Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-16, 02:41 PM   #226
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
http://chicago.suntimes.com/sports/j...ith-the-bulls/

炒Thibs 基本上係拆散左隊波, 唔知Noah最終揀邊隊, 佢0既skill set 如果健康的話好多隊波都岩佢
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 03:25 PM   #227
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
http://chicago.suntimes.com/sports/j...ith-the-bulls/

炒Thibs 基本上係拆散左隊波, 唔知Noah最終揀邊隊, 佢0既skill set 如果健康的話好多隊波都岩佢
問題係佢肩膀,膝傷都困擾左佢好長時間
打得番都廢左一半功力
公牛真係有可能連JB都放埋,一次過大換血
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 03:30 PM   #228
JMi

註冊日期: Feb 2011
JB抽完新秀選 唔似會咁玩野TRADE走球會代表掛

反而睇下ROSE個情況點處理

舊 05-26-16, 04:02 PM   #229
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: JMi 查看文章
JB抽完新秀選 唔似會咁玩野TRADE走球會代表掛

反而睇下ROSE個情況點處理
但tom 爺想要(好似係)
如果Butler 開聲想走, Bulls 應該唔會強留
我覺得bulls唔似當butler係非賣品
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 04:09 PM   #230
JMi

果邊咁多狀元 的確可能trade到返來 XD
butler唔似想走 球會又應該未傻到去shop佢啦我睇

舊 05-26-16, 04:31 PM   #231
Penny仔

引用:
果邊咁多狀元 的確可能trade到返來 XD
butler唔似想走 球會又應該未傻到去shop佢啦我睇
唔會主動shop, 但價好就放...我覺得bulls 係呢種態度
同埋butler可能會比tom 打動到
舊 05-26-16, 04:47 PM   #232
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

Butler唔特別想走, 但我相信佢亦唔特別想留...
佢同Hoiberg唔係咁夾...擺明係Thibs弟子....如果Thibs真係開聲話要佢, 佢真係走都唔奇...Wolves有好多換人籌碼, 可以用5th pick + LaVine / Muhammad 換....總知好多可能性...
舊 05-26-16, 04:51 PM   #233
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

http://www.hashtagbasketball.com/min...t-no-thank-you

呢篇野都有分析, 當然篇野就唔贊成換入Butler, 因為唔想拆散個core, 某程度上我同意0既, 特別係如果Bulls堅持要Wiggins唔要LaVine
舊 05-26-16, 04:53 PM   #234
JMi

引用:
作者: Penny仔 查看文章
唔會主動shop, 但價好就放...我覺得bulls 係呢種態度
同埋butler可能會比tom 打動到
同感
但位對位的確只能換lavine 所以成唔到事的多
睇下有無第三隊做媒人 3way trade先有可能

舊 05-26-16, 05:03 PM   #235
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
同感
但位對位的確只能換lavine 所以成唔到事的多
睇下有無第三隊做媒人 3way trade先有可能
加埋個5th pick, 甚至LaVine + Muhammed, 都唔係冇機會 (如果公牛真係想 rebuild的話)
舊 05-27-16, 09:16 AM   #236
Penny仔

中鋒荒下, DAJ 都入到一陣
舊 05-27-16, 09:43 AM   #237
JMi

mvp終於似返MVP

舊 05-27-16, 09:45 AM   #238
Penny仔

咖哩歸位?!
終於見返D 剷籃
舊 05-27-16, 10:03 AM   #239
Penny仔

今場勇士終於冇輸籃板
舊 05-27-16, 10:10 AM   #240
JMi

adams太多foul 少左佢就無優勢
加上bogut有點上力feel

舊 05-27-16, 10:20 AM   #241
Penny仔

咁樣T....4個罰球
舊 05-27-16, 10:26 AM   #242
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
Barnes 真係好唔掂.....唔係要續約咩........

舊 05-27-16, 10:27 AM   #243
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: Penny仔 查看文章
咁樣T....4個罰球
foul 我覺得正常, 個T其實我覺得唔應該俾.....
5個T, 入到final 都可以食夠7個要坐一場

舊 05-27-16, 10:33 AM   #244
Penny仔

又反超...真係惡打
已經主場架啦

合約戰士playoff 堅唔到, 上季D 神來之筆冇晒
咁樣落去季初offer果個金額都未必有
舊 05-27-16, 10:36 AM   #245
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
雷霆D球員應該多D剷入去搏澳洲佬犯規嘛!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 10:38 AM   #246
Penny仔

curry 今日終於肯剷多D
其實我覺得KD 應該追佢唔切...
但可能傳聞係真啦, curry仲未100%...
上籃finishing 差左
舊 05-27-16, 10:48 AM   #247
JMi

好耐無見過GS班SUB係壓得住雷班SUB來打...

舊 05-27-16, 11:06 AM   #248
Penny仔

Ibaka 用防守能力換3分火力嗎?
咁準既喂
舊 05-27-16, 11:22 AM   #249
sunnypigdog
滅絕小五郎

應該有GAME6 睇

舊 05-27-16, 11:27 AM   #250
Penny仔

westbrook 真係癲, 我懷疑佢係故意炒罰搶呢個off reb

好彩KD 射唔入...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 04:02 PM

手機版 | APP版