Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-06-16, 12:37 AM   #326
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
拳法夠廚 卒的話 正方就打得甩晒件 亂入就消盾放技挫地秒殺

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 12:38 AM   #327
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Sar8 查看文章
我係咁推鞭
有加鞭攻擊力就起勢咁推
之後係咁出黑洞吸怪+麻痺
我都係咁wo, 你dps幾多
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 12:40 AM   #328
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
答唔到你

而家轉左用居合斬3菊一文字

舊 03-06-16, 12:47 AM   #329
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: i611i 查看文章
我都係咁wo, 你dps幾多
我都想知,我而家拳法36XX 打到2046
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 12:53 AM   #330
Sar8
The One

可能我加左勁多浮遊炮掛

我用hinu+智天使(最終)+成身parts都係gn bit

打卒就黑洞>細力果招鞭技清

大就....啪啪啪啪啪咁囉

舊 03-06-16, 12:58 AM   #331
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: fortel 查看文章
我都想知,我而家拳法36XX 打到2046
打到咩關 我去到4為止都係3000出頭
打強敵/敵player 最緊要打完佢下面條黃條先放紅氣技 100%爆全身

....不過打PG 拳法=糞

舊 03-06-16, 01:11 AM   #332
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
可能我加左勁多浮遊炮掛

我用hinu+智天使(最終)+成身parts都係gn bit

打卒就黑洞>細力果招鞭技清

大就....啪啪啪啪啪咁囉
我是GN牛油劍 + GN單元

但係唔永遠得7格
7格放唔哂全身

突然間係咁彈game 彈錯誤碼....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 03-06-16 01:15 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 02:20 AM   #333
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
頭炮改 DPS 改到成近 5000
近武又去到 5000

隻右手好忙

有d想知 Option裝備 DPS 有無強化上限
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 02:29 AM   #334
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

卒之爆機全Hardcore...直到最後都係一件金Body都無

舊 03-06-16, 02:29 AM   #335
i611i

全身加哂GN BIT,用剎帝利手同SF 背包,一打D亂入就放盡又真係算快左幾多,D彈落雨咁,仲要係暴雨
舊 03-06-16, 03:12 AM   #336
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
唔知點解一用GN BIT 就彈game

最後好像一放在腳就會彈

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:35 AM   #337
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: reiyaw 查看文章
卒之爆機全Hardcore...直到最後都係一件金Body都無
咁黑仔
我爆機前差隻腳就全金,之後爆機冇幾耐就拎埋

終於全技能搞掂,80格岩岩好
睇日開始割草

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:45 AM   #338
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
OPTION武器全身裝晒每個+2000,TOTAL成萬
用緊V2背包+腳
開覺醒3招可以無限LOOP
條覺醒永遠唔會完
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 05:08 AM   #339
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha

原來可以屈埋最大值
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 06:58 AM   #340
Efreet
Junior Member

註冊日期: Feb 2014
引用:
作者: Kello820 查看文章
推住L桿長按L1 (操作7)

合成好難一言兩語講得清,最基本就係先搞清楚邊D技能唔疊得,唔好浪費格仔
同埋盡量用派生升武器而唔好偷懶直接執黎用,就算件野係一樣
派生可以屈幾轉4屬性同bonus damage,你留意下有D武器DPS果到中間會多個值,就係果D
我暫時最大可以屈多4000幾

等兩日再冇人寫我先去杯網寫篇心得,而家掛住玩懶懶地.又或者搵個時間voice chat
唔係好明,係咪即係自己白件升上金件好過執件金件黎用?
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 08:01 AM   #341
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: Efreet 查看文章
當然 因為升果件係你自己執既技
地下執果d好多時技能唔等洗

舊 03-06-16, 10:24 AM   #342
hokhin

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
引用:
作者: Van仔 查看文章

原來可以屈埋最大值
不是叫鋼彈那麼好???@@
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 10:35 AM   #343
fortel
Game Master

引用:
作者: hokhin 查看文章
不是叫鋼彈那麼好???@@
開GAME果陣有台灣/香港比你簡
舊 03-06-16, 11:18 AM   #344
i611i

中文版用唔用到屈錢bug... 超窮
舊 03-06-16, 11:32 AM   #345
fortel
Game Master

唔得掂,要上網搵,一場打成半個鐘以上好惡頂
舊 03-06-16, 11:47 AM   #346
Sar8
The One

誘發後仰係乜野

舊 03-06-16, 12:11 PM   #347
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
誘發後仰係乜野
應該係硬直?

引用:
誘發後仰係乜野

爽過wo 老細
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 12:45 PM   #348
i611i

引用:
作者: fortel 查看文章
唔得掂,要上網搵,一場打成半個鐘以上好惡頂
我加到5xxx dps. 終於快番 btw, chapterv幾 先開波有mg 件,打到4 都係hg
舊 03-06-16, 02:52 PM   #349
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
買左日文版,想問下四個合成有咩分別?
有無人試過ps4同psv一隻買水日一隻行中crossplay到?

此篇文章於 03-07-16 11:30 AM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 03:12 PM   #350
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Efreet 查看文章
咁樣講啦...

白件升金,只需要綠藍紫金咁逐步合

但如果執到心儀部位金件,又係你用開果個款,而你手上嘅件Ablity上限少幾格以上嘅話
緊係用金件,單獨合成你用開果件繼承返你想要嘅Ablity
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Gundam Breaker 2 l PS3 / PSV steve 電視遊戲討論版 1086 03-29-15 12:38 AM
[交換] PSV Gundam Breaker 2 純日DLC 換港版 tansai101 買賣專區 0 12-23-14 12:16 PM
[出售] PSV 日版 Gundam Breaker verdy_returner 買賣專區 1 01-02-14 06:58 PM
(SELL) Psv Gundam Breaker 純日 (已售) JoJo 買賣專區 1 12-06-13 09:53 PM
[多機種] Gundam Breaker l PS3 / PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 1025 07-19-13 09:23 AM

現在的時間是 08:25 PM

手機版 | APP版