Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2018年8月17日二期地圖重設 VOL.13
小昭Teddy 02:29 AM 12-02-17
試左一場, 好好多, 不過夜戰時大和俾人打到大破, BOSS得返100血武藏又冇著彈冇2連, 剩係普攻....差少少運
Squall-Lucifer 02:41 AM 12-02-17
用大武從來都不會有火力問題,就油彈鋼問題
小昭Teddy 02:57 AM 12-02-17
作者: Squall-Lucifer:
用大武從來都不會有火力問題,就油彈鋼問題
行下路剩係不停勸退, 出支援都食油食彈食死人啦
leotam3 10:48 AM 12-02-17
E3E果格6次入去先過到一次, 點打
Squall-Lucifer 12:35 PM 12-02-17
作者: leotam3:
E3E果格6次入去先過到一次, 點打
強力的道中支援,甚至將陸航全掉進你卡關的地方
leotam3 05:20 PM 12-02-17
終於捱完運輸....
個空襲行水打係唔係都得?
唔知隊防空夠唔夠力無傷
Squall-Lucifer 05:42 PM 12-02-17
終於捱完運輸....
個空襲行水打係唔係都得?
唔知隊防空夠唔夠力無傷
E3-P2的空襲,是要求基地防空白字,兩隊陸航都防空,有雷電上雷電,有飛燕上飛燕
出撃部隊方面用水打集中應對道中反潛防空水面艦便可
之後就是看運氣
leotam3 05:58 PM 12-02-17
E3-P2的空襲,是要求基地防空白字,兩隊陸航都防空,有雷電上雷電,有飛燕上飛燕
出撃部隊方面用水打集中應對道中反潛防空水面艦便可
之後就是看運氣
一隊
隼II型 64戰
雷電
雷電
飛燕 (244)

二隊
飛燕 (61-I 丁)
飛燕 (61-I 丁)
隼II型 54戰
飛燕

拎到空優, 之後就係睇運氣?
Squall-Lucifer 06:02 PM 12-02-17
一隊
隼II型 64戰
雷電
雷電
飛燕 (244)

二隊
飛燕 (61-I 丁)
飛燕 (61-I 丁)
隼II型 54戰
飛燕

拎到空優, 之後就係睇運氣?
因為無法全滅對方的飛機,只能減少它攻撃你基地的飛機數.....
leotam3 10:53 PM 12-02-17
E3甲LAST DANCE求配置, 對住空母BBA好無力ORZ
係唔係應該落隻日向入去好D ORZ?
anyone 11:05 PM 12-02-17
沒什麼特別

leotam3 11:07 PM 12-02-17
作者: anyone:
沒什麼特別
一隊放乜?
anyone 11:21 PM 12-02-17
你真係考起我a

小昭Teddy 11:27 PM 12-02-17
好憎夜轉日黎斬boss....成隊指定得2隻有能力日戰斬
leotam3 11:34 PM 12-02-17
最尾既北上大人連擊清晒淨135血既空母BBA, E3CLEAR
E4丙算啦, 冇咁多精神同佢玩
fhdelibird 12:56 AM 12-03-17
甲難度,斬了11次終於斬完黑山城,希望之後的黑涼月會輕鬆少少...
Squall-Lucifer 01:06 AM 12-03-17
作者: fhdelibird:
甲難度,斬了11次終於斬完黑山城,希望之後的黑涼月會輕鬆少少...
迷子沒制空,只有強力的對空CI,只要我方有一架水戰入到王點已經可以拿到空確,唯一問題是陸航會被撃落不少.....
小昭Teddy 01:16 AM 12-03-17
11次斬到太神....我而家換左陣入王率高左但都係30場未斬到
睇黎真係要退引
Squall-Lucifer 01:21 AM 12-03-17
作者: 小昭Teddy:
11次斬到太神....我而家換左陣入王率高左但都係30場未斬到
睇黎真係要退引
埋姬易斬過海峽姬,因為二隊沒埋姬做TANK,信我
小昭Teddy 01:22 AM 12-03-17
埋姬易斬過海峽姬,因為二隊沒埋姬做TANK,信我
斬到黑不幸先講....
唉, 打到心灰意冷.
leotam3 04:08 PM 12-03-17
行緊遊擊志摩線,
X隻輕空係咁大破我隻伊14, 點打
anyone 04:54 PM 12-03-17
你的ダメコン呢?
分一組陸機炸埋去
leotam3 05:52 PM 12-03-17
作者: anyone:
你的ダメコン呢?
分一組陸機炸埋去
點知丙都咁難打, 事旦一隻都可以一下大破
最後行番下路, 過左輕空, 夜戰抽到單縱就可以一直去到BOSS
Squall-Lucifer 06:07 PM 12-03-17
以甲難度來說X點的勸退率只有S點的20%
小昭Teddy 11:12 PM 12-03-17

轉日戰陸航打到BOSS得返3xx血, 雖然反航戰, 但我都有D希望....點知....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面