之後隻2買唔到日版就無玩到2
而家直接玩3, 想問下之前2個陣單機難唔難刷?
同埋gaf大家會唔會開房一齊打?
新手求carry
都玩過1就唔算新手吧

1和2的分別主要是難度上的分別和 唔抽星星決定能力改成打材料升LV

1經常出現的巨大PG機 力量強 hp高大佬級表現
2間中先出一部 PG 攻擊力低 hp少 都唔知出黎做咩的垃圾

3=1難度,2系統 再加自製零件

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 09:21 AM   #144
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
今蕉6點起身開部PSV入PSN 見到有有GB3 但入面咩都冇
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 09:34 AM   #145
Efreet
Junior Member

註冊日期: Feb 2014
日版港版係咪同一server?
定好似之前咁?Thanks
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 09:35 AM   #146
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: Efreet 查看文章
日版港版係咪同一server?
定好似之前咁?Thanks
2代當時係
日可以邀港
港唔可以邀/見到日
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 09:37 AM   #147
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: pet3 查看文章
都玩過1就唔算新手吧

1和2的分別主要是難度上的分別和 唔抽星星決定能力改成打材料升LV

1經常出現的巨大PG機 力量強 hp高大佬級表現
2間中先出一部 PG 攻擊力低 hp少 都唔知出黎做咩的垃圾

3=1難度,2系統 再加自製零件
3暫時唔覺難玩,STORY一路打緊HARDCORE,久唔久先UPGRADE下部機
而PG暫時比我既感覺係1之下2之上

呢次劇情麻麻地唔太得,睇返2代係咁玩致敬真係贏晒

強化系統呢次整得幾好,終於唔係屈人刷高膠,兼有得自選ABILITY我幾鐘意
不過例牌又衰有BUG,但就冇2代咁堅

仲有BB睇黎冇得自己用,失望

舊 03-03-16, 09:39 AM   #148
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
有效果既放心,不過呢次真係偷懶乜都冇寫
D效果我暫時係參考返2代,比如ブレードアンテナ睇返面板效果同2係一樣
無玩2代 上網睇wiki又唔見有能力表?

舊 03-03-16, 09:40 AM   #149
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
3暫時唔覺難玩,STORY一路打緊HARDCORE,久唔久先UPGRADE下部機
而PG暫時比我既感覺係1之下2之上

呢次劇情麻麻地唔太得,睇返2代係咁玩致敬真係贏晒

強化系統呢次整得幾好,終於唔係屈人刷高膠,兼有得自選ABILITY我幾鐘意
不過例牌又衰有BUG,但就冇2代咁堅

仲有BB睇黎冇得自己用,失望
想問一下.....
我只鍾意uc同g, 對呢幾年其他新系列完全冇興趣, 係咪都可以砌部渣古然後自選能力整到好勁?

舊 03-03-16, 09:53 AM   #150
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
2代當時係
日可以邀港
港唔可以邀/見到日
唔係啊

我一直可以比到信日文版的人

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Gundam Breaker 2 l PS3 / PSV steve 電視遊戲討論版 1086 03-29-15 12:38 AM
[交換] PSV Gundam Breaker 2 純日DLC 換港版 tansai101 買賣專區 0 12-23-14 12:16 PM
[出售] PSV 日版 Gundam Breaker verdy_returner 買賣專區 1 01-02-14 06:58 PM
(SELL) Psv Gundam Breaker 純日 (已售) JoJo 買賣專區 1 12-06-13 09:53 PM
[多機種] Gundam Breaker l PS3 / PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 1025 07-19-13 09:23 AM

現在的時間是 10:59 PM

手機版 | APP版