Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-18-16, 09:25 AM   #551
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
天才既後代單睇頭2話已經冇咩股份狂妄自大

除非比疾風馴服到變傲嬌

蘋果用新人有個好處,個角色真係做得幾無做作無機心

舊 04-18-16, 09:59 AM   #552
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
由傲調教變嬌諗到都興奮\/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 10:39 AM   #553
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
冇歌聽唔識渣飛機 :O)
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 11:15 AM   #554
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
睇黎河森條氣因為F條氣真係好唔順,好落力寫好蘋果妹
蘋果妹首歌幾好,暫時寫得真係好天然同順眼,不過可惜呢類型既囡囡真係一般
天才後代典型因為個名氣壓力大,唔可以失敗果類型,都係睇主角點開解佢
美雲呢個角色可能會被河森玩

舊 04-18-16, 11:22 AM   #555
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
TOP GUN 果招 經典 反敗為勝....
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 12:16 PM   #556
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
蘋果妹首新歌唔錯

美雲揭毛巾果下嚇我一嚇

引用:
作者: STRIFE 查看文章
蘋果妹首歌幾好,暫時寫得真係好天然同順眼,不過可惜呢類型既囡囡真係一般
天才後代典型因為個名氣壓力大,唔可以失敗果類型,都係睇主角點開解佢
而家講到佢乜都係謎, 真係點玩都得

舊 04-18-16, 12:22 PM   #557
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
中指疊無名指 單手得好正常
但美雲調轉都得 無名指疊中指 做唔到
吓?原來咁難咩?
我仲以為人人都做到,
我連尾指疊無名指都可以單手做到......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 12:30 PM   #558
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ゆり 查看文章
天才既後代單睇頭2話已經冇咩股份狂妄自大

除非比疾風馴服到變傲嬌

蘋果用新人有個好處,個角色真係做得幾無做作無機心
依家先知佢係麥斯個孫
話說麥斯家除咗麥斯外都係女,生七個都係女,收養嗰個又係女,依家連個孫都係

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 12:35 PM   #559
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
吓?原來咁難咩?
我仲以為人人都做到,
我連尾指疊無名指都可以單手做到......
就如當年性無能測試,無名指應該係會比中指扯住高唔過中指,除非用其他指拉高隻無名指
由手機版發出
舊 04-18-16, 12:37 PM   #560
ゆり

引用:
作者: casio 查看文章
依家先知佢係麥斯個孫
話說麥斯家除咗麥斯外都係女,生七個都係女,收養嗰個又係女,依家連個孫都係
天才一家一直在歷史留名

可憐既初代主角輝哥表示:..............

舊 04-18-16, 12:41 PM   #561
HM

註冊日期: May 2007
引用:
天才一家一直在歷史留名

輝哥邊係天才果皮
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 12:56 PM   #562
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 小Ray 查看文章
冇歌聽唔識渣飛機 :O)
[機械嘅嘢]
老爺機舞唔惦:0)

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 01:50 PM   #563
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
天才一家一直在歷史留名

真.銀河播種計劃

舊 04-18-16, 02:15 PM   #564
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
今次主角有冇得陸S空Ba

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 02:19 PM   #565
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
天才一家一直在歷史留名

引用:
作者: HM 查看文章
輝哥邊係天才果皮
天才(夫婦)始終係第一對星間婚姻嘛

輝哥講到尾真係普通的戰鬥單位一個....又棄明美取末沙

如果相反 或者、可能、大概、有機會留名既....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 02:29 PM   #566
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
今次主角有冇得陸S空Ba
頭幾話俾部VF1你用

舊 04-18-16, 02:45 PM   #567
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
頭幾話俾部VF1你用
唔係先比部唧車玩全迴避3話先
由手機版發出
舊 04-18-16, 02:48 PM   #568
ゆり

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
頭幾話俾部VF1你用
ACER部VF0都可以魔改做25既料

咁呢隻VF1最少都要27以上既料吧

舊 04-18-16, 06:25 PM   #569
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: STRIFE 查看文章
我倒希望蘋果妹是最後勝利者了

大清水果然是很多迷呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 07:30 PM   #570
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
空B?聽歌前我覺得C都俾多……
今次好明顯重心係蘋果妹到,天才都係……
下集又要挑戰三觀的魔法少女……?

舊 04-18-16, 08:15 PM   #571
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
每次飛到差唔多高潮時就會俾人打中。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 08:31 PM   #572
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
每次飛到差唔多高潮時就會俾人打中。
佢都射左紅毛啦,邊未高潮

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 08:36 PM   #573
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
唔係先比部唧車玩全迴避3話先
由手機版發出
點解唔用monster跳舞
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 09:13 PM   #574
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
機戰Z腦的話....

主角的ACE BOUNS 應該係空變A或S 移動力+1

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 10:04 PM   #575
HM

睇完
打完模擬戰ACE補刀果下真係神來之筆
呢D死靚仔係要教訓下
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[動畫[不可劇透]] Key「CLANNAD ~AFTER STORY~」Blu-ray BOX 2011年4月20日発売!丨総合THREAD Vol.3 カズキ 日本動漫畫討論版 234 12-09-14 04:15 PM
細田守「おおかみこどもの雨と雪」2013年2月20日 Blu-ray&DVD 発売決定! money 日本動漫畫討論版 104 04-08-14 02:08 AM
OVA版「ロードス島戦記」 デジタルリマスター Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 8 03-14-14 04:00 PM
原案:久弥直樹×キャラクター原案:七尾奈留「sola」Blu-ray Box 発売決定 money 日本動漫畫討論版 49 04-27-12 12:24 PM

現在的時間是 01:47 AM

手機版 | APP版