Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-04, 12:39 PM   #176
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
ps2隻主題曲都好鬼正
又有新招,mini game,新動畫.....

舊 07-10-04, 12:44 PM   #177
Bahamut
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
偶沒有GC版主題曲...
歌名是什麼的?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 12:44 PM   #178
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: lysnel
偶沒有GC版主題曲...
歌名是什麼的?
Sarry Heavens

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 12:50 PM   #179
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
THX~
偶down下來的OST竟然沒有這首歌... 嗚...
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 01:07 PM   #180
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: MarkS
我都奇怪點解gweek 講到 gc 機能唔及 ps2 好~~ XD
正常的.. 我已分析過. v

自己讚自己, 我分析 gweek 絕對好過 太郎 分析主機
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 01:21 PM   #181
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: MarkS
我都奇怪點解gweek 講到 gc 機能唔及 ps2 好~~ XD
成日用PS2 D優化兩三年,延期又延期o既game比
畫面唔靚就食

舊 07-10-04, 01:23 PM   #182
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 干柿先生+
雖然第2首全新主題曲都幾好聽...
但好似無左第1首主題曲咁有氣勢..
冇錯

舊 07-10-04, 01:24 PM   #183
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
D新特技.....多到呀(3招...仲要唔係同一個人@@)......
仲有1個新event咁大把............即係唔洗買啦
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 02:53 PM   #184
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: teamkiller
D新特技.....多到呀(3招...仲要唔係同一個人@@)......
仲有1個新event咁大把............即係唔洗買啦
佢...都冇話只係得呢幾樣
佢只係講比你地聽有新野,介紹比你地聽咋wo
你d理解力係咪有問題呀....?

舊 07-10-04, 03:01 PM   #185
=____=
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
但係會唔會加好多野落去先......

真係好驚佢之後又出中文版
=____= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-04, 01:01 AM   #186
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 李奧涼介
佢...都冇話只係得呢幾樣
佢只係講比你地聽有新野,介紹比你地聽咋wo
你d理解力係咪有問題呀....?
你咪即管睇下出到黎多左幾多野lor.....
之前GBA隻top移植都話有新野啦......出到黎大家有眼睇啦.....
引用:
但係會唔會加好多野落去先......
真係好驚佢之後又出中文版
出中文又點?
又唔會唔同D ge(除非佢中文配音....我即刻無言)...
....我都係鍾意玩日文版多D....
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 09:30 PM   #187
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

http://gnn.gamer.com.tw/6/15856.html
引用:
《時空幻境 交響曲傳奇》追加新事件與新招式

NAMCO 製作,由 NGC 移植而來的 PS2《時空幻境 交響曲傳奇(Tales of Symphonia)》,於官方網站公布了 PS2 版追加的新事件與新招式,並公布了遊戲包裝的封面,供玩家參考。

本遊戲是《時空幻境》系列作中首次 3D 化的作品,PS2 版除了忠實移植原本 NGC 版的遊戲內容之外,並新增多段遊戲過場劇情的卡通動畫影片,現又追加新增兩個事件,分別為「遊樂園事件」與「讀書事件」,以及追加四個新招式,分別為主角 洛伊德「火炎裂空」、傑洛斯「斷空劍」、利加爾「裂焰蹴」與 普雷希雅「雷襲崩擊」,內容更加豐富。

PS2《時空幻境 交響曲傳奇》預定於 9 月 22 日發售,定價 7140 日圓(含稅),並將提供收錄有 PS2《時空幻境》最新作《時空幻境 重生傳奇(Tales of Rebirth)》以及《時空幻境 交響曲傳奇》豐富資料的「SPECIAL DVD」作為預約特典。

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-04, 10:00 PM   #188
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
作者: teamkiller
出中文又點?
又唔會唔同D ge(除非佢中文配音....我即刻無言)...
....我都係鍾意玩日文版多D....
睇得明劇情嘛!

雖然有時睇攻略都係一種樂趣!
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 10:31 AM   #189
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002

神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 03:44 PM   #190
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
時空幻境 交響曲傳奇》追加新事件與新招式

NAMCO 製作,由 NGC 移植而來的 PS2《時空幻境 交響曲傳奇(Tales of Symphonia)》,於官方網站公布了 PS2 版追加的新事件與新招式,並公布了遊戲包裝的封面,供玩家參考。

本遊戲是《時空幻境》系列作中首次 3D 化的作品,PS2 版除了忠實移植原本 NGC 版的遊戲內容之外,並新增多段遊戲過場劇情的卡通動畫影片,現又追加新增兩個事件,分別為「遊樂園事件」與「讀書事件」,以及追加四個新招式,分別為主角 洛伊德「火炎裂空」、傑洛斯「斷空劍」、利加爾「裂焰蹴」與 普雷希雅「雷襲崩擊」,內容更加豐富。

PS2《時空幻境 交響曲傳奇》預定於 9 月 22 日發售,定價 7140 日圓(含稅),並將提供收錄有 PS2《時空幻境》最新作《時空幻境 重生傳奇(Tales of Rebirth)》以及《時空幻境 交響曲傳奇》豐富資料的「SPECIAL DVD」作為預約特典。

唔知會唔會出ps2主機限定版呢?~
我無gc

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 11:24 AM   #191
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
9月先出....... 到時忙緊lu
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 12:02 PM   #192
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 天使之國
9月先出....... 到時忙緊lu
開學嗎?

書, 隨便讀讀就行了, 不用認真的.

打機才重要, 得快樂時且快樂.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 12:16 PM   #193
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子
書, 隨便讀讀就行了, 不用認真的.

打機才重要, 得快樂時且快樂.
正一魔鬼~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-04, 05:22 PM   #194
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

http://www.watch.impress.co.jp/game/...040716/tor.htm
■ 新要素が盛りだくさん 「テイルズ オブ シンフォニア」

引用:

舊 07-16-04, 05:24 PM   #195
メソウサ
The One

引用:
作者: neo2046
http://www.watch.impress.co.jp/game/...040716/tor.htm
■ 新要素が盛りだくさん 「テイルズ オブ シンフォニア」
TOS新技,不是舊作招式就是給原招加屬性,好有誠意

此篇文章於 07-16-04 05:33 PM 被 メソウサ 編輯。
メソウサ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-04, 05:31 PM   #196
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: Zaku
正一魔鬼~
魔鬼的話已經一早享用 gc 版的美點.. 唔使等 ps2 版啦

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-04, 05:40 PM   #197
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
死啦,剛剛睇左GC日版個OP(全動畫㗎),英文版嗰個咁垃圾,都唔知買唔買好囉
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-04, 05:44 PM   #198
メソウサ
The One

引用:
作者: Designer
死啦,剛剛睇左GC日版個OP(全動畫㗎),英文版嗰個咁垃圾,都唔知買唔買好囉
PS2日版換首歌jee
OP保持水準卦

舊 07-16-04, 07:26 PM   #199
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: Designer
死啦,剛剛睇左GC日版個OP( 全動畫 ),英文版嗰個咁垃圾,都唔知買唔買好囉
買PS2版??
PS2版D畫面真係 ..........

舊 07-16-04, 10:48 PM   #200
メソウサ
The One

引用:
作者: neo2046
買PS2版??
PS2版D畫面真係 ..........
[太狼]靚過GC[/太狼]

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Tales of Rebirth圖片及影片, 12月16日發售決定(P.1及P.14影片追加) neo2046 電視遊戲討論版 450 12-10-04 11:18 PM
[GC]Tales of Symphonia neo2046 電視遊戲討論版 367 10-08-04 11:28 PM
[PS2]Tales of Truthia??? neo2046 電視遊戲討論版 21 01-26-04 09:38 PM
Tales of Symphonia Trading Figures neo2046 收藏品討論版 23 12-08-03 02:43 PM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版